• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

kıslar merhabaaaaaaa.s. nasılsınıs gununus dunden daha gusel olsunhihoyyyt

Şeniz
merhaba canım sağol sen nasılsın. valla niye bilmiyorum ama ben bu gun bomba gibi hissediyorum kendimi. o uyuşukluk uyku hali kalktı üzzerimdenn. uf neydı o bir kaç haftadır çektiğim yaw. şimdi ilginç bir topic dikkatimi çektide limonla gebelik testi onu okudum biraz. dahada neler duyucaz bakalım :))):)

Şeniz
merhaba canım sağol sen nasılsın. valla niye bilmiyorum ama ben bu gun bomba gibi hissediyorum kendimi. o uyuşukluk uyku hali kalktı üzzerimdenn. uf neydı o bir kaç haftadır çektiğim yaw. şimdi ilginç bir topic dikkatimi çektide limonla gebelik testi onu okudum biraz. dahada neler duyucaz bakalım :))):)

bende ıyıyım cnm sagol ben oyle seylere kesınlıkle ınanmıyorum yaaa cok sacma benve ınsanı aldatıcı seyler bende kendımı bu ay daha ii hısssdeıyorum relax oldum valla kafama takmıyorum oh ne rahatmıs sterssız olmak hihoyyyt

yani ingiliz bilim adamlarının söylediğine göre, acaba stres bu ay tuttumu diye stres yapınca kesinlikle bebiş rahme tutunamıyormuş. yani stres etkileyebiliyormuş(bi yerde okumuştum) bizlerin yapması gereken aynen şuymuş.
evet tutundu dıye düşünüp gözlerimizi kapatıp onu hayal etmek ve böylece beyin endorfin salgılıyormuş yanı streside atmış oluyormuşuz.
tabi yapabilene :)

sanada günaydın canım
gerçi öğlen oldu tembellik beni terk etmiyoooorrr
adetin 4 gün geciktiyse bi test yapsandın gülüm varsa çıkardı yerimseniben
aşırı sıcak havalar yaa, hayırlısıyla yağmur yağdırsın Mevlam

ayyy hemde ne sıcak ama 3 gündür dahada nem var havada ınsanın her yeri yapış yapış oluyor:(((
şansa bizim şirkettede klimaların bozulacağı tuttu.az kaldı kızlar ağustosun yarısına geldik. yakında başlar serin havalar.

ben biraz daha sabredim diyom bir hafta geçsin ki tam netice belli olsun diye acele etmek istemiyom anlıcan benim bir tane var :) o yüzden darısı olmayanların başına rabbim şu üç aylarda gebe kalmanıza vesile eder işallahhhhhhhhhhhhh

ben biraz daha sabredim diyom bir hafta geçsin ki tam netice belli olsun diye acele etmek istemiyom anlıcan benim bir tane var :) o yüzden darısı olmayanların başına rabbim şu üç aylarda gebe kalmanıza vesile eder işallahhhhhhhhhhhhh hihoyyyt

ayyy hemde ne sıcak ama 3 gündür dahada nem var havada ınsanın her yeri yapış yapış oluyor:(((
şansa bizim şirkettede klimaların bozulacağı tuttu.az kaldı kızlar ağustosun yarısına geldik. yakında başlar serin havalar.

sorma canım yaa nem oranı çok fazla
sende istanbuldasın anlarsın halimden -tatlicadiarzu-
benim ev çatı katı daire bide, hamama gitmek isteyen bana gelsin kaydirigubbakcemile3

ben biraz daha sabredim diyom bir hafta geçsin ki tam netice belli olsun diye acele etmek istemiyom anlıcan benim bir tane var :) o yüzden darısı olmayanların başına rabbim şu üç aylarda gebe kalmanıza vesile eder işallahhhhhhhhhhhhh hihoyyyt

maşallah ne güzel annelik duygusunu tattırmış Mevlam sana
bizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
bekle o zaman, inşallah hayırlı sonuç alırsın a.s.

sorma canım yaa nem oranı çok fazla
sende istanbuldasın anlarsın halimden -tatlicadiarzu-
benim ev çatı katı daire bide, hamama gitmek isteyen bana gelsin kaydirigubbakcemile3

aynen canım benim evde çatı katı . ama önümde bina olmadığı için iyi eiyor bazen üşüyüp kapatıyorum bile. ama iş yerinde ter akıyor her yerimden :(-tatlicadiarzu-

aman bırak sal gitsin aksam üstü yaparsın canım. bu öğlen sıcağında bide evde iş yaparken terleyip bayılırsın allah korusun!!!!
eslem kız seni eskiden hatırlıyorum ben. sende bi sorunmu vardı hamişliğe engel?

ilk gittiğim doktor yumurtlama takibi yapmıştı
klomen ve duphaston kullanmıştım
2 ay kullandım ilaçlar pek etki yapmıyor sende dedi ilaçları 2 katına çıkardı 3,ay
sonra 14,gün açğırmıştı yumurtlama olmadı o gün tabii, oda sende tembellik var başka doktora git iğneli tedavi yapsınlar dedi
moralim alt üst olmuştu belki bunu okumuşsundur

gittiğim başka doktor hsg filmi çektirdi, bu ayda farklı bir ilaç verdi ve tembellik yok dedi, gayet iyi büyümüşler deyip çatlatma iğnesi vurdu, adetimede 3 gün var
bakalım bekliyoruz, hakkımızda hayırlısı olsun

sende durumlar nedir canım? kaç gün var adetine

Merhaba kizlar benimde 3 gunum var adetime midem bulaniyo supelenemiyorum adet donmime yakin midem bulanir cunku uykuyuda seviyorum :) napicam catlicam sanirim su 3 gun bi gecse

ilk gittiğim doktor yumurtlama takibi yapmıştı
klomen ve duphaston kullanmıştım
2 ay kullandım ilaçlar pek etki yapmıyor sende dedi ilaçları 2 katına çıkardı 3,ay
sonra 14,gün açğırmıştı yumurtlama olmadı o gün tabii, oda sende tembellik var başka doktora git iğneli tedavi yapsınlar dedi
moralim alt üst olmuştu belki bunu okumuşsundur

gittiğim başka doktor hsg filmi çektirdi, bu ayda farklı bir ilaç verdi ve tembellik yok dedi, gayet iyi büyümüşler deyip çatlatma iğnesi vurdu, adetimede 3 gün var
bakalım bekliyoruz, hakkımızda hayırlısı olsun

sende durumlar nedir canım? kaç gün var adetine
[/QUOT

Eslemcim pardonda, git başka doktora ne demek yaaa, allah aslıkna bu doktorun adını verde başkaları gitmesin bu doktora!!!
şu an nerdeki hastaneye nereye gidiyorsun peki?
canım bende prolaktin 35,5 çıktı, işte bu pazar regl olmam lazım. olunca kullanmaya başlıcam. şimdi kullanamıyorum çunku korkuyorum ya tuttuysa bu ay diye. neyse az kaldı bakalım bekliyorum. ay bu doktor olayı çok onemli yaa insanı nasıl yanlşış yonlendiriyorlar. bende birkere benim dr yerinde yoktu sonuçlarımı başka bı dr göstereyım yoksa meraktan çatlıcam dedim. valla eve ağlaya ağlaya gittim. yaw prl 35,5 olmuş ama kadın bana resmen senın beynınde ur vardır falan filan dedi. yok öle bişey tamamen başından savma yani. dr çok önemli yaa daha çok strese sokuyorlar insanı rahatlatacaklarına.

Merhaba kizlar benimde 3 gunum var adetime midem bulaniyo supelenemiyorum adet donmime yakin midem bulanir cunku uykuyuda seviyorum :) napicam catlicam sanirim su 3 gun bi gecse

al bendende o kadar bende uykuyu çok seviyorum ve gecen ay reglde istifra edecek kadar midem bulandı ve mıdemı boşalttıktan sonra rahatladım ancak. hadi bakalım bu ay hepimiz hemen hemen aynı gunlere denk gelicez kıslarrr:lepi:

aynen öyle canım
moralimi çok bozmuştu eve gelince çok ağladım
ama en son gittiğim doktor beni baya rahatlattı sağolsun
şimdi erdem hastanesine gidiyorum canım

Back