Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masustan yok bişey merak etme her hamile aynı belirtileri gösterecek diye bişey yok kabusum_olurum hiç hissetmedi içinizi ferah tutun bebeklerinizde etkilenir olumsuz olumlu düşünün
Merhaba anne adayları nasılsınız diye sormucam yazılanları okudum,ceylancım onu söyleyenin canı acısın sen hiç bozma moralini kafası dank etmiştir mutlaka...ndk nbr tatlım...
Merhaba anne adayları nasılsınız diye sormucam yazılanları okudum,ceylancım onu söyleyenin canı acısın sen hiç bozma moralini kafası dank etmiştir mutlaka...ndk nbr tatlım...
ay canım ya yuvarlak içi boş bişey be canım daha
tubacıkk, masustannn, anlatsanızaa bebişi görmek nası bişiiiiiiiii???????? neye bensiyolarrr ayy ben yumurtamı bile görünce çok sefiyom onuuuu :))))))
Ndk kız bişey sorucam özel olmazsa. Siz her akşammı çalışma yapıyonuz
kız neredesin sen???
ne zamandır göremedim seni ne oldu çok merak ettim:uhm:
canım bi sen çıktın selam veren , bir hafta girmedim diye kıslar unuttu beni.
napıyım be canım regl bitti işte bende yeni kürlere başladım
hemen anlatayım sizlere, bal polen arısütü karışımı yıyorum her gün(yumurtlama için)
ve bu gun adaçağyı yağı(elma yağı) sürücem. oda rahimdeki ve yumurtalıklardı iltahabı söküp alıyormuş:) yeni çalışmalara başladık işte. herşey aynı rutinde devam ediyor. yeni anniş haberi yok haliba jasminden sonra?:1hug:
Masustan ilk defa gördüm ben daha canım
Kız aspirin napalım valla ben diğer aylarda tutmadım bi baktım 4 keremi ne yapmışım yetermi o ya bundan sonra gün aşırı hemde çetele tutuyom
aman nazar değmesin bebişine
tavsiye ediyorsun yani.. ben cuma günü dr la konuşayım beni de jasmin gibi ikna edebilirse bende kontrol ettiririm o zaman...:CüvCüv: