• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ndkcım..iyiyim canım..sizler nasılsınız

ne olsun canım yaa, kendimi dinleyip duruyorumm ama tık yok fisfisfis bu ay ümidim kalmadı benim ama adet te olamadım :çok üzgünüm: bari adet oliim de beynimi kemiren sorulardan kurtulimmmsenağlama eğer olmasa pazartesi tekrar kan tahlili yaptırcammm dua edelim birbirimiseee:CüvCüv:

handan canım senin bu söylediğin testlerin ben hepsini yaptırdım bende internetten baktım ne yapılıyo diye devlet hastanesinde yaptırdım hatta hepatit b aşısınada oldum ama hala bekliyorum işşallah isteyen herkesin bebişi olur

handan canım senin bu söylediğin testlerin ben hepsini yaptırdım bende internetten baktım ne yapılıyo diye devlet hastanesinde yaptırdım hatta hepatit b aşısınada oldum ama hala bekliyorum işşallah isteyen herkesin bebişi olur

hangi sskda yaptırdın canım uzun sürdümü kaç gün sürdü tesler sonuçlarını alman felan ya habire işten izin almam lazım sskya gidersem sanırım dimi

yok değildim canım olmaya çalışıyorum ALLAHIN izniye

inşallah canım bende olmaya çalışanlardanım. yaklaşık 4 ay ,dır istiyoruz bu ay beş olacak zaten evleneli 4 ay oldu bu ay 5 olcak:roflol: yani evlendik evleneli istiyoruz sen ne kadardır bebek istiyorsun. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun beklemek çok zormuş. her ay belirti üstüne belirti ve sonuç hüsran inşallah bizimde yüzümüzün gileceği günler gelir.:Saruboceq:

Ndk o zaman en uygunu adetten sonra gitmem yani..zaten bi haftam var geçen hafta merakten kan testi yaptırdım negatif çıktı bakalım adet olcammı bence olcam :))))

hangi sskda yaptırdın canım uzun sürdümü kaç gün sürdü tesler sonuçlarını alman felan ya habire işten izin almam lazım sskya gidersem sanırım dimi

canımcım bu testler rutin olan bişeyler değil sonuçta işten izin alamıyosan maalesef bi cumartesi özel hastanede yaptırmalısın. ssk çok oyalar, rapordu onaydı, git gel çok uğraşırsın bende işten izin alamıyorum oyüzden özele gidiyorum hep ama napalım bebiş için katlanıyos :çok üzgünüm:

şimdi ben adetimden sonra medikalpark fatihe gidicem ayşegül sofuoglu varmış onu çok övdüler ilk etapda ona gidim diyorum teslere bakıcam ne kadar tutuo ona göre karar veririm artık

Senin adetin gecikmiş sanırım anladıgım kadarıyla dimi ndkcım?

ben geçen ay menogon iğnesi kullandım, yumurtalıklarımı güçlendirdik sonra 12 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. 3 gün önce adet olmam gerekiyodu olmadım, 2 gün önce test yaptırdım 2.25 çıktı negatif yani. bu arada 3 gün önce kahverengi akıntım oldu bi iki damla kesildi. doktoruma sordum adet olmassam pazartesi tekrar test yapacak. yoksa yumurta takibine devam etces. böle canım benim hikayem...
kaydirigubbakcemile2

ben geçen ay menogon iğnesi kullandım, yumurtalıklarımı güçlendirdik sonra 12 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. 3 gün önce adet olmam gerekiyodu olmadım, 2 gün önce test yaptırdım 2.25 çıktı negatif yani. bu arada 3 gün önce kahverengi akıntım oldu bi iki damla kesildi. doktoruma sordum adet olmassam pazartesi tekrar test yapacak. yoksa yumurta takibine devam etces. böle canım benim hikayem...
kaydirigubbakcemile2

bu arada benim çok belirtilerim var ama psikolojik sanırım:tomato:

ne olsun canım yaa, kendimi dinleyip duruyorumm ama tık yok fisfisfis bu ay ümidim kalmadı benim ama adet te olamadım :çok üzgünüm: bari adet oliim de beynimi kemiren sorulardan kurtulimmmsenağlama eğer olmasa pazartesi tekrar kan tahlili yaptırcammm dua edelim birbirimiseee:CüvCüv:

Canım benim..Dualarım sizinle benim tahlilierim sonuçlanmadan benim umudum yok..

Ceylan hangi hastane canım bütün testlerin yapıldımı aman allahım süpermiş ya:))

ndk canım işallah hamilesindir yaa ay çok heyecanlı :))bende kan testi yaptırdım geçen hafta 0,25 çıktı benim hormon seviyem çokmu düşük ya şaşırdım şimdi

Ceylan hangi hastane canım bütün testlerin yapıldımı aman allahım süpermiş ya:))

ndk canım işallah hamilesindir yaa ay çok heyecanlı :))bende kan testi yaptırdım geçen hafta 0,25 çıktı benim hormon seviyem çokmu düşük ya şaşırdım şimdi

valla ben 4 ay önce bidaha şüphelenip yapmıştım orda 1.0 çıkmıştı, şimdi 2.25 çıktı belkide iğnelerin etkisidir benimki belkide hamişimdirrrrrrrrrrrrr:lepi:

:1hug:

sen nezamadır deniyodun canımm, tedavi oldunmu hiç??? inşallah temiz çıkacakkkkk

4 aydır deniyoruz Hiç tedavi olmadım bakalım cumartesi dr.u bulabilecekmiyim yoksa pzt.mi kalacak

handan kütahya'da yaptırdım gel canım seni de götürüyüm nerde oturuyorsun?a.s.

Back