Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım :) 3,5 yıldır evliyim allah izin verirse bizde bebegimiz olmasına karar verdik artık hayırlısı:) şimdi doktora gidip testler yaptırmam gerekiyormuş sanırım bi sürü detay test yazıo ya nette sizce gereklimi özele gitsem dünya para tutar..hamileikten önce doktora giden varmı aranızda bilgi verebilecek ?
günaydın
benim karnımın içinde bazen sol bazen sağ tarafda dünden itibaren sanki bir şeyler batar gibi ağrı oluyor kasıklarıma yakın birde şişlik hissediyorum karnımda sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi acaba üşüttüm mü bilmiyorum ama sıkıntı veriyor bana sizce ne olabilir
Haklısın canım ssk var tabi ama çalışıyorum sık sık izin almam gerek ssk malum günlerce sürebilir o testleri yaptırmam napcamı şaşırdım..folic asitle ilgili okudum gerçekten çok önemliymiş en kısa zamanda doktora gitmem lazım..medikalpark fatihe giden varmı aranızda kızlar tavsiye edermisiniz ?
Bi de bu ay korunmadık adetime 1 hafta var ama ilk ayda tutcanı sanmıyorum dimi yani:)
adetim 1 aralıkta yaklaşık 5 aydır deniyorum:((
Ya kızlar anlamıyorum ilk gecelerinde hamile kalan arkadaşlarım var onlar nası kalıoda kimisi aylarca kalamıo doktor bi sorun yok dese bile bi kaç ay sürenler de var..
Bakalım benimki ne zaman olacak 1 haftada geçseydi bilseydim..
bana cevap vericek olan yokmu
canımmmm yumurtalarının çatlama günü ozaman bugünlerr, bol bol deneyin canımmm yumurta çatlarken de söylediğin belirtiler oluyorr, hadi hayırlısıııhihoyyyt
Kıslar test ücretleri hakkında bana ortalama bi bilgi verebilirmisiniz ya ne kadar tuttu sizin testler