• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

valla iyi gidiyor canim..kusma felan gibi sikayetim yok..bulantilarim var arada genellikle aksamlari.. sadece aksam isten gelince cok yorgun oluyorum insallah 3 aydan sonra kaybolur butun bunlar

ya tubacık tebrık ederım allah sag salım dogmasını buyumesını nasıp etsın ...bısey soracam sen ıdrar testı yaptınmı hıc hamılelıgını ogrenmeden once ve adet gunun gelmeden ve belırtılerın nelerdı acaba.....

hamuracim benim adetim gelmeden iki gun once hamile oldugumu ogrendim test positief cikmisti silikti ama vardi cizgi 2 sonra tekrar yaptim daha belirgin oldu

kıslar merhabalar nasılsınıs....
uzun bı reglı gecıkme donemının ardından bugun sukurler olsun kı dr gerek kalmadan oldum....
ılkı kes bu kadar gecıkme yasadıgım ıcın korktum acıkcası....
tam 15 gun....
bılıyosunus 10 gunun ardından kan testı yapıp hayal krırklıgına ugramıstım...
neyse bıdahakı aya inş...
hesaplayıcılara gore 1 ocak reglı tarıhım...
umarın ya hıc gelmes yada zamanın da gelır ....
kendınıse ii bakın ....

artık benide 23 aralığa yazsanız ya kızlar en azından ümit olr içimde ona günü dair::))))) dün adet olunca çok canım sıkıldı ama bugün daha iyi rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

kıslar merhabalar nasılsınıs....
uzun bı reglı gecıkme donemının ardından bugun sukurler olsun kı dr gerek kalmadan oldum....
ılkı kes bu kadar gecıkme yasadıgım ıcın korktum acıkcası....
tam 15 gun....
bılıyosunus 10 gunun ardından kan testı yapıp hayal krırklıgına ugramıstım...
neyse bıdahakı aya inş...
hesaplayıcılara gore 1 ocak reglı tarıhım...
umarın ya hıc gelmes yada zamanın da gelır ....
kendınıse ii bakın ....

İnşallah hamile kalırsın gelmez.sende kendine iyi bak canım.

hadi ya ...demek bu ay umut yok bend hanı testler genelde adet gecıkınce bellı olur bılıyorum cunku aman allah hayırlsıını versın ...sanada hayırlı sorunsuz hamılelık ve dogum nasıp etsın ınsallah...

saol hamuracim ama bende oyle oldu diye herkeste oyle olacak diye bisey yok bazilarinda gec yerlesme oldugu icin gebelik testi gec cikabiliyor o yuzden daha umut vardir canim

bomba haberi veriyorum kızlar.dört haftalık hamileyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anammmmmmmmmmmm hamilemisin kuşşşşşşşşşşşşşşşş oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmm :lepi:süper haberrrrrrrrr masustanı tahttan ittin ya helal olsun kıs sanaaaa. anlat bakalımmmmmmm belirtileriniii? nezamandır deniyodunnnn? nekadarlık evliydinnnnn bilmeyenler öğrensinn. umudumuz oldunnnnnn valla ismini umudun olurum diye değiştir bence sırnaşık şey

Back