• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ya ceylanım 7sinde ailemin yanına gidiyorus bayram için memlekete..orda geçse de test yapamam ..hadi silik milik çıktı dielim bizim suratta bi sırıtma..ayıp ay babamdan utanırım ben :CüvCüv: ankaraya dönüşü beklemek zorunda kalırım.. bide 6sından soona taa kaç gün giremem nete..mrk ederim seni ben..dönünjek güsel haberler werirsin iişallahh

Canım bende Bayramda bende yokum memleketimdeyim:dance::dance:İstanbuldayım..
Bende Sizleri çok merak ediyorum testi yanında götür allaalla sonra da atarsın zaten keseler bazen gözükmüyor hemen Oyuüzden hemen gitmesende olur :nazar::nazar:İnşallah hele ben cumartesi de giremeyeceğim.Cumartesi günleri büroya gelmıyorum ya çok merak edecceğimm..:CüvCüv::CüvCüv:
Ben inanıyorum bu ay olmazsa da gelecek olacağız İnan..

sabah işe gelirken aldım testi 2 tane alıyım dedim,eşim dedi napıcaksın bi tanede cıkar varsa dıye.sans işte benı blkur olmadık seyler.merakta kaldım şimdi.yakındada eczane yok hıc işteyım.çıldırcam ..durdum durdum simdi sabredemıyorum..

kıza bakk 10 gün bekledi şimcik çatlıyo kaydirigubbakcemile4 hiç mi yok yakınlarda..belki kenarda köşede wardır da sen bilmiosundur..bi soruwer iş arkadaşlarına eczane warmı diye..nerdeki iişyerin

ceylannnnnnnnnnnnn;

inşallah canımmmm, ya ceylann bişi sorcammm şimdi benim yumurtam var gördüm muayenede ama önceki seferki gibi büyük değil daha. hani biz hep deniyos yaaa zamazingo o küçük yumurtanın içine girerseee tutunamaz dimii?. o yumurta da boşa gitmiş olur dimii???? bi yumurtam var napcağımı şaşırdımm :))

merhaba kızlar benim 3 gündür göğüslerimde acı var dokunamıyorum bile birde ara ara mide bulantılarım oluyor geçen ay 7 sinde regl olmuştum bugün ayın 2 si daha 3-4 gün var acaba hamilelik belirtileri olabilirmi sizinde yaşadığınız belirtiler neler paylaşırmısınız

merhaba kızlar benim 3 gündür göğüslerimde acı var dokunamıyorum bile birde ara ara mide bulantılarım oluyor geçen ay 7 sinde regl olmuştum bugün ayın 2 si daha 3-4 gün var acaba hamilelik belirtileri olabilirmi sizinde yaşadığınız belirtiler neler paylaşırmısınız

hoşgeldin kardelençiçeği..söylediklerin belirtiler arasında sanırım ama yinede beklemek lazım tabe..bikaç gün sabır...

selam kızlar benim yardımınıza ihtiyacım var. kaç gündür kafayı yedim iyice. 3 günlük bi adet gecikmem var hem akşam hem de sabah test yaptım sonuç negatif. adet de olmuyorum. hiç belirtim de yok göğüs ağrım vardı geçti, sol kasığım ağrıyodu o da geçti. Üstelik benim normalde gecikmemde olmaz. aranızda bu şartlarda hamile olan oldumu. Uzun oldu artık kusura bakmayın :)

istersen test yap canımm, ama buseferde çıkmazsa üzülürsün. Kasıklarda batma, sık idrara çıkma, halsizlik gibi belirtiler ilk belirtilerdir. Umarım allah gönlüne göre verir

selam kızlar benim yardımınıza ihtiyacım var. kaç gündür kafayı yedim iyice. 3 günlük bi adet gecikmem var hem akşam hem de sabah test yaptım sonuç negatif. adet de olmuyorum. hiç belirtim de yok göğüs ağrım vardı geçti, sol kasığım ağrıyodu o da geçti. Üstelik benim normalde gecikmemde olmaz. aranızda bu şartlarda hamile olan oldumu. Uzun oldu artık kusura bakmayın :)

canım 2 test yapmışsın negatif çıktıysa bikaç gün daha bekle olmazsa kan testi yaptırırsın. ama bu durumda adet olanlar çok var, gecikmeler olabiliyor. idrar testinde hep negatif çıkıp ta hamile olanlarda oluyorr. bence bi iki gün daha bekle kan testi yaptır canıma.s.

canım arada oluyo öyle gecikmeler..aynını ben de yaşadım..5 gün gecikmeyle olmuştum ki çok düzenlidir..başka bi belirtin bişeyin yokmu..herhengi bi nedenden gecikme olabilir weya geç döllenme olduysa çıkmıyo da olabilir henüz idrar testinde..bi kan testi yaptır istersen..

canım arada oluyo öyle gecikmeler..aynını ben de yaşadım..5 gün gecikmeyle olmuştum ki çok düzenlidir..başka bi belirtin bişeyin yokmu..herhengi bi nedenden gecikme olabilir weya geç döllenme olduysa çıkmıyo da olabilir henüz idrar testinde..bi kan testi yaptır istersen..

normalde hiç gecikmem olmazdı hatta önce önce olurdu. adetime 10 gün varken göğüslerim başlardı ağırmaya ama bu ay çok geç başladı şimdi de var yok gibi ağrı.yalnız sol kasığım çok ağrımıştı bu ay bir kaç gündür o da yok. Napacağımı şaşırdım yani. Ha bi de adetime yakın çok tatlı yemek isterdim bu ay tatlı deyince midem kalkıyo. of kızlar ya ne zor şey bu. Ne iş ne güç kaldı bende.:1no2:

teachercim arada boyle gecikmeler olur.stress yapma yoksa daha cok gecikir.,belkide hamiilesindir gec dollenme felan olmustur..bilirim beklemek zor ama baska caren yok canim..sabir et

Canlarım mrb işlerim vardı ancak girebildim ndk kız nsl geçti muayne

mavişcim iğnenin dozunu düşürdü yine doktorum oluşmuş yumurtam ama tam kıvamında değil dedi persembe yine gidicem bakalım perşembeye büyürse yapar belki çatlatma iğnemiii, dozum düştü yanii belki seninde düşer canımmmm

valla benim koca istemiyor calismami ama napalim ben calismassamda zor..bakalim nereye kadar.:) iyi canim insallah bidakinda catlama ignesi vurulur ozaman..calismalara ara verme ha

ay canım valla çalışma diyosa çalışma yaaa, dinlen evinde geçinirsiniz nolcakk dengeli harcama yaparsınız bebişin bikaç yaşına gelince girersin yine, inşallah olur çatlatma iğnem çünkü bayram giriyo doktora da gidemem nasıl olur bilmiom inşallah cumartesiye kadar vurulurum da iğnemi rahat ederim bayramda. ya bu yumurta çaylayıp içine zamazingo giriyo dimii. 1 tane girip kapanıyomu hemen. bide bu çatlayan yumurta sonra ne oluyo yokmu oluyoo anlatın bana bilmiommmmm cahilimmmmmmm:tomato:

Ndk kız kaç mm olduğunu sormadınmı canım peki tam gelişmediyse ndn dozajını düşürdüki

valla sormadım canımm :1no2: sorcam sorcam dedim hep unuttum orda bianda sürekli konuştu kadın unutturdu bana. bianda fazla gelişir diye dozunu düşürdü farkına varmadan fazla büyür kaçırırız çatlatma zamanını diye düşürdü 1+1 vurulunca perşembeye kadar istenilen kıvama gelir dedi. biliyosun çok gelişmesi de iyi bişey değil

canim benim bildigim yumurta kendi catlamaz.. sadece yumurtaliklarindan bir tane yumurta istenilen capa gelince yumurtaliklarindan tuplere atilir..ve orda yeterince zamazingo varsa dollenir ve yavas yavas rahime dogru ilerler eger dollenme iyi olmussa rahimin ic duvarlarina yerlesir ve HCG hormonu salgilamaya baslar.. yani hamis olmus olursun..ama yumurta kendi catlamaz..yumurtaligin catlar bi yumurta atar tupe

Inş.canım bakalım benimki ne durumda olcak cuma günü bakılcak benimkine umarım büyümüştür

ceylannnnnnnnnnnnn;

inşallah canımmmm, ya ceylann bişi sorcammm şimdi benim yumurtam var gördüm muayenede ama önceki seferki gibi büyük değil daha. hani biz hep deniyos yaaa zamazingo o küçük yumurtanın içine girerseee tutunamaz dimii?. o yumurta da boşa gitmiş olur dimii???? bi yumurtam var napcağımı şaşırdımm :))

Geldiiiiiiiiiimmmmmmmmm sizi özledimmmkaydirigubbakcemile3
Ndkcim girebilirse tutunur bak şöyle bildiğim kadarıyla yumurtalıkta bir zar varmış o zarı delmek biraz zrmuş zaten girebilirse içine tutunur..Yumurta çatlamasına bu kadar kafana takma önemli olarak düzenli çalışıp girebilmekkaydirigubbakcemile2Yok yok yumurta boşa gitmiş olmaz içini ferah tut ayaklarını kaldır yukarı birleştirerek kızlar dün bir arkadaştan duymuş çok etkiliyormuş..Birde bugün sitede okudum ilişki sonrası kasıklara sıcak su torbası koymakta iyimiş a.s.a.s.

Back