Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben bu gün regl olmam lazım daha olmadım bir eyecan bastı beni test yaptın negatif çıktı
canımmm hadi hayırlısı yaaa, panik yapma. inşallah geçer günün ama sakin ol, gelişmelerini bekliyorus bi belirtin varmııfisfisfis
benide şaşırta bu ya
2 gün önce bir istifra ettim ve sadece bel ağrım var başka belirtim yok
alla allaa istifar etmen çok ilginçç, ay hamilemisin yoksaaa idrar tahlilimi yaptınn??? kan tahlili yaptırsanaa bak sağlık ocakları beleş yapıyomuş
çok yoğundur sigortacılık bilirim bende yapmıştımm, ama zevkli yaa özlüyorum o işimi. şimdi genel müdür asistanıyım.
efet yaşlara daldıkk :dance: sen kaç yaşınasın gel bakem kaçmaaa:jeyyar:
handancımmm ben 2007 ağustosta eflendimm 1 sene 3 ay olmuşş, 2005 te tanıdım kocişimi Şeniz
sorma canım bizim bu sağlık ocağında yapmıyorlar mış kan testi de özelde çok pahalı ya yoksa boşuna verecm 40 ytl yi
Ne güsel ya allahım herkese sevdigiyle evlenmeyi sevdigi adamdan bebek sahibi olmayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnn:))
Ya kızlar bu yaşıma geldim bebiş düşünmeden önce hiç bi fikrim yoktu yani ben hemen hamile kalıno sanıyodum böle yumurtlama dönemlerini felan bilmiyodum bu siteyi bulunca örendim bi çok şeyi bu konuda ne cahilmişim ya:))
JASMİNCİN kız çocukları geç döllenirmiş hemen testte çıkmazmış panikleme İnşallah hamişsindir..
Ya kızlar bide bişe sorcam şimdi adetime 1 haftam felan var böle yeşil sarı gibi bi akıntım oluo bu adet belirtisimi acaba hamilelikle alakalı bişemi daha önce dikkat etmezdim akıntılarıma sizdede oluomu adete yakın böle
JASMİNCİN kız çocukları geç döllenirmiş hemen testte çıkmazmış panikleme İnşallah hamişsindir..
Allahım sen bizim kucağımızı boş bırakma yarabim