Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben 2003 de evlendim ve 1 yıl bebek istemedik sonra evlilik yıldönümümüzde eşim artık dedi bebişimiz olsunmuve bencede artık zamanı gelmişti ilk ay hamile kalamadım denemelere rağmen:1no2:üzüldük elbette ama 2. ay işte dediğim gibi çalışmalar devam etti ve adet günüm gecikti idrar tahlili yaptım durum negative sonra arkadaşın tavsiyesiyle bir pet bardağa karbonat koyup içerisine idrar damlattım ve karbonat anormal köpürdü....umutlandım elbette ama kendimi kandırmaktanda korktum çünkü belim kasıklarım ağrıyor göğüslerim şişti ve hassaslaştı ben yine mens olurum dedim ama olmayınca 3-4 gün sonra tekrar idrar tahlili yaptım ve durum pozitive süprizzzzz sevinçten ne yapacağımı bilemedim allah bu duyguyu hepinize nasip etsin inşallah arkadaşlar bu dünyanın en güzel olayı sonra bebişinizin doğumu onu kucağına alışınız ve hayata dair her şeyi bebişinizden öğrenmeniz sevgiyi sabrı almadan vermeyi,karşılıksız vermeyi....anlatılacak gibi bir duygu değil inşallah yaşayınca göreceksiniz.....
güzelgözlüm hiç kafana takma arkadaşım benim ablam ikinci çocuğuna 1,5 yılda hamile kaldı şimdi 2,5 aylık hamile...geçenlerde internette okudum brokoli doğurganlığı artırıyormuş bir denesene ve sakın hamile kalacağım kaldımmı kalmadımmı bu ayda olmaz gibi kafandaki sesleri dinleme hatta mümkünse sustur bu çünkü senin hamile kalmanı engelliyor....olumlu düşün olmazmı arkadaşım bak sonuç alacaksın aynı şeyleri ablamada söylemişti doktor bir sorun yok sorun psikolojik bence demişti.....
Benimde ilk deneme ayım bak seninde tutmamış ilk ay tutmuo demekki boşuna beklemim
Ayy çok duygunlandım ya serenata inş bizde yaşarız o duyguyu canım kızınmı var oglunmu adı ne:)
ben 5 yıllık evliyim. ilk aylar hapsız korundum. ama 3. ayımda hamile idim. cok ağladım üzüldüm. eşimde istemiyordu. aldırdık. hapla korunmaya basladım. şimdide olması için uğşıyorum. ne kötü
canımcım hoşgeldin aramısaaa, inşallah hiçbi sorun yoktur canım eşindede, sen takviye ilaçlar kullanıyomusun gebelik için? eşinin çekinmesi normal gidip tahlil vermek zor oluyor erkekler için. bizim başımıza gelmedi ama bikaç ay sonra olmassa hala sanırım benim eşimin de bakacaklar spermlerine -tatlicadiarzu- oda sıkıntı yapıyo bu konuda inşallah gerek kalmaz hiç deyip duruyo garibimm:teselli:
canımmmmmmmmmm aldırdınmııı :çok üzgünüm: şimdiki düşüncelerin olsa aldırmazdın dimi? tüh yaa allah hayırlısını versinn
cok sağol canım haklısın. ama çok takıyorum. gelen giden bebek yokmu deuince ağlayasım geliyo valla