Erken Hamilelik Belirtileri

evet ölçüyorum ateşi ama bi garip ilk gün 35.8 çıktı sonra 36.2 sonra 36.1 şimdide 35.8 adetim bitti bugün baklalım bundan sonra ne olucak o zaman yükselirse ben adet biter bitmez yumurtlamış mı olucam

masustan yok bişey merak etme her hamile aynı belirtileri gösterecek diye bişey yok kabusum_olurum hiç hissetmedi içinizi ferah tutun bebeklerinizde etkilenir olumsuz olumlu düşünün

haklısın hep olumlu olmalıyım bebek herşeyden etkilenirmiş..
ama bu herşeyden etkilenmesi de beni korkutuyor.. umarım sağlıkla büyüyordur...
herşey yolunda mı diye cuma günü dr dan duysam o zaman hiçbirşey takmıcam kafama..
hayatımı tamamen değiştirdi velet ya.. sigarayı bile bıraktım sayılır...

Merhaba anne adayları nasılsınız diye sormucam yazılanları okudum,ceylancım onu söyleyenin canı acısın sen hiç bozma moralini kafası dank etmiştir mutlaka...ndk nbr tatlım...

Canım kimsenin canı acımasın herkes mutlu olsun belki kötü niyeti yoktur arkadaşımın saol camdankalpcimm..:1hug:

ceylancim takma sende hamis kalcaksin.. neydi umudunuuzu yitirmeyin..pes etmis olursunuz.. lutfen uzuluyorum.. uzuldugunde agla icini dok sakin icine atip stress. yapma..bende o yollardan gectim cok zor biliyorum. ama uzmeyin kendinizi..biz sizi cok seviyoruz..

yuvarlak içi boş bişey miii, bizim yumurtalar gibimiii ayyy kıs çok merak ediomm ben hiç hamile birini ultrasonda görmedimmm ((((

tubacıkk, masustannn, anlatsanızaa bebişi görmek nası bişiiiiiiiii???????? neye bensiyolarrr ayy ben yumurtamı bile görünce çok sefiyom onuuuu :))))))

tubacıkk, masustannn, anlatsanızaa bebişi görmek nası bişiiiiiiiii???????? neye bensiyolarrr ayy ben yumurtamı bile görünce çok sefiyom onuuuu :))))))

valla benimki siyah bir pirinç tanesi idi ilk gördüğümde.. cuma günü dr a gidicem
o zaman bakayım büyümüş mü gördüğüm zaman nefesimin ritmi bozuldu kalp atışım düzensizleşti..
kelimeler ağzımda kayış gibi uzadı.. ve şapşal bir gülümseme vardı yüzümde... çok heyecanlanmıştım..

Son düzenleme:
Ndk kız bişey sorucam özel olmazsa. Siz her akşammı çalışma yapıyonuz

kaydirigubbakcemile3

canım cuma bitmişti benimm, cumartesi pazar yaptık dün yapmadık bukün yaparıs kaydirigubbakcemile3 battı balık yan gider herşeyi döktüm ortayakaydirigubbakcemile3 yarın da yapmayız zaten perşembe gidecem perşembe çatlatırsak iğneyle hergün yapmamız gerekecek bayram rezerveli yani durmak yok yola devammmkaydirigubbakcemile3

açık olduysa kusura bakmayın ama birbirimizden fikir almamız iyi oluyooo:1hug:

kız neredesin sen???
ne zamandır göremedim seni ne oldu çok merak ettim:uhm:

canım bi sen çıktın selam veren , bir hafta girmedim diye kıslar unuttu beni.
napıyım be canım regl bitti işte bende yeni kürlere başladım
hemen anlatayım sizlere, bal polen arısütü karışımı yıyorum her gün(yumurtlama için)
ve bu gun adaçağyı yağı(elma yağı) sürücem. oda rahimdeki ve yumurtalıklardı iltahabı söküp alıyormuş:) yeni çalışmalara başladık işte. herşey aynı rutinde devam ediyor. yeni anniş haberi yok haliba jasminden sonra?:1hug:

inşallah cnm bu ay olcak kısmet işi birazda bu ama allah gönlüne göre versin inş...
sen elinden gelen herşeyi yap... kız jasmin benden önceki hamile idi yanlış hatırlamıyorsam.. benden sonra baya hamile çıktı ortaya şükür ki :)

ndkcim ben ilk ultrasona girdigimde yuvarlak icinde sadece bi nokta gormustum pit pit kalbi atiyordu..sonra 2 hafta sonra gine gittim kalbini duydum kafasini gordum kol ve bacak cikintilarini gordum cok sasirdim dedim 2 hafta icinde nekadar degismis..bidahaki ultrasonum ayin 11de haftaya ozaman ense olcumu felan yapilcak.. ozaman daha herseyi belli olmus oluyor..allahim sanada tattirsin..ben ilk gordugumde aglamistim.. copu hic cikarmasin hep bakim istiyodum :) ama pislik kari hemen 5 dakka bakti.. 2 kol 2 bacak gordu tamam saglikli dedi birakti.. cok sinir olmustum

Kız aspirin napalım valla ben diğer aylarda tutmadım bi baktım 4 keremi ne yapmışım yetermi o ya bundan sonra gün aşırı hemde çetele tutuyom

ya ne kadar doğrudur bilmiyorum ama ben netten yumurtlama günüme baktım
o zamana kadar ara ara ve ondan sonra 2 gün performans sergiledik... o zamandan sonra durduk ve sonra pat hamileyim...

benim bu 2. ayım denemelerde.daha doktora gitmedim.yalnız ben farklı bir şey farkettim.onu paylaşmak istiyorum.doktor kontrolünde yumurtlama tarihine uygun çalışan bir aradaşım doktorun yumurtluyorsun şu an git çalış demesinden 1 buçuk hafta sonra yumurtladı ve şans eseri o ay hamile kaldı.ben de bunu duuynca reglim bittikten sonra kontrol ettim.ben 27 günde bir adet gören biriyim.hiç şaşmaz.ancak belirtilerim 7. gün başladı. ve bugün yumurtlama günüm olması gerekirken tık yok.kasık ağrım dışında.bulunduğum ülkeden dolayı yumurtlama testi bulamadım. geçen ay bir şey olmadı yumurtlama günlerini değerlendidik.onun dışında tembeliz :) bu ay reglim bitikten 2 gün sonra başladık.ama yumurtlama akıtım o zaman geldiği için.sizce olabilir mi erken yumurtlama gibi bir olay.geç olabiliyorsa erken de olabilir diye düşündüm.

aman nazar değmesin bebişine
tavsiye ediyorsun yani.. ben cuma günü dr la konuşayım beni de jasmin gibi ikna edebilirse bende kontrol ettiririm o zaman...:CüvCüv:

canım alttan o kadarda zor değil.bende istemiyordum ilk dra gittiğim zaman dr istemesende ben alttan bakıcam dedi ve biraz zoraki yatmıştım önüne ama korkulacak birşey yokmuş dünde farkını gördüm

sabah bulantılarım yok, baş dönmelerim yok, akıntım yok, göğüs hassasiyetim yok yok oğlu yok hiç bişey yok. ya kızlar be şunlar gerçekten birgün bizde de olacakmı valla merak ediyorum. sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. kafam bozuk bugün adete 1 hafta kaldıya geldiler yine banakafamçokkarıştı:a015:mirmirmirmir

Cevapların için teşkür ederim canım:) benimde bu ay 2.ayım olacak bakalım ne olacak çok rahatım artık geçen ay hep bebiş düşünerek yapıodum şimdi eski halimdeyim hayırlısı ya olmazsa olmaz napalım bekleriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…