Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar dün kendimi çok rahatsız hissettim ve doktora gittim kan ve idrar testi uyguladı bana kan degerlerim çok düşük çıktı bide idrar enfeksiyonu oldumu söyledi bi antibiyotik ve kan ilacı yazdı banave ben bugün ilaca başladım gebeliğe idrradan baktı ve yok dedi inşallah içtiğim ilaçlardan bişi olmaz
Bende de göğüslerimde şişlik hissediyorum.Ve sol kasığımda ve belimde çok fazla ağrı var.Adetim 28 inde hayırlısı bakalım
slm arkadaşlar kimse yok galiba h.sultan nasılsın?
selam canım ben varım
max09 tebrik ederim Allah bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Kaç aylık hamilesin ve vucudunde ne gibi belirtiler yaşadın?
canım daha çok yeni 6 haftalık:))en belirgin özelliği adet olmadan önce garip bi ağrı çöker ya karın ,kasık ağrısı oldu bende ama bir türlü olamadım beyaz akıntıya çevirince anladım.
canım daha çok yeni 6 haftalık:))en belirgin özelliği adet olmadan önce garip bi ağrı çöker ya karın ,kasık ağrısı oldu bende ama bir türlü olamadım beyaz akıntıya çevirince anladım.
slm arkadaşlar kimse yok galiba h.sultan nasılsın?
max09 ben de tebrik ederim canım Allah sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlat nsip eder inşallah ....göğüslerinde herhngi bi değişiklik oldu mu ünkü bence en belirgin belirti göğüslerdeki değişiklik......a.s.canım daha çok yeni 6 haftalık:))en belirgin özelliği adet olmadan önce garip bi ağrı çöker ya karın ,kasık ağrısı oldu bende ama bir türlü olamadım beyaz akıntıya çevirince anladım.