Erken Hamilelik Belirtileri

tsk ler canım. takviye ilaç almıyorum. ama eşim en cok sperm vermesi için afedersiniz bişe olması lazımmış elle filan. ondan cekiniyor sanırım

evet ondan çekiniyodur, ama yapcak bişi yok bian önce ikna et yaptırın canımmm. bide insanlar yokmu falan diye sorduklarında düşünmüyoruz şuan de, ben öyle yapıyorum kimse bişi diyemiyooo sırnaşık şey ama bilseler geberiyommmmmmmm ama kimsenin laf söylemesine aaa olmuyoo demesine tahammül edememm. şuan düşünmüyoruz allah hayırlısını versin diyorum geçiştiriyorummmnaniknanik

handancımmmmmmmmmm allah razı olsun iyi dileklerin içinnn hamiş olcas ebettt :CüvCüv:

insanlara takılma istekleri hiç bitmez hamile kalmadan bişey yokmu derler sonra kızın olur birde oğlun olsun oğlun olsun birde kızın olsun..........off offf psikolojin nasın ne düşünüyorsun yada seni kırıyorlarmı anlamaz onlar...sana birşey söyleyimmi yokmuş gibi davran insanlara kimse için bişey isteme bu senin hayatın çocuğu kendin için istiyorsun ve allahta sana nasip edecek sakın üzülme....allahtan istedim ve o isteyene verir diye yaklaş olaya olmazmı arkadaşım...

tsk ederim canım. haklısın. onlara göre hava hoş tabi. bu arada senin bebiş vardmış.tebrik ederim. hayırlı uğurlu olur inşallah

evet ondan çekiniyodur, ama yapcak bişi yok bian önce ikna et yaptırın canımmm. bide insanlar yokmu falan diye sorduklarında düşünmüyoruz şuan de, ben öyle yapıyorum kimse bişi diyemiyooo sırnaşık şey ama bilseler geberiyommmmmmmm ama kimsenin laf söylemesine aaa olmuyoo demesine tahammül edememm. şuan düşünmüyoruz allah hayırlısını versin diyorum geçiştiriyorummmnaniknanik

handancımmmmmmmmmm allah razı olsun iyi dileklerin içinnn hamiş olcas ebettt :CüvCüv:

benim habı bıraktıtğımı biliyorlar ya gec kaldım maalesef:1no2: eşime dedim bu ay olmazsa gideceksin. yoksa bende uğrşmayacagım diye. kabul ettı. ama her ay kabul ediyor zaten. ama gitmiyor:oklava:

tsk ederim canım. haklısın. onlara göre hava hoş tabi. bu arada senin bebiş vardmış.tebrik ederim. hayırlı uğurlu olur inşallah

benimki artık 3,5 yaşında ablası genç kız oldu:)))))hamile değilim ben ikinci için daha erken malum hayat şartları bana kalsa isterim ama maalesef beklemek zorundayım....önce sizinkileri bir duyalım inşallah sonra bizde haber veririz ikincileri....

Ndk canım sen beni hep öteki mavişle karıştırıyon onun adetine 10 gün var ona sormuşsun adet oldunmu diye benim dün adet günümdü hala olmadım

canımm yok on dedim benn, senin biliom dün adet günün olduğunuuu inşallah ikinisde olmassınızz canlarımm mavişlerimm :1hug:

tubişimm hoşgeldinnn, umutsusluk yok ebet :1rolleyes:naniknanik
hamilesin tabi umutsuzluğun olmass demesi kolay tabi zilli seniiii:mymeka: bak göbişine fururum heee :oklava: :jeyyar:

benimki artık 3,5 yaşında ablası genç kız oldu:)))))hamile değilim ben ikinci için daha erken malum hayat şartları bana kalsa isterim ama maalesef beklemek zorundayım....önce sizinkileri bir duyalım inşallah sonra bizde haber veririz ikincileri....

cok sevindim valla. yerim ben onu . allah analı babalı büyütsün canım. inşallah valla . o günlerde gelir diyerek sabrediyorum

Ya ndk ve jasmin size diom gidin bi test yapın yafu kaç gün oldu adetleriniz yok bende yapcam ama biraz daha bekliim çünkü benim daha 1 gün geçti sizin daha fazla

Ya ndk ve jasmin size diom gidin bi test yapın yafu kaç gün oldu adetleriniz yok bende yapcam ama biraz daha bekliim çünkü benim daha 1 gün geçti sizin daha fazla

mavişimmm ama benim adetlerim hep düsensisss oyüsden test yapmiomm, bide doktorum olmassa pazartesi gel dedi beklicem pazartesiyii. idrar testi var evde ama sinir oluyom onun tipine bilee hep 1 çisgi çıkarıyoo küstüm ona ben :dilcikar: bideeeee ben salı günü yaptırmıştım kan testi 2.25 çıkmıştı negatifff :kızgın:

ilk gebeliğimde adet zamanında karnım hafif ağrımıştı. 4.5 gün kadar. adeti bekledim olucam diye.sonra geçti. gögüslerim şişmişti. bulantım basladı. test taptım anında cizgi cıktı.6 haftalıkken sonlardırdık. yani başka bi belirti yoktu bende. bilmek isterseniz diye yazayım dedim arkadaslar.

cok sevindim valla. yerim ben onu . allah analı babalı büyütsün canım. inşallah valla . o günlerde gelir diyerek sabrediyorum

teşekkürler canım benim bayanlar şu saatlerde hepiniz için dua ediyorum tam cuma saati Allah hepinize güzel güzel anneler olmayı nasip etsin inşallah....hepinizin güzel haberlerini duymayıda bize nasip etsin inşallah.....aminnnnnnnnnnn.....

Yafss kızlar biraz yavaş konuşun bi iş yapıyım diyorum geçmişi okuyum diyorum bu sefer yine sayfalar doluyor karbona ne kadar koyacağızz

Yafss kızlar biraz yavaş konuşun bi iş yapıyım diyorum geçmişi okuyum diyorum bu sefer yine sayfalar doluyor karbona ne kadar koyacağızz

sen hala ordamısın allah canını almayaa kaydirigubbakcemile3 ne kadar karbon ne kadar çiş bekliyos cevabıııııı -tatlicadiarzu-

olabilerrrr :1rolleyes: off kısım gaza getirme beniii bi 35 ytl daha mı bayılcam şimdi :1shok:

arkadaşım sağlık ocağında yaptırsana ücret alınmıyor orada...sabah kan verirsin öğleden sonra sonucu alırsın....3 ten sonra sonucu verirler vaktin olunca hemen git bence bugün bir ara boşluğun varsa....

Back