Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 5 ay kendim denedim, çünkü doktorum 6 ay hatta 1 sene kendin dene demişti, o doktoru değiştirdim yeni doktoruma 1 senedir deniyom dedimm :)) hızlı bir geçiş yaptık tedaviyee şuan doktor kontrolünde 1. ayım bitti ikinci ayıma geçeceğiz
4 aydır deniyoruz hiç tedavi olmadım bakalım cumartesi dr.u bulabilecekmiyim yoksa pzt.mi kalacak
handan kütahya'da yaptırdım gel canım seni de götürüyüm nerde oturuyorsun?a.s.
inşallah canım bende olmaya çalışanlardanım. yaklaşık 4 ay ,dır istiyoruz bu ay beş olacak zaten evleneli 4 ay oldu bu ay 5 olcak:roflol: yani evlendik evleneli istiyoruz sen ne kadardır bebek istiyorsun. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun beklemek çok zormuş. her ay belirti üstüne belirti ve sonuç hüsran inşallah bizimde yüzümüzün gileceği günler gelir.:Saruboceq:
ist.neresinde oturuyorsun sana tavsiyede bulunabiilrim..
inşallah cannım hamilesındır.. verdiğiniz 2.25 ne_?testte neye bakmamız gerek
dur ndk pzt gittiğimde diyim yanlış hesaplmışım 1 senedir deniyorum:))diyim
:sm_cool: sağlık ocakları yapıyomuş gebelik için kan tahlili yarın yaptırıcam erken daha çıkmaz belki ama olsun o kanı vermek bile mutluluk benim için
canım parasızmı yapıyomuş sağlık ocağıı:1shok: ben nie 35 ytl bayıldım osaman, ama çalışıyom isin alıp yaptıramam ki :çok üzgünüm:
Mavişim bende geçen ay 28 inde oldum bu ay 25 gibi olmam lasım aynı tarihte olacaz yani:))bende geçen hafta yaptırdım eşime sölemedim:) işallah sen adet olmazsın canım benim:)