• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

handancım sen neden düşünmedin 4 sene bebiş, özel bi nedeni mi var. ben düşünmesem çevrem sıkıştırır beni neden olmuyo diye. valla 4 sene iyi beklemişsinis valla çocukları sevmiyonusmu yoksa:mymeka:

Mavişim negatif çıktı adetimi bekliom işte:)

ndk eşimde bende bebişleri çok seviyoruz dibimiz düşüo görünce:)) ama çok şükür çok mutluyuz yani evimize bir üye daha gelmesine gerek duymadık bunca zaman evliligimizi yaşadık doya doya :) ama artık zamanı geldi yuvamıza sevgimize bir meyve gerek inşallah hayırlısı ne zamansa:)

çevre tabi sıkıştırdı ama takan kim sonuçta bebeiş olunca kısıtlanıosun az çok bence önce evliligin tadını çıkartmak lasım doyunca bebiş:)

allah hayırlısını versin canımmm, sigara için nikotin bantı al kullan iyi geliyo diyolardı.

mavişimmm kıs sen 20 yaşındamısın allah canını almaya, bu yaşta stres yapıyon hee olmicak diyee vay anasını beee biz ölmüşüz de ağlayanımız yok senağlama
ben 23 yaşındayım ama ossun büyüküm sendennlaelaelaelaelae

Ayy kızlar ben 7 /24 beraberim kocamla Kadınlar kulubünü biliyor bazen bilerek iş veriyor az girem diye:))kütahyalı oldum çıktım heee..girem çıkam abem:)))))))))

he yaa sigortacıyım araç sigortası kaskolar yapıyorum

çok yoğundur sigortacılık bilirim bende yapmıştımm, ama zevkli yaa özlüyorum o işimi. şimdi genel müdür asistanıyım.

efet yaşlara daldıkk :dance: sen kaç yaşınasın gel bakem kaçmaaa:jeyyar:

handancımmm ben 2007 ağustosta eflendimm 1 sene 3 ay olmuşş, 2005 te tanıdım kocişimi Şeniz

Ayy kızlar ben 7 /24 beraberim kocamla Kadınlar kulubünü biliyor bazen bilerek iş veriyor az girem diye:))kütahyalı oldum çıktım heee..girem çıkam abem:)))))))))

çok samimi bi arkadaşım var oda kütahyalı istanbulda şuan ama bu yaz kütahyaya gelin gidecek :teselli:

Back