• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ya kızlar ben bu gün regl olmam lazım daha olmadım bir eyecan bastı beni test yaptın negatif çıktı

ya kızlar ben bu gün regl olmam lazım daha olmadım bir eyecan bastı beni test yaptın negatif çıktı

canımmm hadi hayırlısı yaaa, panik yapma. inşallah geçer günün ama sakin ol, gelişmelerini bekliyorus bi belirtin varmııfisfisfis

canımmm hadi hayırlısı yaaa, panik yapma. inşallah geçer günün ama sakin ol, gelişmelerini bekliyorus bi belirtin varmııfisfisfis

benide şaşırta bu ya

2 gün önce bir istifra ettim ve sadece bel ağrım var başka belirtim yok

benide şaşırta bu ya

2 gün önce bir istifra ettim ve sadece bel ağrım var başka belirtim yok

alla allaa istifar etmen çok ilginçç, ay hamilemisin yoksaaa idrar tahlilimi yaptınn??? kan tahlili yaptırsanaa bak sağlık ocakları beleş yapıyomuş

alla allaa istifar etmen çok ilginçç, ay hamilemisin yoksaaa idrar tahlilimi yaptınn??? kan tahlili yaptırsanaa bak sağlık ocakları beleş yapıyomuş

sorma canım bizim bu sağlık ocağında yapmıyorlar mış kan testi de özelde çok pahalı ya yoksa boşuna verecm 40 ytl yi

çok yoğundur sigortacılık bilirim bende yapmıştımm, ama zevkli yaa özlüyorum o işimi. şimdi genel müdür asistanıyım.

efet yaşlara daldıkk :dance: sen kaç yaşınasın gel bakem kaçmaaa:jeyyar:

handancımmm ben 2007 ağustosta eflendimm 1 sene 3 ay olmuşş, 2005 te tanıdım kocişimi Şeniz

GELSİN GELSİN ARKADAŞIN HİÇ BURDA ARKADAŞIM YOK :))
BEN 26 YAŞINDAYIM İŞİMİ BENDE SEVİYORUM ZEVKLİ AMA SİZİNLE YAZIŞAMIYORUM DEVAMLIsenağlama

Ayy jasmin inşallah hamilesindir kızz haberlerini bekliyoruz bi kaç gün daha adet olmazsan hamilesin demektir :))

sorma canım bizim bu sağlık ocağında yapmıyorlar mış kan testi de özelde çok pahalı ya yoksa boşuna verecm 40 ytl yi

doğru diyosun, ozaman biraz bekle istersen canım yaa. bi bugünü atlat bakalım bi iki gün geçsinn sabret inşallah hayırlı haberlerini alacağızzz:1hug:

JASMİNCİN kız çocukları geç döllenirmiş hemen testte çıkmazmış panikleme İnşallah hamişsindir..

ay kızlar inşallah öledir 3 aydır uğarşıyoruz gerçi çok vakit değil ama bu gün çok panik yaptım bir hastane ile görüşücem bakalım kan testi fiyatını sorucam eğer uygunsa yaptırıcam umarım Allah hepimizin kucağını boş bırakmaz

Ya kızlar bu yaşıma geldim bebiş düşünmeden önce hiç bi fikrim yoktu yani ben hemen hamile kalıno sanıyodum böle yumurtlama dönemlerini felan bilmiyodum bu siteyi bulunca örendim bi çok şeyi bu konuda ne cahilmişim ya:))

Ya kızlar bu yaşıma geldim bebiş düşünmeden önce hiç bi fikrim yoktu yani ben hemen hamile kalıno sanıyodum böle yumurtlama dönemlerini felan bilmiyodum bu siteyi bulunca örendim bi çok şeyi bu konuda ne cahilmişim ya:))

sorma canım bende öle sanıyodum buraya üye olduğumda baya bir bilgim artı gerçi ben yumurtalama günleri falan takip etmiyorum ama yine zaman gelince heyecanlanıyorum

Ya kızlar bide bişe sorcam şimdi adetime 1 haftam felan var böle yeşil sarı gibi bi akıntım oluo bu adet belirtisimi acaba hamilelikle alakalı bişemi daha önce dikkat etmezdim akıntılarıma sizdede oluomu adete yakın böle

JASMİNCİN kız çocukları geç döllenirmiş hemen testte çıkmazmış panikleme İnşallah hamişsindir..

deme kıssssss :1shok: kıs çocukları geç mi döllenirmişş, anam bende kıs istiom yaaa döllen artık be gızımmmkaydirigubbakcemile

Ya kızlar bide bişe sorcam şimdi adetime 1 haftam felan var böle yeşil sarı gibi bi akıntım oluo bu adet belirtisimi acaba hamilelikle alakalı bişemi daha önce dikkat etmezdim akıntılarıma sizdede oluomu adete yakın böle

yeşilmiii:1shok: hiç başıma gelmedi, kafferengimsi oldu benim geçenlerde yerleşme kanaması olurmuş bazılarında inşallah öledir canımmmm

Back