Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba.ılk once kendımı tanıtayım.ben erkek ınfertılıtesı yuzunden hamıle kalamayanların lıstesı topıgındeyım.ama sızıde takıp edıyorum arada.ıkı yıllık evlıyım ve kıstlerımden dolayı cocugum olmuyor.esımın tedavısı olumlu sonuc verdı ve ınfertılıte ortadan kalktı.ben bu ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım.suan adetıme 5 gun var.ama bende hıc olmayan bısey oldu.husnukuruntumu yapıyorum acaba.baslıga bakılırsa sız bu konuda tecrubelısınızdır..
benım sag kasıgımda ıkı gundur ıgne batması gıbı bısey vardı.suada ıkısındede bu olustu.arada sancı gırıyor.hatta uykumdan uyandım gecen.bırde goguslerımde azda olsa damarlar cıktı..acaba dıyorum..yorumlarınızı beklıyorum..sımdıden tesekkurler arkadaslar..
he bırde ben adet olmadan acayıp karnım agırır.suan yıne sancım cok.hatta oldummu dıye lavaboya gıdıp duruyorum...
hamile bayan varsa şu an burda sorum olacak vajina içi sertleşio mu hamilelikte.sanki daralıo gibi
Rabbim nası yaratmış bizi ya hayran kaılıyorum ne kadar büyük bi mucize o spermle yumurtanın birbirini bulması , yumurtalarımızın yakasına kırmızı gül takabilsek keşke zamazingolar çabuk bulsun die hehehehe
Ateş ölçtün mü??suzancım
slm ben kk ne yeni katıldım bişi sorucam üstüne gormenin nasıl olduğunu bilen var mı
slm ben kk ne yeni katıldım bişi sorucam üstüne gormenin nasıl olduğunu bilen var mı
Arkadaşlar benim durumumla ilgili fikri olan yokmu
bazen psikolojik diorlarda ben ilk gebeliğimde reglime 3-4 gün kala test yapmıştım ve positifti.bir arkadaşımda hamile olduğu halde negatif çıkmıştı.sebebi de o ay geç yumurtlamış bu yüzden bebek rahme geç yerleşmiş.ve tabiki de idrarda çıkmamıştı regli sonrasında bile.o da kan testi yaptırmıştı.
Teşekkür ederim peki ne zaman kan testi yaptırmalıyım sence yani idrar negatif çıktı diye korkuyorumda..