Erken Hamilelik Belirtileri

güzel gözlüm allah bağışlasın ne güzel maşallah allah bizide tattırır inşallah oluruna bırak Allah uzun ömür kızına versin..İnşallah 2.de olur..Enazından avunacak bir meleğin var
Bize de inşallah nasip eder..

fisfisfis

önce karbonatı mı koycas bardaaa şutarafagitti

:)) ay ölmeyin emi..yok hayatım eşzamanlı koncak ikisi..bi elinlen karbonatı koycan diğer bileşeni de ona göre ayarla koy işte..kaydirigubbakcemile3

Yaw kıslar bı tatlı kaşı karbonat koyun dio kızcagız üstünede idrar damlatın işte aneeeeeeeeee hadi bakem pazartesi kim köpürmüş kim köpürmemiş sölesin::)))))))))

önce karbonatı koyup üzerine idrar damlatın arkadaşlar....inşallah köpürür hemen ve hamile olduğunuz anlaşılır:)))))birde hamile kalmak isteyenlere ilişkiden sonra hemen kalkmayın 1-2 saat yatın belinizin altına yastık koyun hatta mümkünse ilişkiden sonra ayağınızı yüksek bir yere koyup öyle yatın....

güzel gözlüm allah bağışlasın ne güzel maşallah allah bizide tattırır inşallah oluruna bırak Allah uzun ömür kızına versin..İnşallah 2.de olur..Enazından avunacak bir meleğin var
Bize de inşallah nasip eder..

kıs allah canını almaya onun kısı yokkiiii kaydirigubbakcemile3 serena nın kısı var yohsam benmi karıştıriommfisfisfis

Ndkcim allah seni ne etmessin.. gobisime furmaa.. ben o gobisi elde etmek icin neler cektim.. canim istesede istemesede kampa katildim.. allahim sanada versin bitanem.. bende ne umutsuzluklar cektim canimin ici.. ama inan degmezmis simdi sadece zamani var.. beklemek lazim bebisim

Ya ndk ve jasmin size diom gidin bi test yapın yafu kaç gün oldu adetleriniz yok bende yapcam ama biraz daha bekliim çünkü benim daha 1 gün geçti sizin daha fazla

gidiyorum test almaya yaptığımda cevap yazarım kızlar ama kan testi için biraz daha beklicem çünkü sağlık ocağında ücretsiz yapmıyo

ayyy çok pardon çok utandım :)))))))))o gelince geçmişi okumaz ne güzel kızın var maşallah..Göğüslerin hemen şişip hassaslaştımı?akıntın değişti mi

tubişimm canımm furmamm fururmuyum hiçççççççççççç:1hug:
ne kampına katıldın yaaa :1shok: anlamıyor ben:1no2:

Back