Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar siteyi yeni kullanmaya başladım herkese merhabalar.benim merak ettiğim babychoice alıpta sonuç elde eden varmı?tamam herşey Allahın izin verdiğine göre oluyor ama bir din adamına sordum günah olmaz böyle bir yöntemin denenmesi dedi. deneyipte sonuca ulaşan varmı?şimdiden sevgi ve saygılar
sende o iletinin yanında edıt yazıyor ordan silebilirsin Engelleniyor kısa süreliğinede olsan siteye ulaşamıyoruz o yüzden arkadaşım yoksa bilgin çok güzel ellerine sağlık..
Kızlar rabbim sağlıklısını versinde cinsiyet düşünecek halim yok valla...
Nekadar karbonat konuşmalara hep geç katılıyorum hamişmisin arkadaşım allah kucağına almak nasip etsin serenatta
serenetta hamişmisin sen canımmmmmm oyy oyy oyy anlatsana hamilelik hikayenii hemenmi hamile kaldınn kaç yıllık eflisinnn![]()
huhu, kimse yokmu ayol, bi cesaret bende girdim. ortada kimsecıkkler yok sanırım
hoşgeldin güzelgözlüm aramıza
Allah hepimizin yüzün güldürecek..İnşallah dr gittinmi seninki bizden daha uzun bir müddet valla bir hamiş olayım son 2 ayına kadar öğrenmeyeceğim cinsiyetini yeterki sağlıklı olsun meleğim..
Gelin be Meleklerimiz Annelerinizin Hasreti Bitsin..[/QUOTE
gittim cnım ya . herkontrolu yaptı dr. bişe yok eşine bakalım sonra sana döneriz yine dedi. ama benim eşim korkuyor sanırım. sorun cıkarsa diye