Erken Hamilelik Belirtileri

bana hap filan vermedi. yumurtalrım normal. gelşiyor dedi. ama eşimin tahlili şartmış. onda da yoksa bana rahim filmime felan bakacakmış.ama eşim bu ay bekleyelim diye diye 5 aydır bekletşyor beni:(

arkadaşlar ben 2003 de evlendim ve 1 yıl bebek istemedik sonra evlilik yıldönümümüzde eşim artık dedi bebişimiz olsunmu:utangac:ve bencede artık zamanı gelmişti ilk ay hamile kalamadım denemelere rağmen:1no2:üzüldük elbette ama 2. ay işte dediğim gibi çalışmalar devam etti ve adet günüm gecikti idrar tahlili yaptım durum negative sonra arkadaşın tavsiyesiyle bir pet bardağa karbonat koyup içerisine idrar damlattım ve karbonat anormal köpürdü....umutlandım elbette ama kendimi kandırmaktanda korktum çünkü belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim şişti ve hassaslaştı ben yine mens olurum dedim ama olmayınca 3-4 gün sonra tekrar idrar tahlili yaptım ve durum pozitive süprizzzzz sevinçten ne yapacağımı bilemedim allah bu duyguyu hepinize nasip etsin inşallah arkadaşlar bu dünyanın en güzel olayı sonra bebişinizin doğumu onu kucağına alışınız ve hayata dair her şeyi bebişinizden öğrenmeniz sevgiyi sabrı almadan vermeyi,karşılıksız vermeyi....anlatılacak gibi bir duygu değil inşallah yaşayınca göreceksiniz.....

inşallah canımmm inaşallah allah bizede tattırsınnn o duygularııı, çok merak ediyorum çok özeniyorum karında bir can taşımak nasıldırr, dua et bise nolurr bi hamiş kalalım doğum hikayeni de anlattırırız sana inşallahhh:çok üzgünüm:

güzelgözlüm hiç kafana takma arkadaşım benim ablam ikinci çocuğuna 1,5 yılda hamile kaldı şimdi 2,5 aylık hamile...geçenlerde internette okudum brokoli doğurganlığı artırıyormuş bir denesene ve sakın hamile kalacağım kaldımmı kalmadımmı bu ayda olmaz gibi kafandaki sesleri dinleme hatta mümkünse sustur bu çünkü senin hamile kalmanı engelliyor....olumlu düşün olmazmı arkadaşım bak sonuç alacaksın aynı şeyleri ablamada söylemişti doktor bir sorun yok sorun psikolojik bence demişti.....

kızlarr günaydınn...bugün bulantım azaldı şükür..demekki üşütmüşüm ben cidden..ay neleri nelere yoruyoruz demi ne kömiğizz..kaydirigubbakcemile2ya o diiildee ben yrn jinekoloğa gidiciiiiimmm..:1shok:ayhh daralıyorum düşündülçe hekafamçokkarıştı hepinise hayırlı cumalarrrr

fakat bu ay umutluyum. bu ay kendisi keci boynuzu cok yedi. sürekli ilişkide bulnuduk. adetim bittiği gün başladık çalışmalara. her ilşkiden sonra ayaklarımı kaldırıp en az 30 dk bkledim. sonrada sağa dönüp 2 saat yattım:)

ndk canım olmadım daha inş olmam dün kasıkları ağrıyodu oluyorum galiba dedim ama olmadım daha inş gelmezler kendimi fazla ümitlendirmiyorum akışınabıraktım herşeyi YÜCE RABBİM nezaman hayırlısı olucaksa o zaman versin inş nu mübarek günde RABBİM herkesin kalbine göre versin sen nedurumdasın yok dimi bişey daha günün gelmemişti dime ndk senin

güzelgözlüm hiç kafana takma arkadaşım benim ablam ikinci çocuğuna 1,5 yılda hamile kaldı şimdi 2,5 aylık hamile...geçenlerde internette okudum brokoli doğurganlığı artırıyormuş bir denesene ve sakın hamile kalacağım kaldımmı kalmadımmı bu ayda olmaz gibi kafandaki sesleri dinleme hatta mümkünse sustur bu çünkü senin hamile kalmanı engelliyor....olumlu düşün olmazmı arkadaşım bak sonuç alacaksın aynı şeyleri ablamada söylemişti doktor bir sorun yok sorun psikolojik bence demişti.....

cok sağol canım haklısın. ama çok takıyorum. gelen giden bebek yokmu deuince ağlayasım geliyo valla

Benimde ilk deneme ayım bak seninde tutmamış ilk ay tutmuo demekki boşuna beklemim

benim annem hep ilk denemelerinde hamile kalmışşş ne vardı sanki bende ona çekseydimm :kızgın:

allah bilirrr zamanı geldiyse hiç olmaz dediğin anda hamile kalırsınn, şimdiden ümitsizliğe kapılma lütfennn, ilk denemelerde olmuyo diye üzülenleri gördükçe biz daha kötü oluyorusss senağlama birbirimize cesaret verelim arkadaşlarr güsel hikayeler anlatalım gebelik hakkında. mucize gebelikleri anlatalımm umudumuz artsınn:teselli:

ben 5 yıllık evliyim. ilk aylar hapsız korundum. ama 3. ayımda hamile idim. cok ağladım üzüldüm. eşimde istemiyordu. aldırdık. hapla korunmaya basladım. şimdide olması için uğşıyorum. ne kötü:(

mavişim dün benden kahverengi akıntı geldi yine benim adetim 5 gün geçtiii sağ kasığım ağrıyo şuan regl mi olcam bilmiyorum :((

ben 5 yıllık evliyim. ilk aylar hapsız korundum. ama 3. ayımda hamile idim. cok ağladım üzüldüm. eşimde istemiyordu. aldırdık. hapla korunmaya basladım. şimdide olması için uğşıyorum. ne kötü:(

canımmmmmmmmmm aldırdınmııı :çok üzgünüm: şimdiki düşüncelerin olsa aldırmazdın dimi? tüh yaa allah hayırlısını versinn

Allah bagışlasın uzun ömürler versin inşallah annesiiiiiii:))

ndk canım dogru sölüosunda işte ben hastayım bilosun biran önce hamile kalmam lazım dogurmam lazım amelayat olmak için yoksa hastalık ilerlio hamieyken çok zorlancam yani , ama olacak ben inanıyorumm bu ay sen hamilesin jasminde hamile bence öbür ayda ben hamile olucam inşallah mavişde hamile olacak ceylanda:)))

canımcım hoşgeldin aramısaaa, inşallah hiçbi sorun yoktur canım eşindede, sen takviye ilaçlar kullanıyomusun gebelik için? eşinin çekinmesi normal gidip tahlil vermek zor oluyor erkekler için. bizim başımıza gelmedi ama bikaç ay sonra olmassa hala sanırım benim eşimin de bakacaklar spermlerine -tatlicadiarzu- oda sıkıntı yapıyo bu konuda inşallah gerek kalmaz hiç deyip duruyo garibimm:teselli:

tsk ler canım. takviye ilaç almıyorum. ama eşim en cok sperm vermesi için afedersiniz bişe olması lazımmış elle filan. ondan cekiniyor sanırım

cok sağol canım haklısın. ama çok takıyorum. gelen giden bebek yokmu deuince ağlayasım geliyo valla

insanlara takılma istekleri hiç bitmez hamile kalmadan bişey yokmu derler sonra kızın olur birde oğlun olsun oğlun olsun birde kızın olsun..........off offf psikolojin nasın ne düşünüyorsun yada seni kırıyorlarmı anlamaz onlar...sana birşey söyleyimmi yokmuş gibi davran insanlara kimse için bişey isteme bu senin hayatın çocuğu kendin için istiyorsun ve allahta sana nasip edecek sakın üzülme....allahtan istedim ve o isteyene verir diye yaklaş olaya olmazmı arkadaşım...

Ndk canım sen beni hep öteki mavişle karıştırıyon onun adetine 10 gün var ona sormuşsun adet oldunmu diye benim dün adet günümdü hala olmadım

Gunaydin canlarim cigerlerim :)) ben geldim nasilsiniz bakim goruyorum ndkcim yine umutsuzdun dovicemm bak seni.. ne demistikk umutsuz olmicaz.. her gune yeni umutlarla baslicazki isin yarisini basaralim.. stress yapmak yasak!!

Back