Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemekten dökülüyorlar ben hala açım ben biliyordum kabusum desin istedim dün akşam öğrendim :))))))
masustanı indirdik ya ohh canıma değsin :))))))))))
masustanı indirdik ya ohh canıma değsin :))))))))))
burdayım burda yazılarını takip etmek çok zor.hepsini okuyp toplu cvp verim dedim.kızlar belirtim melirtim yoktu inanın.hele ilk zamanlarsa bulantı kusma fasa fiso yalan.bana sorun ben size açık ve net sölim bende yalan dolan yokkk.tek sıkıntım karnımda tarif edemediğim bıçak saplanması gibi burkulmalar oldu.adetime iki gün kala ve adetim geçtikten iki gün sonra.tek belirti bu.göğüslerim filan hala normal.hiç bi değişiklik yok ama sadece karnımı acıtıyo oda sanırım kendine yer açtığı için.adetten üç gün önce belim karnım ağrıdı adet olcakmışım gibi dedim bu ayda tutmadı.sonra bi baktım pazartesi olacaktım olmadım.çaktım köfteyi güç bela diğer günde bekledim olmadm.zaten beliriti melirtide kalmadı ozamana kadar.üçüncü gün kan tahlili verdim bide idrar dedim ya sizede silik çıktı diye ozaman işte.kızlar dua etcem herkes için dehşet bi duygu yaşanmalı tarif edilemz mümnkün değil.içinde olmadan ahkam bile kesilmez.tuhaf acayip bi duygu şakaaaa gibi şakaaaaaaa
canım oncelıkle ınsallah hamılesındır sımdıden kutlarım.
en garantı seklı bır hastaneye gıderek kan testı yaptırman ben adetımın 4 gun gectıkten sonra gıtmıstım ve kan testınde hemen cıkıyor kac haftalık oldugu bıle bellı oluyor.
ayrıca tebriklerini ileten herekse teşekkürlerimi iletiyorum .zaten telefonlarım mesajlarım hiç susmuyor.herkese ama herkese teşekkürler.biz özgeyle burda tanıştık .hem netten hem telden iletişim halindeyiz.resmen kankam yaniiiii.seviyorum onu oda aynı heycanı benimle beraber yaşadı.benimle berbar streslendi sonucu öğrendim sıralarda.telefonla bağlantısını hiç kesmedi.bil hasssa sana çok teşekkür ediyorum canım kankam ÖZGE duyuyosun dimi beni...bana fikir veren herkese tekrar teşekkürler.