kızlar bilen varsa cevaplasın ne olur benim adet gecikmem olmadan şikayetlerim yüzünden kan tahlili yaptırdım yani adetime 3 gün kala ama negatif çıktı şu an adet olmam gerekirken olmadım 31. gündeyim hala olmadım test yanlış cevap verirmi bilen varsa acele cvp lütfen
cnm oncelıkle merhaba
sımdı testın resmıne baktın aslında ne kadarda belırgın 2. cızgı ama bu mesajını okudum kanda cıkmamıs kafam karıstı yaa cok belırgın cısgı ama?
simeray bence günaşırı çalışmaya başla sen, fazla çalışmaktan zarar gelmez ne de olsa :))
günaydın herkese ilk ben yazıyorum galiba sabahları. işe gelir gelmez açıyorum akşam ki haberleri takip ediyorum:) valla cidden takmayın kızlar dün eşimle uzun uzun konuştum va artık takmamaya karar verdim biraz bebişlere değil kocişlere yönelerim derim:))) yazık kocişim artık o kadar sıkılmış ki bu regl yumurtlama tarih hesaplamalarından canı hiç bir şey yapmak istemiyormuş kendimi kobay gibi hissediyorum dedi haklı cidden
bende bu ay bekleyenlerdenim adetim 30-01 olması gerkiyo.buğün 22 si ama bende belirti falan yok mide bulantısı yok gögüs ağrısı yok.acaba sizde de belirti olmayıp hamile kalan varmı arkadaşlar.sadece belim ağrıyo.
özgülcüm benimde bu ay seninki gibi oldu erken geldi takma ilk günler kötü oluyor insan sonra kendine geliyor. boşver olacak elbet birgün napalım hayırlısı böyle demekki aman allah sağlık sıkıntısı kötü ayrılık vermesin olupta bunları yaşamak daha kötü o yüzden hayırlısı olsun hayırlısıysa olsun.
merhaba arkadaslar bende sizin gibi anne olmayi çok istiyorum.ekimin sonunda 2 yili dolacak evliligimin.agustosun 15inde dusuk yaptim malesef 9 haftalik hamileydim.bu ay korunmam gerekiyor ama bir daha ay denemelere baslicam.Allah hepimizin yardimcisi olsun.mujdeli haberi tez zamanda aliriz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?