Yumurtalıklardan tüplere atılmasına çatlama deniyo sanırım
yumurtalıklardan tüplere atılması eğer çatlamaysa gebe kalınması lazım normalde. kalamıyosak demekki sağlıklı zamazingo mu olmuyo ayyyy ne bilim kafam karıştı yaaa :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalıklardan tüplere atılmasına çatlama deniyo sanırım
yumurtalıklardan tüplere atılması eğer çatlamaysa gebe kalınması lazım normalde. kalamıyosak demekki sağlıklı zamazingo mu olmuyo ayyyy ne bilim kafam karıştı yaaa :çok üzgünüm:
ndkciiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geç cevap yazdım büro dışındaydım
neler yaptınız bensiz bensiz
Kalbim bugün çok kırgın dostum dediğim arkadaşımla sabahleyin görüştük bir konu geçti davranışını tasvip etmediğimi dedim bana ,dediği lafsa senin çocuğun yok belki oyuzden böyle düşünüyorsun dedi çok içim acıdı çokkk
bu gün gittim doktora doktor keseyi göremedi ultrasonda ben panik yaptım neyseki aşağından bakmak istedi ben istemedimbeni ikna etti kamera ile baktı ve bebişigördük Allahıma şükür hiç olmassa rahim içinde olduğunu öğrendik
Selam kızlar nasılsınız
:1hug: canım üzülme ya boşver az tokun halinden ne anlar diye bi laf vardır bizim durum aynen öyle allah daha kötü sınavlardan geçirmesin inşallah hiç birimizi üzme sakın kendini
dostunsa bu lafının ne kadar yanlış olduğunu anlayıp o anki fevri davranışı için sana üzgün olduğunu söyleyecektir.. bence takmamaya çalış şimdi çocuğun olmasa da bu hiç olmayacağı anlamında değil dimi...
merhaba arkadaşlar gününüz güzel olsun...
ceylanım üsülmeee, salla gitsin bigün öyle bi anne olacağız ki herkes bisi örnek gösterecek...
jasmincin hoşgeldinn nasıl durumunn???
masustann bende eskisi gibi yasamıyom bayram arefesi ya halletmem gereken işler varr.
bende aynı senin gibi endişeliyim masustan inşallah sağlıkla başlayıp sağlıkla bitiririz