• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

şuan da yumurtalıklarım yavaş çalıştığı için yumurta takibindeyim ilk ay 300 ytl verdim ssk lı. ilaçlarım 150 falan tuttu 450-500 ü buldu yine yumurta takibi. yumurta takibimi anlaşmalı özel hastanede ssklı olarak yaptırıyorum. ilk ayımda hamile kalamadım şimdi adetimi bekliyorum yine yumurta takibine gireceğim bi 500 daha gidecek anlayacağın...

Gwçmiş olsun canım benim şimdi iyisin demi çok şükür..benimde eşimde hpv var o yüzden smear testi mecbur yaptırcam zaten ama onu ssk hastanesinde yaptırcam özelde çok tutar , 500 çok fazla benim için ya,ben kalp kapakçıgı hastasıyım onun için doktoruma gittim vakit kaybetmeden hamile kal dedi ameleyat olduktan sonra bi ömür ilaç içcem için hamile kalmam imkansızmış..kısmet artık..

handancım hangi testler?
sanırım ilk kontrol için soruyorsun istanbulun neresindesin bilmiyorum ama ben pendikte nenehatun hastanesine gitmiştim. orda ssk geçiyor fakat ben evraklarımı yanıma almadığım için ssk dan faydalanamadım. dr muayne için 40ytl ödedim hormon testleri için 58 ytl canım. ilki bu kadar :)

EVET CANIM BEBEK DÜŞÜNDÜGÜMÜZ İÇİN DOKTORA GİTMMEM LAZIMMIŞ , ESENLERDE OTURUYORUM BEN CANIM SENİN KARŞI TARAFINDA:)

AZMIŞ YA SENİN Kİ BAŞKA TEST YAPMADILARMI NETTE Bİ SÜRÜ TEST YAZIO TAM KAN SAYIMI İDRAR HEPATİT B KIZAMIK SMEAR BUNLARI ÖZELDE YAPTIRSAM BATARIM HERALDE SSK VAR AMA ÖZELDE TESTLERDE GEÇİOMUI Kİ :sm_confused:

Gwçmiş olsun canım benim şimdi iyisin demi çok şükür..benimde eşimde hpv var o yüzden smear testi mecbur yaptırcam zaten ama onu ssk hastanesinde yaptırcam özelde çok tutar , 500 çok fazla benim için ya,ben kalp kapakçıgı hastasıyım onun için doktoruma gittim vakit kaybetmeden hamile kal dedi ameleyat olduktan sonra bi ömür ilaç içcem için hamile kalmam imkansızmış..kısmet artık..

canım ben yara falan yaktırdım anestezili oldu bide bende kist vardı onun için daha detaylı yaptılar testleri oyüzden böyle tuttu. senin bu kadar tutmaz canımm, istersen bi ara hastaneyi sor fiyatları. geçmiş olsun bu arada canımm allah şifa verir inşallah. inşallah hemen hamile kalırsın yaaa. vakit kaybetme ozaman git hemen doktora gebelik için hızlandırıcı ilaçlar iste.

Amin canım sanada çok geçmiş olsun rabbim sanada en kısa zamanda versin inşallah , biz aslında daha düşünmoduk çocuk ama böle olunca biraz afalladık napcamı şaşırdım yani çalışıyorum da işallah kolay bi hamilelik olurda devam ederim işime, şimdi adetime 1 hafta var beklim diorum adet olursam bitince gidim doktora dimi

EVET CANIM BEBEK DÜŞÜNDÜGÜMÜZ İÇİN DOKTORA GİTMMEM LAZIMMIŞ , ESENLERDE OTURUYORUM BEN CANIM SENİN KARŞI TARAFINDA:)

AZMIŞ YA SENİN Kİ BAŞKA TEST YAPMADILARMI NETTE Bİ SÜRÜ TEST YAZIO TAM KAN SAYIMI İDRAR HEPATİT B KIZAMIK SMEAR BUNLARI ÖZELDE YAPTIRSAM BATARIM HERALDE SSK VAR AMA ÖZELDE TESTLERDE GEÇİOMUI Kİ :sm_confused:

sen internette yazanlarla kafanı karıştırma canım, önce git bi kadın doğumcuya muayene ol. çocuk istediğini söyle o seni yönlendirir. belkide gerek görmeyecek testlere.ben çocuk istediğim için başka doktora gittim. önceki doktorumdan böbrek üstü ultrason raporumu götürdüm ona baktı, muayene etti yumurtalıkların tembel çalışıyo dedi yumurta takibine aldı. son doktorum tahlil yapmadı. bebiş eğer olmassa önümüzde ki ay da rahim filmi çekecek eşimin değerlerine bakacak.

Amin canım sanada çok geçmiş olsun rabbim sanada en kısa zamanda versin inşallah , biz aslında daha düşünmoduk çocuk ama böle olunca biraz afalladık napcamı şaşırdım yani çalışıyorum da işallah kolay bi hamilelik olurda devam ederim işime, şimdi adetime 1 hafta var beklim diorum adet olursam bitince gidim doktora dimi

bitince gitme canımmm, ilk günün de gittt. çünkü adet döneminde başlanıyo ilaçlara.
bitince gitme sakınnnn

kesinlikle smear yaptırın yaş ilerledikçe risk artıyor konuşmalarınıza biraz fransız kaldım :)) ama kaynatın beni arada

6 ay bir çok sıkta senede 1 kere yeterli 6ayda yaptırmaya vaktilerimiz bile olmuyorki.. en son ne zaman yaptırdın

Hoşgeldin ceylancım:)

ama şimdi gidince bana alttan muayne yapmıcaklarmı bide smear testi için adetten 1 hafta sonra yapıolar die dedim

yokmu hamile olan yaaa, hamiş haberi gelsin de neşelenelim yaaa :(((

Yokmu arttıran :CüvCüv: :CüvCüv:
gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3

maviş83 sefaköyün neresindenn ben başakşehirden gelin geldim kütahya 'ya bayram bir gelse de İstanbul'uma kavuşsam

merhaba arkadaşlar yeşildeniz senin günün geçtimi bide beini koltuk altımdan göğüslerimin ucuna doğru bi ağrı var hamileliktenmidir sizce

mrb canım yok benim günüm geçmedi adet oldum bitti ayın 13 ünde bekliyordum ve aynı gün oldum. ben rutin bi kontrol yaptırcam. göğüslerde ki ağrı en belirgin belirtiymiş diyorlar ama hayırlısı artık. sen hamile değildin dimi. uzun zamandır listeye bakmadım. umarım herşey gönlünce olsun.a.s.

kızlar sağlık ocağı kan testi yapıyormuş ben yarın sabah gidicem daha erken ama olsun nasıl olsa boşa para gitmicek yarın inş yaptırıcam çıkmazsa reglde olmassam bide aralığın 1de yaptırıcam

Back