kıslar merhabaaaaaaa.s. nasılsınıs gununus dunden daha gusel olsunhihoyyyt
Şeniz
merhaba canım sağol sen nasılsın. valla niye bilmiyorum ama ben bu gun bomba gibi hissediyorum kendimi. o uyuşukluk uyku hali kalktı üzzerimdenn. uf neydı o bir kaç haftadır çektiğim yaw. şimdi ilginç bir topic dikkatimi çektide limonla gebelik testi onu okudum biraz. dahada neler duyucaz bakalım :))):)
ayyy hemde ne sıcak ama 3 gündür dahada nem var havada ınsanın her yeri yapış yapış oluyor((
şansa bizim şirkettede klimaların bozulacağı tuttu.az kaldı kızlar ağustosun yarısına geldik. yakında başlar serin havalar.
ben biraz daha sabredim diyom bir hafta geçsin ki tam netice belli olsun diye acele etmek istemiyom anlıcan benim bir tane var :) o yüzden darısı olmayanların başına rabbim şu üç aylarda gebe kalmanıza vesile eder işallahhhhhhhhhhhhh hihoyyyt
sorma canım yaa nem oranı çok fazla
sende istanbuldasın anlarsın halimden -tatlicadiarzu-
benim ev çatı katı daire bide, hamama gitmek isteyen bana gelsin kaydirigubbakcemile3
ilk gittiğim doktor yumurtlama takibi yapmıştı
klomen ve duphaston kullanmıştım
2 ay kullandım ilaçlar pek etki yapmıyor sende dedi ilaçları 2 katına çıkardı 3,ay
sonra 14,gün açğırmıştı yumurtlama olmadı o gün tabii, oda sende tembellik var başka doktora git iğneli tedavi yapsınlar dedi
moralim alt üst olmuştu belki bunu okumuşsundur
gittiğim başka doktor hsg filmi çektirdi, bu ayda farklı bir ilaç verdi ve tembellik yok dedi, gayet iyi büyümüşler deyip çatlatma iğnesi vurdu, adetimede 3 gün var
bakalım bekliyoruz, hakkımızda hayırlısı olsun
sende durumlar nedir canım? kaç gün var adetine[/QUOT
Eslemcim pardonda, git başka doktora ne demek yaaa, allah aslıkna bu doktorun adını verde başkaları gitmesin bu doktora!!!
şu an nerdeki hastaneye nereye gidiyorsun peki?
canım bende prolaktin 35,5 çıktı, işte bu pazar regl olmam lazım. olunca kullanmaya başlıcam. şimdi kullanamıyorum çunku korkuyorum ya tuttuysa bu ay diye. neyse az kaldı bakalım bekliyorum. ay bu doktor olayı çok onemli yaa insanı nasıl yanlşış yonlendiriyorlar. bende birkere benim dr yerinde yoktu sonuçlarımı başka bı dr göstereyım yoksa meraktan çatlıcam dedim. valla eve ağlaya ağlaya gittim. yaw prl 35,5 olmuş ama kadın bana resmen senın beynınde ur vardır falan filan dedi. yok öle bişey tamamen başından savma yani. dr çok önemli yaa daha çok strese sokuyorlar insanı rahatlatacaklarına.
Merhaba kizlar benimde 3 gunum var adetime midem bulaniyo supelenemiyorum adet donmime yakin midem bulanir cunku uykuyuda seviyorum :) napicam catlicam sanirim su 3 gun bi gecse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?