• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

olacak canım ndkcim bak bizler için dua ediyorlar tatlı hamişlerimiz saol jasmincim..

Son düzenleme:
Evet ndk benimde dün bitti ama bendede aynı belirtiler var canım yumoşlar büyüyo o yüzden ilaçlarda malesef yan etkisiz olmuyo katlanıcaz artık

kabusun_olurum tebrik ederim canım Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :nazar:Allah bizlerede en kısa zamanda bu guzel duyguyu tattırsın inşallah:Saruboceq:

ya kızlar ne dicem..bu belirti olayı hakkaten fena ha..yani şuan saysam kesin hamileyim..ama ben çok ii biliyorum ki bu ay diilim...acaip uykum war kaç gündür..çok tatlı sewerdim şimdi cnm hiiç istemio..deli gibi tuzlu bişeler istiyo..cips sewmem iki gündür yediğim alaturkaları görseniz şaşarsınız..sabah uyanınca yüzümü yıkıyıp dooru mutfağa gidip yiyorum cips..( turşu olsa hıh hamileyim dicem ama cips işte kafamçokkarıştı) geçen gün işw giderken sbh metroda bi çocuun montunun yeşili aklıma incir getirdi nası cnm istedi öliyom sandım..soora karnıma kramplar girio..akıntım war gibi bişeler hissediyorum ama yok...içerde alt tarafımda bi minük kramp gibi acımalar war..hıı bide sağ yımırtalığıma arada bişe batıyo..daha ssayimmii -tatlicadiarzu-

ya kızlar ne dicem..bu belirti olayı hakkaten fena ha..yani şuan saysam kesin hamileyim..ama ben çok ii biliyorum ki bu ay diilim...acaip uykum war kaç gündür..çok tatlı sewerdim şimdi cnm hiiç istemio..deli gibi tuzlu bişeler istiyo..cips sewmem iki gündür yediğim alaturkaları görseniz şaşarsınız..sabah uyanınca yüzümü yıkıyıp dooru mutfağa gidip yiyorum cips..( turşu olsa hıh hamileyim dicem ama cips işte kafamçokkarıştı) geçen gün işw giderken sbh metroda bi çocuun montunun yeşili aklıma incir getirdi nası cnm istedi öliyom sandım..soora karnıma kramplar girio..akıntım war gibi bişeler hissediyorum ama yok...içerde alt tarafımda bi minük kramp gibi acımalar war..hıı bide sağ yımırtalığıma arada bişe batıyo..daha ssayimmii -tatlicadiarzu-

ayyyyyyy demeeeeeee:1shok: kıs belki hamilesindirr neden bukadar eminsinn allah bilir vallaaa. neden bukadar eminsinnn. zamazingo olmadı diyemiiii??? kısım belki önceden olan zamazingolar yaşamıştır döllenmiştirrr. adetin de geçtimiii??? gerçi bendede vardı böyle belirtiler geçen sefer ama diilmişim maaleseffkötükedihüso

KISS NDK HAKKATTEN ÜSTÜNEMİ GÖRDÜN HADİ KOŞ GİT Bİ TEST AL YAPkaydirigubbakcemile3 DEEEERMİİİŞŞŞŞİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM:roflol:

ayyyyyyy demeeeeeee:1shok: kıs belki hamilesindirr neden bukadar eminsinn allah bilir vallaaa. neden bukadar eminsinnn. zamazingo olmadı diyemiiii??? kısım belki önceden olan zamazingolar yaşamıştır döllenmiştirrr. adetin de geçtimiii??? gerçi bendede vardı böyle belirtiler geçen sefer ama diilmişim maaleseffkötükedihüso

yani cicim adetim bittikten 2 gün soona oldu zamazingomudur nedir kaydirigubbakcemile3 bidaa da önce misafirler soona 4 gün aşırı bi mide rahatsızlığı ki ne biçim hiçbişe yiyemedim herşeyden öğürdüm filan..ondan olmadı..soona da bu uyuşukluk..ben kaçtım o kowaladı yani kaç gündür..tek atışta isabet de olmamıştır yani,hemde yumurtlama filan yokken daha piyasada

Zuzuu umutsuzluğa düşme sonra inşallah hamişsindir ama sonra üzülmeni istemem..

saol ceylanım..zaten bu ay ihtimal wermiyorum hiç tabi Allah'ın takdiri de..sadece bu değişikler ilk kez oluyo garipsedim..öölesine yane..

Back