• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

yemekten dökülüyorlar ben hala açım ben biliyordum kabusum desin istedim dün akşam öğrendim :))))))

yaa bizde verebilcekmiyiz bomba haberrrr:çok üzgünüm: offfffffffff allaahımm duy bisideeee:teytey:

Verceğiz ndkcim,Umutları kaybetmek yok..Bizde aralık ayında pıtış pşıtış döküleceğiz İnşalllah..

burdayım burda yazılarını takip etmek çok zor.hepsini okuyp toplu cvp verim dedim.kızlar belirtim melirtim yoktu inanın.hele ilk zamanlarsa bulantı kusma fasa fiso yalan.bana sorun ben size açık ve net sölim bende yalan dolan yokkk.tek sıkıntım karnımda tarif edemediğim bıçak saplanması gibi burkulmalar oldu.adetime iki gün kala ve adetim geçtikten iki gün sonra.tek belirti bu.göğüslerim filan hala normal.hiç bi değişiklik yok ama sadece karnımı acıtıyo oda sanırım kendine yer açtığı için.adetten üç gün önce belim karnım ağrıdı adet olcakmışım gibi dedim bu ayda tutmadı.sonra bi baktım pazartesi olacaktım olmadım.çaktım köfteyi güç bela diğer günde bekledim olmadm.zaten beliriti melirtide kalmadı ozamana kadar.üçüncü gün kan tahlili verdim bide idrar dedim ya sizede silik çıktı diye ozaman işte.kızlar dua etcem herkes için dehşet bi duygu yaşanmalı tarif edilemz mümnkün değil.içinde olmadan ahkam bile kesilmez.tuhaf acayip bi duygu şakaaaa gibi şakaaaaaaa

bissürü insan var kimse bişi yasmıyoooooooooooo, kıslarrrrrr nirdesinissss. şoka girdiler kabusun hamileliğini duyunca :))
amor_amor, Ceylan, jasmincin, kabusun_olurum, NILUFERSAHH, xxmavisimxx, zeynep1978, zeytin26, ZuZuu haydin gelinnnnnnnnn.

ayrıca tebriklerini ileten herekse teşekkürlerimi iletiyorum .zaten telefonlarım mesajlarım hiç susmuyor.herkese ama herkese teşekkürler.biz özgeyle burda tanıştık .hem netten hem telden iletişim halindeyiz.resmen kankam yaniiiii.seviyorum onu oda aynı heycanı benimle beraber yaşadı.benimle berbar streslendi sonucu öğrendim sıralarda.telefonla bağlantısını hiç kesmedi.bil hasssa sana çok teşekkür ediyorum canım kankam ÖZGE duyuyosun dimi beni...bana fikir veren herkese tekrar teşekkürler.

kabusun olurum hala inanmıyorsun dimi ya sonuç yanlışsa diyosun dimi ben hala alışmadım sanırım karnım büyüdükten sonra alışıcam

burdayım burda yazılarını takip etmek çok zor.hepsini okuyp toplu cvp verim dedim.kızlar belirtim melirtim yoktu inanın.hele ilk zamanlarsa bulantı kusma fasa fiso yalan.bana sorun ben size açık ve net sölim bende yalan dolan yokkk.tek sıkıntım karnımda tarif edemediğim bıçak saplanması gibi burkulmalar oldu.adetime iki gün kala ve adetim geçtikten iki gün sonra.tek belirti bu.göğüslerim filan hala normal.hiç bi değişiklik yok ama sadece karnımı acıtıyo oda sanırım kendine yer açtığı için.adetten üç gün önce belim karnım ağrıdı adet olcakmışım gibi dedim bu ayda tutmadı.sonra bi baktım pazartesi olacaktım olmadım.çaktım köfteyi güç bela diğer günde bekledim olmadm.zaten beliriti melirtide kalmadı ozamana kadar.üçüncü gün kan tahlili verdim bide idrar dedim ya sizede silik çıktı diye ozaman işte.kızlar dua etcem herkes için dehşet bi duygu yaşanmalı tarif edilemz mümnkün değil.içinde olmadan ahkam bile kesilmez.tuhaf acayip bi duygu şakaaaa gibi şakaaaaaaa

ayy canımmm vallahi şaka gibiiiii. tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli bi melek nasib etsinnnnnn. nekadarlık evlisinn? tedavi sürecin oldumuuu? kocişine nası söyledinnn? ayyy çok meraklıyımmmmmmhihoyyyt

inanmıyorum jasmin eft.yani aptallıkla karışık şaşkınlık var tarif edilesi bi duygu değil.sadece tebrikleri kabul ediyorum falan.ama inan hala inanamıyorum .bu öle böle bişi değil gidip mağazdan bişi almanın verdiği sevinç değil nebilim çok acayip

canım oncelıkle ınsallah hamılesındır sımdıden kutlarım.
en garantı seklı bır hastaneye gıderek kan testı yaptırman ben adetımın 4 gun gectıkten sonra gıtmıstım ve kan testınde hemen cıkıyor kac haftalık oldugu bıle bellı oluyor.

canım oncelıkle ınsallah hamılesındır sımdıden kutlarım.
en garantı seklı bır hastaneye gıderek kan testı yaptırman ben adetımın 4 gun gectıkten sonra gıtmıstım ve kan testınde hemen cıkıyor kac haftalık oldugu bıle bellı oluyor.

kabusun oluruma mı yazdın bunu canımm, o yaptırdı hamileymişşşş. sende hamilemisinn???

bir yıllık evliyim.bir yılı 4 ay geçti.bir yıl yasmin kullandım.dört ay önce bıraktım.ama kafam trakıldı çünkü dengemi bozdu yasmin.enson 10 kasımda doktora gittim tam yumurtlama günümmüş.doktor iyice muayne etti.çok sağlıklı olduğumu doğurganlığımın geri geldiğini söledi.zaten ondan sonrada hamile kalmışım.yani peş peşe oldu herşey film şeridi gibi.biz gurbetciyiz ndk eşimle beraber.yanımızda akrabamız olmadı için eşim başından beri takip halindeydi beni. biliyodu.telde dayanamadım söledim sonucu alınca...eve gelince de kutladık çiçek yaptırmış kocaman tatlı felan almış..işte böyle.belki akrabam olaydı süpriz yaparıdm ona ama zaten burda ondan başka kimsem yok

ayrıca tebriklerini ileten herekse teşekkürlerimi iletiyorum .zaten telefonlarım mesajlarım hiç susmuyor.herkese ama herkese teşekkürler.biz özgeyle burda tanıştık .hem netten hem telden iletişim halindeyiz.resmen kankam yaniiiii.seviyorum onu oda aynı heycanı benimle beraber yaşadı.benimle berbar streslendi sonucu öğrendim sıralarda.telefonla bağlantısını hiç kesmedi.bil hasssa sana çok teşekkür ediyorum canım kankam ÖZGE duyuyosun dimi beni...bana fikir veren herkese tekrar teşekkürler.

kaydirigubbakcemile5Başardık başardık kaydirigubbakcemile5
biz ikiimzde yasmin kullanıyordun aynı zaman bıraktın çok zor bekleyiş ardından başardın:hooray:Bu ay zaten kendimden çok sana umutluyduma.s.:nazar:
Şimdi ise Sıra bizlerde ..Haydi kızlar kabusumu tahttan inmeye kaydirigubbakcemile3
Bİzlerde başaracağız..
:lepi::lepi::lepi:

Back