• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ay canım ya o son bir hafta çok stresli geçiyor. bide benim stres öyle bir iki gün falan erteliyor, o zaman dahada deliriyorum hah bak regl gecikti diye:delphin: sabret canım çok iyi anlıyorum seni. iyi çalıştınmı bu ay. hem illada belirti olacak diye bişey yokkı hayatım.:jeyyar:

Aslında ii çalıştık sayılır adetten sonra gün aşırı yaptık hep ama bilmiyorum ya. ayın 20 günü çook ii geçiyor son sekiz gün ne oluyosa bana bi haller oluyor ne stresli işmiş arkadaşım ya. allahta regl de gecikme olmuyor benim çok şükür tam zamanında geliyor kırmızılar. bakalım bayramın 3. günü olmam gerekiyor. hayırlısı artık. sende vaziyetler nasıl ii çalıştınızmı sizde:bbo:

ndk canım boş ver yaa. sıkma o tatlı canını değmez hem sen onların karşısında güçlü durmazsan dahada üstüne gelirler. hepimiz aynı dertten muzdaripiz sıkma canını. hepimiz bir gün anne olucaz İNŞALLAAHHHHHH.

saolun kızlar sabah test yaptım bişe cıkmadı kantahlılınde cıktı.17 ekımde adet olmustum enson

adetıme 15 gun kala göğuslerım sıstı hala şiş,adet olcakmısım gıbı sancılar var,adet tarihim gectıkten sorada mıgde bulantılarım basladı.
.

test bozuktu galıba canım boş cıktı,tek cızgıde cıkmadı,korktum yoksa diye bekledım canım,gecen ayda umıtlıydım olmayınca uzuldum oyuzden.bıde kızlar gecen ay adetım duzensızlestı.belkı buda belırtıdır.

tedavı gormedım hıc buayda olmassa gıtcektım doktora,hap kullanmadım hıc kızlar.baska sekılde korunduk 7 aydır korunmuyoduk.

en belırgın sey adetıme 2 ,3 gun kala goguslerım sıser karnım agrırıdı bu ay, 15 gun once basladı kızlar

kızlar bende prolaktin yüksekti 85 ti şimdi normale düştü ve doktorum bana gebeligi kolaylaştırmak için ilaç verdi ikitane birini sabah birinide akşam alıyodum akşam aldıgım bitiyo ilaçlarımında ismi agnucaston bunu sabah alıyom cyclo-progynova bunuda akşam alıyom bu ilaçlardan kullanıpta himile kalan varmı

Son düzenleme:
yumurlama gunumdede dewam ettık canım,denk gelmıstır buyuk ıhtımal.yattım yarım saat kadar kızlar.bıde gecen ay adetın 3, gununden ıtıbaren adacayı ıctım etkısı varmı bılmıyorum

Leylim bende cyclo kullanıyom bu adetleri düzene sokuyo ve aynı zamanda hamile kalmaya yardımcıymış hamişlik hormonlarını düzene sokuyomuş

ewet kızlar gecen ayda hamıleyım sanmıstım ama yoktu belırıler yakındı.kısmet gunu saatı oluo demekkı, hıc olmıycak sanıyodum.nolur umudunuzu kaybetmeyın kızlar.dualarım sızınle..

bide benim3 kere hamile kaldım ama ikitanesi düşükle sonuçlandı 3.süde kürtajla sonlandırıldı bebegimin kallbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım ve kürtaj olalıda 1 sene olacak

Vay be millet hastayken bile hamile kalıyor:1shok: benim en riskli günlerimde bile tık yok:çok üzgünüm:
kızlar adet günleriniz düzenli bile olsa bazen geç ya da erken yumurtlama olabiliyormuş ki zaten arkadaşım doktor takibindeyken ultrasonda doktor çatlıyor koş yap demiş. ama doktorun dediği tarihten tam 7 gün sonra yumurtlamış.ve o gün hamile kalmış.yumurtlama hesaplarına fazla takılmadan gün aşırı yapmak gerekiyormuş.çünkü arkadaşım o günler dışında tatil yapsaydı şu an hala daha denemeye devam ediyordu.ben bu ay kendi takibimi yaptım ve tahminen regli bitiminden sonra yumurtladım.yani hesap gününden 5 gün önce.regli bittikten sonra 1 ay boyunca gün aşırı deneyelim bence .).):)kaydirigubbakcemile4:lepi:

LalEce nerdesinki internetten temin et yumurtalık testlerini bence en iyi yöntem test ile ateş ölçme yöntemi

Back