• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

burdayım burda yazılarını takip etmek çok zor.hepsini okuyp toplu cvp verim dedim.kızlar belirtim melirtim yoktu inanın.hele ilk zamanlarsa bulantı kusma fasa fiso yalan.bana sorun ben size açık ve net sölim bende yalan dolan yokkk.tek sıkıntım karnımda tarif edemediğim bıçak saplanması gibi burkulmalar oldu.adetime iki gün kala ve adetim geçtikten iki gün sonra.tek belirti bu.göğüslerim filan hala normal.hiç bi değişiklik yok ama sadece karnımı acıtıyo oda sanırım kendine yer açtığı için.adetten üç gün önce belim karnım ağrıdı adet olcakmışım gibi dedim bu ayda tutmadı.sonra bi baktım pazartesi olacaktım olmadım.çaktım köfteyi güç bela diğer günde bekledim olmadm.zaten beliriti melirtide kalmadı ozamana kadar.üçüncü gün kan tahlili verdim bide idrar dedim ya sizede silik çıktı diye ozaman işte.kızlar dua etcem herkes için dehşet bi duygu yaşanmalı tarif edilemz mümnkün değil.içinde olmadan ahkam bile kesilmez.tuhaf acayip bi duygu şakaaaa gibi şakaaaaaaa

göğüs uçlarına agrı yanma gibi belirtiler de mi olmadı
ateşini ölçüyormuydun bir değişiklik olmusmuydu:teytey:

ya süper yaa...ay bi duygulandım bibişey oldummm..Allah'ım bize de nasip et noolur...:Saruboceq:

bir yıllık evliyim.bir yılı 4 ay geçti.bir yıl yasmin kullandım.dört ay önce bıraktım.ama kafam trakıldı çünkü dengemi bozdu yasmin.enson 10 kasımda doktora gittim tam yumurtlama günümmüş.doktor iyice muayne etti.çok sağlıklı olduğumu doğurganlığımın geri geldiğini söledi.zaten ondan sonrada hamile kalmışım.yani peş peşe oldu herşey film şeridi gibi.biz gurbetciyiz ndk eşimle beraber.yanımızda akrabamız olmadı için eşim başından beri takip halindeydi beni. biliyodu.telde dayanamadım söledim sonucu alınca...eve gelince de kutladık çiçek yaptırmış kocaman tatlı felan almış..işte böyle.belki akrabam olaydı süpriz yaparıdm ona ama zaten burda ondan başka kimsem yok

ayy canım benim yaaa, insanın eşi herşeyi zaten kimseye ihtiyacın yok boşverr.hamileliğinin tadını çıkarrr senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insan vardırrr(en başta ben kaydirigubbakcemile3)değerini billl. ne güsel hiç sorunun yokmuş demekki hemen allah nasib etmişş. bize çok dua et nolurrrr. hamişlerin duası kabul olurrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:

teyze oluyo bütün site hazırlıklı olun kızlarrrr.bende teyze olmak istiyorum he haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ederim ndk etmezmiyim.ederim.duam kabul olcaksa yatar kalkar dua ederim.göğüslerimde yanma
koyulaşma hiç bişi olmadı çok erken arkadaşlar bunların zaten.ben sizlerle bağımı koparmıcam .vucudumdaki bütün değişiklikleri sizlere adım adım aktarcam doğuma kadar.merak etmeyin.ateşimde çıkmadı bu arada herşey normal di yaniii

tebrik ederim kabusun olurum.teyze oluyoruz evet inşallah kısa zamanda sende teyze olursun bizim tarafımızdan.

ayy canım benim yaaa, insanın eşi herşeyi zaten kimseye ihtiyacın yok boşverr.hamileliğinin tadını çıkarrr senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insan vardırrr(en başta ben kaydirigubbakcemile3)değerini billl. ne güsel hiç sorunun yokmuş demekki hemen allah nasib etmişş. bize çok dua et nolurrrr. hamişlerin duası kabul olurrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:

Üzülme ndkcim olacak hepimize dua ediyor ama herşeyden önce inanın bu ay kabusum hiç inanmadı şunu bunu yap dedim kaydirigubbakcemile3 ben inandım onun için
hiçbir belirti yaşamadı gögsü filan acımadı Allah bizlere de süpriz verecek gurbetlik çok zor bilirim anlarımsenağlama:1hug:
Kabusum unutma ben ve kızlar olduğu müddetçe çok rahat hamişlik geçireceksin ve gün mü gün gelişmeleri istiyoruz :içelim:colacola

biliyorum özgecim artık çok kalabalık bi çevrem var.ve kızlar inanın özge benden daha çok inandı..ben yokd edim bu ayda yokkk.o enbaşından tutturdu hayır bu ay olcak görürsün dedi

Ben geldim kizlar,... amaninnn ben yokken bi hamile daha cikmis ohh oh ne guzel.. allah kucagina almayi nasip etsin..anali babali buyutsun canim..allah tum isteyenlerin basina..

Canlarım bi yarım saat kaçtık neler olmuş neler kabusun olurum ayy kıs çok sevindim darısı bizlerin başına kız ndn yanlız olasın istanbulda bak bizler varız buluşuruz akraba bile oluruz

kıslar yaa benim ragl dün bittiii, daha hiç zamazingo olmadı. ama karnımda kramplar varr kasıklarımda sızlamalar varr midem bulanıyooooooo, bu iğnenin etkisinden oluyo galiba yaaa. reglim yeni bitmiş olmasa yine hamilemiyim diye sizi telaşlandırırdım kesinn. bu ilaçlar iğneler de yapıyooo maalesef :(

kıslar yaa benim ragl dün bittiii, daha hiç zamazingo olmadı. ama karnımda kramplar varr kasıklarımda sızlamalar varr midem bulanıyooooooo, bu iğnenin etkisinden oluyo galiba yaaa. reglim yeni bitmiş olmasa yine hamilemiyim diye sizi telaşlandırırdım kesinn. bu ilaçlar iğneler de yapıyooo maalesef :(

kızıımm üstüne görmüş olma??? test yspmışmıydın yoksam kırmızıları görüncek mi pes dedindi..

Back