Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ndkcım..iyiyim canım..sizler nasılsınız
Hoşgeldin ceylancım:)
ama şimdi gidince bana alttan muayne yapmıcaklarmı bide smear testi için adetten 1 hafta sonra yapıolar die dedim
handan canım senin bu söylediğin testlerin ben hepsini yaptırdım bende internetten baktım ne yapılıyo diye devlet hastanesinde yaptırdım hatta hepatit b aşısınada oldum ama hala bekliyorum işşallah isteyen herkesin bebişi olur
yok değildim canım olmaya çalışıyorum ALLAHIN izniye
hangi sskda yaptırdın canım uzun sürdümü kaç gün sürdü tesler sonuçlarını alman felan ya habire işten izin almam lazım sskya gidersem sanırım dimi
Senin adetin gecikmiş sanırım anladıgım kadarıyla dimi ndkcım?
ben geçen ay menogon iğnesi kullandım, yumurtalıklarımı güçlendirdik sonra 12 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. 3 gün önce adet olmam gerekiyodu olmadım, 2 gün önce test yaptırdım 2.25 çıktı negatif yani. bu arada 3 gün önce kahverengi akıntım oldu bi iki damla kesildi. doktoruma sordum adet olmassam pazartesi tekrar test yapacak. yoksa yumurta takibine devam etces. böle canım benim hikayem...
kaydirigubbakcemile2
ne olsun canım yaa, kendimi dinleyip duruyorumm ama tık yok fisfisfis bu ay ümidim kalmadı benim ama adet te olamadım :çok üzgünüm: bari adet oliim de beynimi kemiren sorulardan kurtulimmmsenağlama eğer olmasa pazartesi tekrar kan tahlili yaptırcammm dua edelim birbirimiseee:CüvCüv:
Canım benim..Dualarım sizinle benim tahlilierim sonuçlanmadan benim umudum yok..
Ceylan hangi hastane canım bütün testlerin yapıldımı aman allahım süpermiş ya:))
ndk canım işallah hamilesindir yaa ay çok heyecanlı :))bende kan testi yaptırdım geçen hafta 0,25 çıktı benim hormon seviyem çokmu düşük ya şaşırdım şimdi
:1hug:
sen nezamadır deniyodun canımm, tedavi oldunmu hiç??? inşallah temiz çıkacakkkkk