• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

valla bende takmıyorum artık eşimla takıştık sabah haklı adam cağız varsa yoksa yumurtlama regl başka bir şeyden bahsetmez oldu diyor cidden haklı valla artık kendi haline bırakıyorum herşeyi

canım benım sen de aynı benım gıbıymıssın yumurtlamaydı adet olunca ağlamalar falan ya bıraz rabbımıze bırakalım değilmi oda ha ıyısını bılıyor kuran bılıyormusun gannıoooooooooooocummmmmmmmmmmmm

vucut ölçüm düşük yaa 36.5 36.7 arasında gidip gelio

36.7 düşük değil. Benim hep 36.7-37 arası değişiyor. Ölçüm yaparken sabah yataktan kalktığında hiç birşey yemeden ölç ağızdan ölçüm yapıyorsan sıcak soğuk içecekler vücut ısı ölçümünde hatalara sebeb oluyor. Hemen karamsar olma. Yarın hersey belli olacak. Yarın cumaaaa

36.7 düşük değil. Benim hep 36.7-37 arası değişiyor. Ölçüm yaparken sabah yataktan kalktığında hiç birşey yemeden ölç ağızdan ölçüm yapıyorsan sıcak soğuk içecekler vücut ısı ölçümünde hatalara sebeb oluyor. Hemen karamsar olma. Yarın hersey belli olacak. Yarın cumaaaa

anlattıgın gibi yaptım ama dayanamayıp kan testi de yaptırdım bende nu ay bişey yok umutlar bir dahaki ayamirmirmirmir:1no2:

cabgema yeni gördüm msjını valla bıraktım kocama bakıcam birazda yazık kendimi kobay gibi hissediyorum diyor:))) bilmiyorum ama öğrenmek isterdim ilerde inşallah

anlattıgın gibi yaptım ama dayanamayıp kan testi de yaptırdım bende nu ay bişey yok umutlar bir dahaki ayamirmirmirmir:1no2:

cnm oncelıkle merhaba
sımdı testın resmıne baktın aslında ne kadarda belırgın 2. cızgı ama bu mesajını okudum kanda cıkmamıs kafam karıstı yaa cok belırgın cısgı ama?

kızlar 10 ağustosta adet oldum ben. adetimde düzensiz. ne zaman yumurtlarım bilemiyorum. başlasakmı artık çalışmaya? erkenmi yoksa?

Sanirim hamileyimmmmmmmm.teste 2 çizgi çikti biri açik renk diğeri koyu renk.az önce gidip kan tahlili yaptirdim 7 ye kadar beklicem.dua edin benim için inş hamişimdir.

inşallah hamilesindir iyi haberi beklioruz. simarey illa yumrtlama gününe getiricem diye uğraşma bak ben öyle yapıyodum eşim çok kırılmış bana. doktor bana adet bittikten 4 dün sonra başlayın demişti gün aşırı yapmak lazımmış adet gününden 9 10gün önceye kadar.

allahım hepiniz muradını versin :) bu kadar çok bebek isteyen insanın içinde benim "inş hamile değilimdir" demem çok yalnış ve aptalca dimi :(( ama çok erken ya benim için, şimdi değil...şimdi değil...rabbim isteyen kullarını geri çevirmez bir gün kucaklarınızı doldurucak eminim...

yo neden aptalca olsun kendini hazır hissetmeye bilirsin. umarım sende dilediğinde bebek sahibi olursun. geçen sene bende erken olduğunu düşünüyordum ama bu sene çok istiyorum

bi kaç ay geçmiş olsa neyse dicem ama daha kırkım çıkmadı 14 temmuzda evlendim :)ve 5 gün geciktim :( biraz önce gebelik testi aldım yaptım tek çizgi çıktı.Normal bi gecikmemi acaba...off

5 gün geçti idrar testinde çıkmadıysa normal bi geçikmedir bence takma evliliğin ilk aylarında geçikme olabiliryor. eğer hamileysende sıkıntı yapma kendine

umarım öyledir ganno saol moral verdin bana...eğer hamile değilsem bu ay regl olduğum gün yasmine başlamayı düşünüyorum.Yasmin hakkında olumlu yada olumsuz düşünceleriniz varmı?

Back