Erken Hamilelik Belirtileri

suzanşan bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hatta dikkat etmezsen böbrek iltihabına dönüşüo 8 ay da ancak düzeldim ama ne ilacın faydası oldu ne iğnenin.hepsi bitti aynıydım.Sonra bir doktor arkadaşım her sabah maydonozu kaynat aç karnına iç dedi.yatım ve 10 günde bişeyim kalmadı allaha şükür.idrar yolları enfeksiyonunda akıntı kokulu oluyor birde o ilaçları idrarla attığın için daha da koku oluyor hatta renk değişikliği bile olur korkma.

Arkadaşlar bizde eşimle 1 aydır bebek istiyoruz bu ay yumurtlama dönemimizi kaçırmadık geçen ay kaçırmıştık.benim sol yumurtalığımda ara ara zonklama oluyor böle bişi yaşayanınız varmı???karnımda da hafif şişlik var ama geçen ay bende herbelirti vardı o yüzden bu aya güvenmiyorum:1no2:Buarada kızlar rüyamda kurdeleli altın bilezik gördüm kayınvaldem dediki kız çocuktur ama netten tabirlere baktım hiç öle bişi demio.rüyadan anlıyanınız varmı?CADIARZU Bu arada bi konuda daha bilginize ihtiyacım var ben folik asit kullanmaya başladım aranızda hamile kalmadan başlıyan varmı.kilo aldırıomuş öle duydumda:dilcikar:

Hayırlı haberler alacağımız bir gün olması ümidi ile herkese günaydın arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5

günaydın aryaa yumurtlama döneminde benimde kasığımda hafif ağrı oluyo,Bende folik asitk ullanıyorum 2 aydır bana kilo yapmadı

suzanşan bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hatta dikkat etmezsen böbrek iltihabına dönüşüo 8 ay da ancak düzeldim ama ne ilacın faydası oldu ne iğnenin.hepsi bitti aynıydım.Sonra bir doktor arkadaşım her sabah maydonozu kaynat aç karnına iç dedi.yatım ve 10 günde bişeyim kalmadı allaha şükür.idrar yolları enfeksiyonunda akıntı kokulu oluyor birde o ilaçları idrarla attığın için daha da koku oluyor hatta renk değişikliği bile olur korkma.

Arkadaşlar bizde eşimle 1 aydır bebek istiyoruz bu ay yumurtlama dönemimizi kaçırmadık geçen ay kaçırmıştık.benim sol yumurtalığımda ara ara zonklama oluyor böle bişi yaşayanınız varmı???karnımda da hafif şişlik var ama geçen ay bende herbelirti vardı o yüzden bu aya güvenmiyorum:1no2:Buarada kızlar rüyamda kurdeleli altın bilezik gördüm kayınvaldem dediki kız çocuktur ama netten tabirlere baktım hiç öle bişi demio.rüyadan anlıyanınız varmı?CADIARZU Bu arada bi konuda daha bilginize ihtiyacım var ben folik asit kullanmaya başladım aranızda hamile kalmadan başlıyan varmı.kilo aldırıomuş öle duydumda:dilcikar:

fisfisfisya kızlar aynı yazıdan 2 tane oldu birini silemedim.hasekisultancım benim yumurtlama dönemim nette yaptığım hesaplamaya göre 8 bitti.acaba yanlışmı hesaplıyorum

selamlar ben yeni katildim bir haftadir izliyordum ama üye olmamamistim.sonunda üye olabildim.
benim size sorum ve paylasacaklarim sunlar.
benim enson adet günüm 17 haziran o hesaplamalara göre dün olmam lazimdi olmadim ama iki gün once test yaptim negatif ti.....acaba 17 sine kadar beklemelimiyim..

bir sorum vardi
benim en son adet günüm 17 hazirandi hesaplamalara göre dün olmam lazimdi acaba daha 17 sine kadar beklemelimiyim olurmuyum:.....:Saruboceq:

ayrica bendeki belirtiler sunlar.
gögüslerim dolgunlasti ama onceki adet gunlerimki kadar acimiyor,damarlar cogalti cevresinde .karnim sis ,kabizim,halsiz ve cok uyumak istiyorum.... genede bilemiyorum.....hayirlisi diliyorum Allah cc.dan:Saruboceq::sm_confused:

:lepi: hoş geldin canım aramıza. ne güzel belirtiler bunlar:))))
canım beklediğin regl geciktiyse hemen bir tahlil yaptırmalısın ki on göre korumalısın bebişini. hmmm istemedende olsa şunu söylemek istiyorum ki. hemen hemen hepimiz bu belirtileri psikolojik olsada yaşadık. mesela ben bu ay yataktan bile kalkamadım yorgunluktan. kasık ağrısı mıde bulantısı hepsi her ay oluyor. ve her yerde okuduğun gibi regl belirtileriyle aynı oluyor maalesef o yuzden ayırt edemiyoruz acaba hamişmiyiz diye. canım umarım hemen tutturmuşsundur ve umarım bizim gibi aylarca uğraşmazsın :)
tekrar hoşgeldin canımsengözlerimebaksanab

merhaba arkadaşlar bu ay herkes hayırlı haber bekliyor benimde 10günüm var inşallah hamile olurum

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım ağustosun başından beri takip ediyorum gerçi umarım allah gönlümüze göre verir en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz

slm tekrar hepinize
bu sitede yazyiorum hemen sayfa acilmiyor kapaniyor herkestemi oyle bende sorun oluyor.
neyse tekrar yazayim.
tsk patrice ben ikigun önce test yaptim öglen ikindi gibi saat 6 da ama sonuc negatifdi.simdi ki sorum benim günüm gectimi oluyor simdi??? 17 haziran.....

Allah cc hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin, bizleride onlara hayirli olarak yetistirmek nasip etsin insallah...

kızlaaarrrrrrrrrr benım sız guzel bı haberim var yarım saat önce test yaptım çift çizgi
:CüvCüv: testi evde yaptım bugün adet olsaydım 5 günümdü allah herkesin gönlüne göre versin öpüyorum sizleri daha sonra görüşürüz dışarı çıkcaz

canım sen en son 17 haziranda regl gördüysen günün bayagı geçmiş demektir testinde negatif çıktıysa dr git bence benimde aynı şey oldu söktürücü ile regl gördüm ve inanılmaz sancım oldu dr zaten ultrasyonla bakıo test yapıo kesin degilsen söktürücü veriyo

kıslar merhaba offfffffff sanrım sıtede bı problem var kacgundur gırmeye calısıyorum sımdı gırebıldım ama devamlı sayfalar hata verıyo:1no2:
gorusmeyelı nasılsnıs bakalım gelısmeler ne durumda üslub :brıslıng gorusemıyorus aaaaa brıslıng cnm sen tatıle cıkıcaktın degılmı unutmusum umarım eglenıyosundur uslüb umarım hersey yolundadır cnm
bende durumlar aynı daha reglı olmama 10 gun var herzamankı gıbı calısmalara devam:teytey:
bu arada herkesın kandılını kutlarım bu gusel gunde tum dualarımısın kabul olması dılegıyle....
kendınıse ii bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…