Erken Hamilelik Belirtileri

Kızlar yaa ben biraz önce wcye gittim tık yok hala gelmedi benimki ayy varya wcye gitmekten gına geldi ha oldum ha olucam diye düşünmekten. Kızlar bişey dicem benim bir hafta öncesine kadar birsürü belirtim vardı hepsi geçti sadece şuan belimin sağ tarafında bi kasılmalar oluyo acaba ndn tubacık sende oldumu böle bişey

offfffff razıyım vallaaa senağlama nerdesin be annemmm ayyy içim bituhaf oldu kıslarrr ağlamak istiyorummm:çok üzgünüm:

Sakın kızlar umudunuzu kaybetmeyin ndkcim lütfen biraz sabır..Bizde bağıracağız Bağırmakla kalmasın hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alalım inşallah..:1hug: :1hug:

valla canim okadar unutkanlik yaptiki bende bu hamilelik.. bende hamile kaldiktan 7 sonra igne gibi batmalar oldu rahmimde.. sonra yerlesme gununde segrime hissettim.. son hafta hic bisey hissetmedim ama yataktan ordan oraya donerken sol tarafima bisey batardi.. ani hareketlerde

bakın şimdi bir çocuk geldi büroma dilsiz lütfen sağlıklı diye dua edelim..Saplantı oldu böyle olursa stresten olmamaya başlayacak evet benimde sizden farkım yok gece her yatağa girdiğimde bir ağlama krizi geliyor ama eşimide yıpratıyorum..Günah değil mi şükredelim eşlerim sağ yanımızdalar..Asla olmayacakta denmedi Biraz bizlerde sabırsızız sanırım
Birlik olalım başaralım..

valla canim okadar unutkanlik yaptiki bende bu hamilelik.. bende hamile kaldiktan 7 sonra igne gibi batmalar oldu rahmimde.. sonra yerlesme gununde segrime hissettim.. son hafta hic bisey hissetmedim ama yataktan ordan oraya donerken sol tarafima bisey batardi.. ani hareketlerde

aynen bende bu belirtiler var ama gokkk benneyaptımki

tubişim sen kaç gün sonra öğrenmiştin hamileliğinii hamile kaldıktan 7 gün sonra bamalar oldu demişsin ya hamile kaldığını öğrendin sonra mı batmalar oldu yoksa önce batmalar mı oluyodu?

Ndkcim ogrenmeden once batmalar oldu canim.. 2 hafta felan once baya batmalar oldu ani ani..sonra adet sancisi gibi belime felan vuruyordu.. sonra adetime son hafta hic bisey hissetmedim.. gunumden once test yaptim 2 gun once baktimki hamileyim..

inşallaaahhhhhhhhhhh hepimizz hamileyizdir şşuannnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh

jasmin galiba hamile asspirinn idrar testi yaptı ikinci çizgisi silik çıktı şimdi kan tahlili yapmaya gitti

Kızlar saglıklı olsunlarda geç olsunlar ceylan doru sölüo , ndk sen kesin hamilesin anacım ben öle hissediom bak demiştin dersin:)

Back