amiin canım inaşallah, hepimiz kucağımıza alırda büyümesi için ayları kovalarız sağlıklı bir şekilde
2 yıllık evliyim canım, 21 aydır çalışıyoruz, hiçbir problemimiz yok çok şükür
Rabbimin OL emriyle müjdelenmeyi bekliyoruz bakalım nasip herşey
adetime 4 gün var, çatlatma iğnesi vurundum ilk defa bu ay üzerinden 17 gün geçti
bazı belirtiler var ancak iğnenin yan etkisidir diyorum
hakkımızda hayırlısı olsun canım
sen ne kadar zamandır istiyorsun?
İnşallah dediğin gibi olur.Kurban olduğum Allah nasip eder.Buarada ben ticker eklemek istiyorum ekleyemiyorum nasıl yaparım bilgi verirseniz mutlu olurum
İnşallah dediğin gibi olur.Kurban olduğum Allah nasip eder.Buarada ben ticker eklemek istiyorum ekleyemiyorum nasıl yaparım bilgi verirseniz mutlu olurum
hu hu sırma sen nasılsın dedim yanıt yok,uykuya mı daldın
cnm adet gunumu korunmayı bıraktıgımısdan berı anlayamıyorum acayıp gecıkemeler basaladı senınde oyle oldumu temmus ayı 28 dı enson ama bu ay hıc bılemıyorum hıc gununu gecırmesdı cok sasırıyorum anlam veremedım yanı bu ay bılemıyorum ne zaman reg olacagımı cnm ama inş olmam tabıkıhayırlı akşamlar hatta gecelr canım :))
şimdilik burdayım birazdan çıkarım eşim geldi işten
evet canım hiç konuşmadık :)
bende 2 yıllık evliyim 21 aydır istiyorum
bakalım inşallah bu ay müjdeleniriz
kaç gün var adetine? benim 4 gün yaklaşık
inşallah canım
benimde günlerim şaşıyor bazen 1 hafta bile gecikebiliyor
çok şükür 4-5 aydır düzene girdi
bekliyoruz inşallah hayırlı haberleri alırız bu ay
kızlar bugun kan testi yaptım ve degerim 2 cıktı.bu ay da bişi yk yani anlıcanız(( adetime4 gün war.oysaki bu ay kesin war diodum ama demekle olmuomuş.napalım hayırlısı artık.dilerim sizlerden ii haberler alırız.
patrıcıa cnm günaydın.yaaa sorma maalesef işte.5 in üstü pozitif oluomuş.( yani anlıcan bişey yok.sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?