Erken Hamilelik Belirtileri

özgül benim adet olmadan bir gün önce oldu bu ay lekelenme sonra ertesi gün akşam falan oldum gecikirse bakarsın
gerçi 25 inede çok var daha ama benim bu ay erken geldi o yüzden lekelenme oldu sanırım sen bi kaç gün daha sabret. düşünmemeye çalış

desene bu ayda tutmadı :çok üzgünüm:

çok tebrik ederim canım darısı başımıza bizim için dua et olurmu:teytey

özgül sen tutmadı diye düşün oldu diye düşününce kötü oluyor insan ama 25i de uzun bi zaman sayılır 3 gün var ama düşünmemeye çalışıp sabret stres etkiliyormuş sanırım varsada tutmuyormuş

şuan baktım birşey yok sabah az vardı kalktığımda bakalım artık üzüldüm ya eşimde önemli değil diyor ama ben üzülüyorum

dün akşamda bir iki geldi leke hani akıntımız olurya sonra kurur hiç birşey gelmez öyle oldu geceleyinde baktım yoktu kuruydu amannn hayırlısı artık takmayacam

takma cidden bu ay olmazsa öbür aya inşallah ben artık takmıyorum cidden napiyim yani ölüm yok ya sonunda allah bizlerede nasip edicek inşallah bir gün. yeni doğum yapan bi arkadaşım var 3 senelik evli çok fazla çocuk istiyordu şimdi bana bence biraz daha bekle cidden çok zor dedi stres yapma olur zamanı gelince dedi. o öyle söyleyince anladım herşeyin bi zamanı var insanların zor elde ettikleri her zaman çok kıymetlidir bebeklerde öyle bizde kıymetlimizi biraz bekliyicez sanırım

zaten benim tek tesellim eşim o öyle olmazsaydı ne yapardım sabah bana önemli değil belki zamanımız var diyor stres yapmayacam karar verdimsositososito

tebrik ederim :dance: darısı tüm isteyenlerin başına inş benimde 5 gün geçti hala test yapmadım cesaretim yok heran adet olacakmışım gibi geliyor

inş hamişsindir bide daha önce bebeğini kaybetmişsin sanırım başın sağolsun
ona hamile kaldığında varmıydı böyle belirtiler

valla bende takmıyorum artık eşimla takıştık sabah haklı adam cağız varsa yoksa yumurtlama regl başka bir şeyden bahsetmez oldu diyor cidden haklı valla artık kendi haline bırakıyorum herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…