• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba arkadaşlar yeşildeniz senin günün geçtimi bide beini koltuk altımdan göğüslerimin ucuna doğru bi ağrı var hamileliktenmidir sizce

günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım :) 3,5 yıldır evliyim allah izin verirse bizde bebegimiz olmasına karar verdik artık hayırlısı:) şimdi doktora gidip testler yaptırmam gerekiyormuş sanırım bi sürü detay test yazıo ya nette sizce gereklimi özele gitsem dünya para tutar..hamileikten önce doktora giden varmı aranızda bilgi verebilecek ?

canımcımm hoşgeldin aramısaa:1hug:
bizler hemen hemen hepimiz hamilelikten önce doktora gidenlerdeniz çünkü bebiş ha deyince olmuyor, doktor takibindeyiz ilaçlarımız iğnelerimiz var. doktora gitmeden hamile kalanlar da var ama doktora gidersen daha bilinçli olursun boşa stres yapmamış olursun. doktora git çocuk istediğini söyle muayeneni ol bi sorun varsa çözüm amaçlı tedavi yoksa da bebeğinin daha sağlıklı olabilmesi için folik asit vs. takviye tedavisi göreceksin. umarım ilk denemende hamile kalırsın. ama mutlaka doktora görünmeni tavsiye ediyoruzkaydirigubbakcemile. (smear testi vs. şart!!!)

günaydın
benim karnımın içinde bazen sol bazen sağ tarafda dünden itibaren sanki bir şeyler batar gibi ağrı oluyor kasıklarıma yakın birde şişlik hissediyorum karnımda sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi acaba üşüttüm mü bilmiyorum ama sıkıntı veriyor bana sizce ne olabilir

Haklısın canım ssk var tabi ama çalışıyorum sık sık izin almam gerek ssk malum günlerce sürebilir o testleri yaptırmam napcamı şaşırdım..folic asitle ilgili okudum gerçekten çok önemliymiş en kısa zamanda doktora gitmem lazım..medikalpark fatihe giden varmı aranızda kızlar tavsiye edermisiniz ?

Bi de bu ay korunmadık adetime 1 hafta var ama ilk ayda tutcanı sanmıyorum dimi yani:)

günaydın
benim karnımın içinde bazen sol bazen sağ tarafda dünden itibaren sanki bir şeyler batar gibi ağrı oluyor kasıklarıma yakın birde şişlik hissediyorum karnımda sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi acaba üşüttüm mü bilmiyorum ama sıkıntı veriyor bana sizce ne olabilir

canım bu saydıkların hamilelik belirtilerinin arasında var ama bendede var:roflol: ve hamile diiliiimmm :çok üzgünüm: umarım hamilelik belirtindir canımm adet günün geçtimii? ne zamandır deniyosun??

Haklısın canım ssk var tabi ama çalışıyorum sık sık izin almam gerek ssk malum günlerce sürebilir o testleri yaptırmam napcamı şaşırdım..folic asitle ilgili okudum gerçekten çok önemliymiş en kısa zamanda doktora gitmem lazım..medikalpark fatihe giden varmı aranızda kızlar tavsiye edermisiniz ?

Bi de bu ay korunmadık adetime 1 hafta var ama ilk ayda tutcanı sanmıyorum dimi yani:)

medikalparka bi arkadaşım gitmişti doğum için pek hoşuna gitmemişti kendi doktoru girmemişti, çok bekletmişlerdi falan ama sen bilirsin yakınsa sana tahliller için farketmez hastanenin çok iyi olması, sonuçta her hastane aynı şeyi uygulayacak. bak ben özel avrupa şafak hastanesine gidiyorum doktorum inci hanım çok memnunum, ssk da geçiyor 40 ytl ödüyorum ultrason için sadece. cumartesileride gidiyorum akşam 4 de 5 te de gidiyorum. aklında olsun alternatif olarak...

Ya kızlar anlamıyorum ilk gecelerinde hamile kalan arkadaşlarım var onlar nası kalıoda kimisi aylarca kalamıo doktor bi sorun yok dese bile bi kaç ay sürenler de var..

Bakalım benimki ne zaman olacak 1 haftada geçseydi bilseydim..

Ya kızlar anlamıyorum ilk gecelerinde hamile kalan arkadaşlarım var onlar nası kalıoda kimisi aylarca kalamıo doktor bi sorun yok dese bile bi kaç ay sürenler de var..

Bakalım benimki ne zaman olacak 1 haftada geçseydi bilseydim..

artık ilk gece hamile kalanlar kalamayanlardan daha az canım, üzme kendiniii hele ilk denemelerin şimdiden stres yaparsan yandık valla. oluruna bırak düşünme. bak biz çok afamıza takıyoruz stres yapıyoruz olmuyo. kafasına takmayan rahatına bırakanlar hamile kalıyoo, test edilmiş bişey bu. ben 6 aydır uğraşıyorum oyüzden stresimin olması sana göre normal ama sen daha yolun başındasın rahat olll, allah en güsel zamanında verecektir, belkide bizim şimdiye kadar olmamsı daha hayırlıydı, rabbim en güsel zamanı bekliyor...kaydirigubbakcemile4

Ndk saol canım zaten şimdi tahliller için bi yer bulsam hamile kalınca bi doktor bulurum die düşünüyorum.bu teslerin hepsi ne kadar tutuyor ortalama kızlar siz yaptırmışsınız bilirsiniz?

Allahım hepimize bebegimizi kısmetleri oldugu zaman nasip etsin inşallah dogru söylüyosun ndk hayırlısı ne zamansa o zaman olsun..benimki sitres deglide sadece merak ediyorum ilk ay olacakmı acaba die ama sanmıyorum ilk ayda kim kalmış ben kalacam yani..

Evet zeynepcim benimde yumurtlama döneminde hamile gibi belirtilerim oluo kasılmalar agrılar gögüs şişmeleri aşırı gaz felan..hayırlısı olsun inşallah senin için

mavişimmm nerdesin kuşummmm, benimde göğsümde ağrı varrr, ama üşüttüm galiba :(( kasıklarında sancı falan varmı seninn???

Kıslar test ücretleri hakkında bana ortalama bi bilgi verebilirmisiniz ya ne kadar tuttu sizin testler

valla canım hatırlamıyom ki :bbo: benim ilk muayenemde rahimde yara olduğu tespit edildi(ilişkide ağrı oluyodu) yaramı yaktırdım,smear testi yaptırdım,hormon tahlilleri yaptırdım,böbrek üstü ultrasona girdim.hepsini bi akrabam olduğu için özelde yaptırmıştım valla hatırlamıyom ama 500 tuttu diye tahmin ediyorum. ama sen ssk dan yararlanırsan benimki kadar tutmaz. ama hatırlamıyom tahmini raham 500 dü

handancım hangi testler?
sanırım ilk kontrol için soruyorsun istanbulun neresindesin bilmiyorum ama ben pendikte nenehatun hastanesine gitmiştim. orda ssk geçiyor fakat ben evraklarımı yanıma almadığım için ssk dan faydalanamadım. dr muayne için 40ytl ödedim hormon testleri için 58 ytl canım. ilki bu kadar :)

Back