Erken Hamilelik Belirtileri

kimse kalmadı yine yaaa

yine yemee gittinis dimi pis şişkolarr, karnınısda bebek varmış gibi yiyin ha yiyinnn.
bak hamiş tubacık bile aç duruyooo. :mymeka:

evet kızlar yaptım biri silik bir koyu çizgi çıktı bence yok

ayyyy inanamıyorummmmmmmmmmm var kısım varrrrrrrrrrrrrrrr, hamilesin kesinnnnnnnnnnnnnnnn silik çıkması bile hamile olduğun anlamına gelirrr yarın bide kan tahlili yaptırırsın olurmuuuuu:dance::lepi::lepi:

Ayy yedim şiştimm geldimm kıs jasminnnnnnnn hamielmisin aaaaaaaaaa tebriklerrrrrrrrrr çok öpüom seni yaşasınnn bi hamiş çıktııııııııııı

valla canim gebelk testi hormona bagli ikinci cizgi cikariyor.. eger cizgi varsa gebelik hormonun var demektir.. bence hamilesin yani.benim testimde silik cikmisti ertesi gun tekrar yaptim yine silik. simdi 9+5 gunluk hamileyim

valla canim gebelk testi hormona bagli ikinci cizgi cikariyor.. eger cizgi varsa gebelik hormonun var demektir.. bence hamilesin yani.benim testimde silik cikmisti ertesi gun tekrar yaptim yine silik. simdi 9+5 gunluk hamileyim

ayyy şimdide yapsana belirgin 2 çizgili olan testini saklarsın hatıraaa :lepi: zamanla silinirmi acaba fisfisfis

Ay ne heyecanlı ya allahım bizde bu anı yaşayalım inş:))jasmin kesin hamilesin canım benimmmmmmmmmm o artık birrrrrrrr anne adayııııııııııı:))

kızlar teşekkür ederim ama ben bu ay hiç böle bişey beklemiyodum şok oldum ya şuan beni görseniz eşime sölesemmi sölemesemmi diye düşünüyom sanki yolun muş tavuk gibiyim

valla ndkcim ilk yaptigim testi sakladim ama silinmis.. galiba öje surmen gerekiyormus bidaaha da yapmadim.. ultrason resmim var..kafasi, kollari.,ayaklari belirgin onu sakliyorum

Kız jasmin kaç günün geçmişti senin unuttum şimdi bence kan testini yaptır sonra söle eşine canım benim

canım ya bu gün 3 günü bende hiç belirti olmadı halada yok sadece birkere kustum ondada alkol almıştım bence on dan dedim alışkın değilim diye düşündüm umarım öledir dilerim kızlar hepimizin kucakları boş kalmaz bu 3 ayımızdı eğer hamileysem yandım bir sürü borcada girmiştim

Back