• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

max09 tebrik ederim Allah bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Kaç aylık hamilesin ve vucudunde ne gibi belirtiler yaşadın?

merhaba arkadaşlar dün kendimi çok rahatsız hissettim ve doktora gittim kan ve idrar testi uyguladı bana kan degerlerim çok düşük çıktı bide idrar enfeksiyonu oldumu söyledi bi antibiyotik ve kan ilacı yazdı banave ben bugün ilaca başladım gebeliğe idrradan baktı ve yok dedi inşallah içtiğim ilaçlardan bişi olmaz

merhaba tatlı belacım öncelikle geçmiş olsun diliyorum.korkulacak bişey yok bence bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı 2 ay içinde geçti bol su içtim günde 1 bardak maydanoz suyu içtim.takma kafana.işallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

max09 tebrik ederim Allah bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Kaç aylık hamilesin ve vucudunde ne gibi belirtiler yaşadın?

canım daha çok yeni 6 haftalık:))en belirgin özelliği adet olmadan önce garip bi ağrı çöker ya karın ,kasık ağrısı oldu bende ama bir türlü olamadım beyaz akıntıya çevirince anladım.

canım daha çok yeni 6 haftalık:))en belirgin özelliği adet olmadan önce garip bi ağrı çöker ya karın ,kasık ağrısı oldu bende ama bir türlü olamadım beyaz akıntıya çevirince anladım.

Evet daha çok yeniymiş maaşallah.Ama burdaki arkadaşlar oldukça fazla belirti üzerinde yoğunlaşıyorlar ki sende test yapmadan önce hiç bmi belirti olmadı :uhm:

max09 ben de tebrik ederim canım Allah sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlat nsip eder inşallah ....göğüslerinde herhngi bi değişiklik oldu mu ünkü bence en belirgin belirti göğüslerdeki değişiklik......a.s.:nazar:

arkadaşlar göğüslerdeki değişiklik derken benim göğüs uclarımda küçük kabarcıklar çıktı.Sizce buda bir belirti olabilir mi?Bu arada merhabalar

Merhaba eslem ben nesli ben iyiyim sanırım arkadaşlarında morali iyi hasretle bekliyoruz

merhaba canım
kaç günün var regline canım?
durumun nedir?
benimde göğüslerde kabarcıklar vardı ancak azalmışlar
sadece uçlarda aşırı sızlama var
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

daha varya daha ayın 28 ine sızlama derken benimkiler sadece hassaslar pek bir sızlama yok.sadece çok fazla akıntım var daha önce sol kasığım ve belim ağrıyor.sen ne durumdasın.Kaçıncı ayın?

Kaçıncı ayın derken deneme açısından inşallah birgün bebişinin kaçıncı ayında olduğunu da sorarım

amiin canım inaşallah, hepimiz kucağımıza alırda büyümesi için ayları kovalarız sağlıklı bir şekilde
2 yıllık evliyim canım, 21 aydır çalışıyoruz, hiçbir problemimiz yok çok şükür
Rabbimin OL emriyle müjdelenmeyi bekliyoruz bakalım nasip herşey
adetime 4 gün var, çatlatma iğnesi vurundum ilk defa bu ay üzerinden 17 gün geçti
bazı belirtiler var ancak iğnenin yan etkisidir diyorum
hakkımızda hayırlısı olsun canım
sen ne kadar zamandır istiyorsun?

Back