Erken Hamilelik Belirtileri

çıkıytorum benkaydirigubbakcemile merak edın ıste soylemeyecemlülülülülülü amam 2 saat sonra tekrar acacam o zamamn yazarımkötükedihüso

gogleyı ac kadınlar kulubu mubıon duası yaz orda herseyı goreceksın tamam gercekten sende yapacaksın emınım hele bı acında okuyun darkfınlenın yazdıklarını daha nıce kardesımız yapmıs faydasını görmus yasın suresı mubın duasını yapın once okuyun

çok sevindim çok.darısı bizlere. çok güzel bi duygudur heralde.sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle.

açılmadı benimkinde gamyoncuiremsu

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ALLAH inşallah tekrar sağlıklı bir hamilelik nasib etsin.. H AYIRLI CUMALAR

arkadaşlar merhaba,
birşey danışmak istiyorum size..
bu ovulasyn testlerinden aldım..en yüksek olduğu bugünlerde deniyorum ama çift çizgi yani pozitif çıkmıyor..bugün yarın bitiyor tarih hesaplamasına göre yumurtlama günlerim..testlerde bişi vardır yoksa yumurtlamıyor olabilir miyim.

canım benimde kasıklarım da ağrım vardı ama bugun regl oldum bazen ne yapacağımızı bilmiyoruz.adetin gecerse tahlil yap inşallah allah hepimize nasip eder:Saruboceq:

yasmin kullananlar bilgi verin bana lütfeennnn... olumlu yada olumsuz

merhaba canım banada doktor yasmini önermişti ben 1 ay kullandım fakat benim bünyeme ağır geldi ve bıraktım. ama aynı şey senin için geçerli olmayabilir sen sanırım henüz çocuk düşünmüyorsun bence doktor tavsiyesiyle bi hap kullan.... hayırlı cumalar

canim bende ovulasyon testi ile hamile kalmistim.yanilma payi olacagini sanmiyorum.belki senin yumurtlama zamanin hesaba uymuyordur adetlerin duzenlemi?

özgülcüm ya normalde bugün olmam lasim.ama suan hala bi belirti yok...
insallah hayirlisi olur...
sende bi dahaki aya tekrar denemeye devam ::)
rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin....

kızlar mıde yanması hamılelık belırtısımıdır 1 haftadır felaket mıdem yanıyo gece gunduz
bıde ıdrara cok cıkıyorum çok terlıyorum goguslerımde cok sıstı
ayrıca herseye aglıyasım gelıyo olur olmaz seyler benı cok duygulandırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…