• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

zuzuu tek atışta isabet:))) olabilir canım.siz tanımazsınız ama burda sebezya diye bir rkadaş vardı "o şimdi hamiş" eşi sehir dısına cıktığı için yumurtlamaymıs falan dikkat etmedi ve 1 ay içinde sadece 2 defa ilişkiye girmişti.ve ay sonunda bize haberini verdi.suzanda adeti bittikten hemen sonra hamile kalmıstı.

zuzuu tek atışta isabet:))) olabilir canım.siz tanımazsınız ama burda sebezya diye bir rkadaş vardı "o şimdi hamiş" eşi sehir dısına cıktığı için yumurtlamaymıs falan dikkat etmedi ve 1 ay içinde sadece 2 defa ilişkiye girmişti.ve ay sonunda bize haberini verdi.suzanda adeti bittikten hemen sonra hamile kalmıstı.

aaaa walla dee..:1shok:wayy beee helal :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

nannn heycan yaptırmayın bana..kaydirigubbakcemile2nası olsa diilim die ööle relaxtım ben..gel de bekle şimdi adetim geçsin diee.:delphin:.oy oyykaydirigubbakcemile4

Suzandamı adeti bittikten sonra hamile kaldıııııııııııı amaninnnnnnn benim hemen çalışmalara başlamam lasımmmŞeniz

Kocişimin tahlili bugün çıktı kıslarrr, ama almaya gidemedimmmm, yarın alcass noldu acaba yaa inşallah kötü bişi yokturrrr :teselli:

kISLAR ACAYİP MORALİM BOZULDU TURKCELL FATURAM GELDİ 400YTL
HAFTASONLARI CEPTEN GİRMİŞTİM ŞOK OLDUMM..BU SAATTEN SONRA BENDEN BEBİŞ BEKLEMEYİN..

evet canım suzan öyle hamle kaldı.yanı adeti 1 gun sonra belli oldu rken döllenme olmus doktoru öyle demiş yanı bizede öyle dedi suzan.yanı herzaman hamle kalma olasılımız var.

Gelgit ateşini sabah yataktan kalkmadan dialtından ölçmen gerek hergün aynı saat sabahın en uygun saatleri 7.00-7.30 arası

HAFTASONLARI CEPTEN GİRMİŞTİM ŞOK OLDUMM..BU SAATTEN SONRA BENDEN BEBİŞ BEKLEMEYİN..

NE DİYOSUNNNNNNNNNNNNNNNN:1shok: SADECE İNTERNETLE Mİ BUKADAR OLDUUUUU AMAN ALLAHIMMMM, GİTTİ MAAŞŞ TÜH YAAA :1shok:

Suzandamı adeti bittikten sonra hamile kaldıııııııııııı amaninnnnnnn benim hemen çalışmalara başlamam lasımmmŞeniz
koşşş durduğun hataakaydirigubbakcemile4

Kocişimin tahlili bugün çıktı kıslarrr, ama almaya gidemedimmmm, yarın alcass noldu acaba yaa inşallah kötü bişi yokturrrr :teselli:
inşallah cnm..naapıyoruuuuzz pozitif düşünüyoruuuzzz:icecream:

ufff çokmuş canım yaa..:çok üzgünüm:

tüh ya bende çalışmalara başlıcaktım bu akşam ama eşim aradı kayınvalidemlere gitcekmişiz ordada kalırız bu akşam tühhhh yaaa

tüh ya bende çalışmalara başlıcaktım bu akşam ama eşim aradı kayınvalidemlere gitcekmişiz ordada kalırız bu akşam tühhhh yaaa

kutsal bi wazife bu mekan zaman dinlemezz naniknanik olsun daha heycanlı olurkaydirigubbakcemile3

Back