Erken Hamilelik Belirtileri

arkadasım sen nerelerdesınn yaaa...benım gunum gelmedıgı halde dr. bana 1 aylık hamılesın dedı,ustune oldum sanırım.cok suphe edıyosan kan tetsı yaptır bence.

Canım ya çok ilginç gerçektende.Üstüne gördüğünü nasıl anlamadın yani pek fark edilmeyecek gibimiydi.Çünü bende de adet çok garip oldu ama lekelenmem olurken idrar testi yaptım negatif çıktı.Yazdıkların aceba tekrar test yapsam mı diye beni ümitlendirdi ne olur nasıl olduğunu yani nasıl regl olduğunu söyler misin?

kızlar merhaba! bugün süpersiniz moraller iyi çok şükür kaç gündür giriyorum okuyorum bazen çok canım sıkılıyor haberlere yazmıyorum. bu ay bende çalışmalar başlıyor inşallah hayırlısı olur bende kavuşurum bebişime

insallah canım eee napaım moralleri iyi tutmazsak valla aklım gidecek elimden :) zaten kafayı sıyırmak üzereyim ama yılmak yok çalışmalar tam gazzz:))))

merhaba kızlar nasılsınız:uhm:dün akşam itibariyle tatilden döndüm:çok üzgünüm:.gelir gelmez yorgunluk çöktü.evi temizleyip toparlamam gerekiyor ama içimden gelmiyor.biz bu ay fazla takmıyoruz yumurtlama olayını.şuan benim yumurtlama dönemim ama ne gün aşırı ne bacaklar havada yatma...hiçbirini uygulamıyoruz kafamıza göre takılıyoruz ve kafam çok rahat.sonuçta Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur.en azından psikolojik olarak çok rahatladım.hihoyyytkafanızı şişirdim kusurabakmayın artık:1rolleyes:Allah herkesin gönlüne göre versin:CüvCüv:

kızlar altınıza yastık koyun mutlaka gerçekten işe yarıyor küçük bir tavsiye

Benim şusn günüme 6 gün var ama dotor bana idrar yollarinda enfeksiyon oldugu için antibiyotik yazdi acaba hamileysem bebege bişi olurmu igerçi idrar testi yapti ama ordaki hemşire bayan günün geçmeden idrarda belli olmaz dedi bide ilaci içeli akinti oluyor birazda koku var acaba neden bileniniz varmi

kızlar altınıza yastık koyun mutlaka gerçekten işe yarıyor küçük bir tavsiye

canım sen hamileymişsin galiba tebrik ederim Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:ben 4-5 ay yastıkla uğraştım bu tür şeylerle uğraşınca psikoloji alt üst oluyor kendimi biraz rahatlatmam lazımdı ve bu ay takmıyorum hiçbirşeyi.-tatlicadiarzu-takınca adet düzenide şaşıyor hamilemiyim değilmiyim derken çok üzülüyoruz.geçen ay ben çok kötü olmuştum ağlama krizlerine giriyordum senin anlayacağın bu rahatlamaya ihtiyacım vardıkaydirigubbakcemile5

canım ilacı kullanmadan birde kan testi yaptırsaydın belki orada çıkar.idrar testinde çıkması çok zor günün gelmeden

Evet daha çok yeniymiş maaşallah.Ama burdaki arkadaşlar oldukça fazla belirti üzerinde yoğunlaşıyorlar ki sende test yapmadan önce hiç bmi belirti olmadı :uhm:

canımcım oldu aslında şehir dışından misafirlerim vardı koşuştururken anlamadım ama göğüslerde hassasiyet oluyo hala benim taş gibi ve gece çok idrara çıkar olmuştum ama benim miyomumda olduğu için o baskı yapıyo sanmıştım ve aynı adet olduğum zamanki karın ağrısını yaşadım hatta bi gece karın ağrısıyla uyandım her an adet olcakmış hissi vardı bende ve bu 3 ay kadar devam edermiş ,bir de sigara içiyosanız hamile kalmadan önce bırakın zor oluyo gerçekten..kafamçokkarıştı

Doktora 2 kere sordum yok dedi israrla bebek falan yok ilaçlarini kullan kullanirkende korun dedi

canımcım yoktur o zaman ,sen önceliği ilaçlarına ver ve bir an önce bitir ilaçlarını ya hamilelikle birlikte olsaydı çok zorlanırdın folik asitten başka bi ilaç kullandırmıyolar çünkü benim arkadaşımdada olmuştu ilaçlara çabuk cevap veriyo çabuk geçiyo merak etme..

Saol canim zaten bende birde kan düşüklüğü var 3 kutuda kan ilaci yazdi doktor inşallah iyi gelir birde dediki kanilacini içince bebek olsa zarar olurmu dedim hayir faydasi bile olur dedi

canımcım sakın üzülme aynı evrelerden bende geçtim ben bi de çevreyede dert anlatıyodum benim bide miyomum var onunla hamile kaldım çok rahat ol gerçekten son ay ben öyle yaptım ağlıcak bişey yok gülüm zaman çabuk geçiyo ve birden hamile kalıyosun anlamıyosun sürekli kendimi dinliyodum artık sürekli test yapıyodum son ay attım hepsini yoksa kafayı üşütüyodum takmadım hiç bişey kafaya gerçekten faydası var.a.s

sen kaç ay denedikten sonra hamile kaldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…