arkadasım sen nerelerdesınn yaaa...benım gunum gelmedıgı halde dr. bana 1 aylık hamılesın dedı,ustune oldum sanırım.cok suphe edıyosan kan tetsı yaptır bence.
neslicim yapmışsın yaa, çokda güzel olmuş
en kısa zamanda hamişliğinin takvimini yaparsın inşallah
kızlar altınıza yastık koyun mutlaka gerçekten işe yarıyor küçük bir tavsiyemerhaba kızlar nasılsınız:uhm:dün akşam itibariyle tatilden döndüm:çok üzgünüm:.gelir gelmez yorgunluk çöktü.evi temizleyip toparlamam gerekiyor ama içimden gelmiyor.biz bu ay fazla takmıyoruz yumurtlama olayını.şuan benim yumurtlama dönemim ama ne gün aşırı ne bacaklar havada yatma...hiçbirini uygulamıyoruz kafamıza göre takılıyoruz ve kafam çok rahat.sonuçta Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur.en azından psikolojik olarak çok rahatladım.hihoyyytkafanızı şişirdim kusurabakmayın artık:1rolleyes:Allah herkesin gönlüne göre versin:CüvCüv:
kızlar altınıza yastık koyun mutlaka gerçekten işe yarıyor küçük bir tavsiye
Benim şusn günüme 6 gün var ama dotor bana idrar yollarinda enfeksiyon oldugu için antibiyotik yazdi acaba hamileysem bebege bişi olurmu igerçi idrar testi yapti ama ordaki hemşire bayan günün geçmeden idrarda belli olmaz dedi bide ilaci içeli akinti oluyor birazda koku var acaba neden bileniniz varmi
Evet daha çok yeniymiş maaşallah.Ama burdaki arkadaşlar oldukça fazla belirti üzerinde yoğunlaşıyorlar ki sende test yapmadan önce hiç bmi belirti olmadı :uhm:
Doktora 2 kere sordum yok dedi israrla bebek falan yok ilaçlarini kullan kullanirkende korun dedi
canım sen hamileymişsin galiba tebrik ederim Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:ben 4-5 ay yastıkla uğraştım bu tür şeylerle uğraşınca psikoloji alt üst oluyor kendimi biraz rahatlatmam lazımdı ve bu ay takmıyorum hiçbirşeyi.-tatlicadiarzu-takınca adet düzenide şaşıyor hamilemiyim değilmiyim derken çok üzülüyoruz.geçen ay ben çok kötü olmuştum ağlama krizlerine giriyordum senin anlayacağın bu rahatlamaya ihtiyacım vardıkaydirigubbakcemile5
canımcım sakın üzülme aynı evrelerden bende geçtim ben bi de çevreyede dert anlatıyodum benim bide miyomum var onunla hamile kaldım çok rahat ol gerçekten son ay ben öyle yaptım ağlıcak bişey yok gülüm zaman çabuk geçiyo ve birden hamile kalıyosun anlamıyosun sürekli kendimi dinliyodum artık sürekli test yapıyodum son ay attım hepsini yoksa kafayı üşütüyodum takmadım hiç bişey kafaya gerçekten faydası var.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?