• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Yumurtalıklardan tüplere atılmasına çatlama deniyo sanırım

yumurtalıklardan tüplere atılması eğer çatlamaysa gebe kalınması lazım normalde. kalamıyosak demekki sağlıklı zamazingo mu olmuyo ayyyy ne bilim kafam karıştı yaaa :çok üzgünüm:

Ndkcim yumurta atilirsa sagliklidir..demekki yumurtluyosun ama bazen yumurta ve sperm birlesmek istemezmis.. dogadan gelen bisey yada yeterince yumurtanin yakinina gelecek sperm olmuyo, yada yumurtayi delip gecemiyor cok turlu seyler olabilir canim..ama sen bunlara kafayi takma bak yumurtalarin olusuyor..allah gostermesin daha kotusude olabilir.. neler duyuyoruz canim..saglikli dusunki hersey iyi olsun bebisim

yumurtalıklardan tüplere atılması eğer çatlamaysa gebe kalınması lazım normalde. kalamıyosak demekki sağlıklı zamazingo mu olmuyo ayyyy ne bilim kafam karıştı yaaa :çok üzgünüm:

kaç mm lik yumurtan olmuş sen merak etme biraz sakin ol bebişim..:CüvCüv:
Bizlerde ilan edeceğiz
Nedense bu ay hepimiz için çok inanıyorum

ndkciiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geç cevap yazdım büro dışındaydım
neler yaptınız bensiz bensiz

canım valla bişi yapmadıkk, şu çatlama olayını merak etttim sordum cevap verdi arkadişlerrrkaydirigubbakcemile5 ya peki çatlamayan yumurtayla hamile kalınıyomu? bunu da cevaplayın bidaha sormicamm:jeyyar:

canim yumurta catlamassa tuplere atilmaz .. yani spermlerle birlesmez.. ve hamilelik olamaz..o catlamayan yumurta kist olusturur.. yoksa mazzaallah..buyu buyur buyur ama catlamaz

kızlar ama şöyle birşey var yanlışım varsa düzeltin eğer adet biterbitmez hamile kalan varsa ki bildiğim kadarıyla adette yumurta gelişmiyor ve onlar nasıl hamile kalınıyor..
Ya cidden hamile kalabilmek için ayda 1-2 günümüz var. hergün ihtimal var deniliyor

canim bence o olmaz ama tabi allahin bilecegi is..cunki yumurtanin gelismesi icin LH hormonunun yukselmesi gerek... o hormon yumurtayi buyutuyor ve buda adetten sonra bi kac gun istiyor
eger yumurta atilirsa tuplere yani ( catlama) olursa 24 saati vardir dollenmek icin..yani en uygun gunler yumurtadan 1 gunce yada yumurtadan hemen sonra iliski.. ama spermler daha uzun yasadigi icin rahimde.. 2/3 gun oncesi bile iliski olmussa ihtimal vardir oda spermin kalitesine bakar.. ben yumurtamdan bi gun once iliskide hamile kaldim..onuda ovulasyon testi sayesinde biliyorum.. ama nolur nolmaz diye bir gun sonrada iliskide bulundum

Tuğbacık sen tecrübelisin öyledir sanırım dediğin çok mantıklı bencede öyle benim aklımı karıştıranlar yumurtalama olmadan hamile kalanlar

Kalbim bugün çok kırgın dostum dediğim arkadaşımla sabahleyin görüştük bir konu geçti davranışını tasvip etmediğimi dedim bana ,dediği lafsa senin çocuğun yok belki oyuzden böyle düşünüyorsun dedi çok içim acıdı çokkk

dostunsa bu lafının ne kadar yanlış olduğunu anlayıp o anki fevri davranışı için sana üzgün olduğunu söyleyecektir.. bence takmamaya çalış şimdi çocuğun olmasa da bu hiç olmayacağı anlamında değil dimi...

bu gün gittim doktora doktor keseyi göremedi ultrasonda ben panik yaptım neyseki aşağından bakmak istedi ben istemedimbeni ikna etti kamera ile baktı ve bebişigördük Allahıma şükür hiç olmassa rahim içinde olduğunu öğrendik

merhaba paradisecity bilmukabele...
kolay gelsin ndk.. bende bayrama istanbuldayım inş... bu bana çok iyi gelecek..
özledim havasını suyunu yahu....:dance:

benimde kasıklarda batmalar kıramplar var ve belim arıyor bazen tedirginim ayrıca daha adetim ayın 16 sında hoş ondanda emin değilim çünkü doğum kontrol hapı düzenimi bozmuş olabilir bide ara kanamam olcak die tedirginim ya

bu gün gittim doktora doktor keseyi göremedi ultrasonda ben panik yaptım neyseki aşağından bakmak istedi ben istemedimbeni ikna etti kamera ile baktı ve bebişigördük Allahıma şükür hiç olmassa rahim içinde olduğunu öğrendik

birde keseyi görememe durumu da mı var... ya hamilelik esnasında çok şey öğreniyorum.. bu beni olumsuz etkilemeye başladı... endişe duyuyorum...
riskleri öğrendim korktum bende kanıma baktırdım dün normal değerlerinde...
cuma günü de dr a gidicem orda da iyi sonuçlar alırsam tatil bana mutluluk verecek..
stres bile çok etkiliyormuş bebeği yahu...

Selam kızlar nasılsınız

iYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ KENDİ ADIMA DİYİM İYİ DEĞİLİM.
:1hug: canım üzülme ya boşver az tokun halinden ne anlar diye bi laf vardır bizim durum aynen öyle allah daha kötü sınavlardan geçirmesin inşallah hiç birimizi üzme sakın kendini :kızgın: :delphin:

çok saol..Çok acıdı içim bir garip duygu hiç bukadar canım acımamıştı..
dostunsa bu lafının ne kadar yanlış olduğunu anlayıp o anki fevri davranışı için sana üzgün olduğunu söyleyecektir.. bence takmamaya çalış şimdi çocuğun olmasa da bu hiç olmayacağı anlamında değil dimi...

Öyle de anlamıyor insanlar sadece doğurmak değil insanın yüreğine ateşi düşmesi yeterli..
merhaba arkadaşlar gününüz güzel olsun...

hoşgeldin seninde gzel geçsin günün

ceylanım üsülmeee, salla gitsin bigün öyle bi anne olacağız ki herkes bisi örnek gösterecek...

jasmincin hoşgeldinn nasıl durumunn???

masustann bende eskisi gibi yasamıyom bayram arefesi ya halletmem gereken işler varr.

ndkcimmmm sallayım diyordum 2 saattir büro dışındaydım ya kendi kendimi telkin etmeye çalıştım ama sizleri görünce ağlayıverdimm

Sizleri çok Seviyorum İyiki varsınız..

üzülme bak böyle bebişlerimiz olcek ay ben çok sevdim böyle resim eklemeyi bri beni uyarmaz umarım ama belirti olsun diye yani :))[/QUOTE]

İnşallah canım..Çok umudum bir garip hiçbişey hissedemiyorum şuan bebiş harika Allah bu ay Bizlere nasip etsin
Ateş Ölçüyormusun başlayacaksın diye biliyorumbenneyaptımki

bende aynı senin gibi endişeliyim masustan inşallah sağlıkla başlayıp sağlıkla bitiririz

inşallah ya tek isteğim o...
birşey soracağım? benim kasık ağrılarım epey oluyor saniyelik ama oluyor yani..
onun dışında bulantım falan yok hatta bazen hamile gibi dahi hissetmiyorum çok
normalim.. bu bir sorun değildir dimi... çok evhamlı oldum ben...

masustan yok bişey merak etme her hamile aynı belirtileri gösterecek diye bişey yok kabusum_olurum hiç hissetmedi içinizi ferah tutun bebeklerinizde etkilenir olumsuz olumlu düşünün

Merhaba anne adayları nasılsınız diye sormucam yazılanları okudum,ceylancım onu söyleyenin canı acısın sen hiç bozma moralini kafası dank etmiştir mutlaka...ndk nbr tatlım...

Assprincim..
İnşallah canım..Çok umudum bir garip hiçbişey hissedemiyorum şuan bebiş harika Allah bu ay Bizlere nasip etsin
Ateş Ölçüyormusun başlayacaksın diye biliyorum

Back