Erken Hamilelik Belirtileri

Jasmincim oyle deme bebek bereketiyle gelir nice hamile kalmak isteyenler var.. bence hamilesin ve hamileliginin tadini cikar daha 9 ay var borclarini kapatirsin insallah... herseyin hayirlisini versin rabbim

jasmincimm canımmmmmmmmm tebrik ederim yaaa inan sanki benmiş gibi çok sevindimmmmm ayyyy yaaa inş bizde hamiş kalrız kaçgün geçmişti senin belirtilerin neydi ne olur cevap yazzz

kızlar şuan işteyim saat iki gibi bankaya gidicem o zaman yaptırırım işten anlamamış olurlarhem umarım öledir darısı sizin başınıza buraya üye olduktan sonra çok şey öğrendim çok güzel insanlarsınız sizi seviyorum

Allahım kolaylık verir inşallah borçların için sıkma canını şuan sadece bebegini düşün minik minink ellerini ayaklarını düşün:))

ay nihayet yaaa bi hamiş çıktıııı hihoyyyttebriklerr arkidişiimmmm...ay çok sewindim yaaaa:dance:

jasmincimm canımmmmmmmmm tebrik ederim yaaa inan sanki benmiş gibi çok sevindimmmmm ayyyy yaaa inş bizde hamiş kalrız kaçgün geçmişti senin belirtilerin neydi ne olur cevap yazzz

canım inanki hiç belirtim yoktu sadece ben adet olucam zaman romatizmalrım ağrırdı belim göğüslerim ağrırdı bu hiç birisi olmadı mide bulantısı olmadı sadece bir kere kustum onuda alkolden sandım halada hiç bir belirtim yok 3 gün gecikti

offf yaaaa bisde bağıralım burdan hamileyis diye yaaaaaaaaaaaaaaaa senağlamasenağlama offfffffffff nası imrendimm jasmineee :teselli:

tamam kızlar gidiyom şimdi hadi bakalım bana dua edin tabi ilk önce parasını öğrenim ona göre yaptırıcam yoksa cumartesi beklicem kendi doktarıma yaptırıcam

yaaa jasminde belirti yokmuş ama bizde çok bakın en iyisi bu belirtilere takmayalım biz taktıkça daha çok belirti çıkıyorr benimde 9 günüm kaldı ama daha çok ve ümidim yok gün yaklaştıkça böle hissediyorum RABBİM hayırlısını versin bu mübarek günde

Ndkcim aglamak yok dovicem seni haa.. sopamla geliyorum simdii yanina... allaha sukur sagligin yerinde sende hamile olcaksin niye inanmak istemiyorsun,.. sen inanmassan olmazki.. gec aynanin karsina hamile kalacam, hamile kalacam diye tekrarla.. ve sabir et bebisim nolur teyzesi boyle bizi uzuyosun ama.. :(

tamam tubişimmm:çok üzgünüm: jasmin de çokmu uğraşmıştı hamile kalmak için hemen mi oldu onun biliyomusunuss?

Back