• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ikiz bebeğe hamile kalınca kandaki değerler fazla mı çıkıyo arkadaşlar???[/QUOTE

HAYDAA BİRİ BULDUK 2 Mİ OLDU ŞİMDİ BİRAZ DAHA UZARSA 5İZ İSTİCEK BU HATUN:dance:

ne var canım Allahın hazinesi bol efet ikis istiomm artık bu saatten sonra ohh canıma değsinnnnaniknanik
kaydirigubbakcemile5

ayy kıslarr hakkaten ikis olsa ne güsel olur dimiiiiiii, iki tane kız olsaaa ayyy yerim onlarıııı tokalar taksamm renkli renkliii süslü süslü şapkalar giyselerr oy oyy oyyy allahımmm ikis ver bana nolurrr kaydirigubbakcemile hihoyyythihoyyyt

evet ikiz olunca değerin yuksek cıkar yani mesele 60 cıkacağına 120 cıkar.ama kesin ultrasonda belli olur yanı adetie yakın hamile kalırsan adet görebilirsin.üzerine görme olabilir yanı.o zamanda yuksek cıkar.sadece tahminen ikiz derler.8 haftalıkken anlaşılır ultransonda ikiz mı değilmi.

durun kızlar. aynı anda emzirceksiniz alt temizliceksiniz uykusuzluk 2 katına cıkacak.zaten anne de yok yanımızda.gerçi olursa olsun tabi de birini bulalımda.zaten eşimin anne tarafındada baba tarafındada ikizleri var.

paricia sen yaptırcanmı test beklicenmi yoksa

anam çok istiyorum yaptırmak ta ama bazen içimden gelmiyor yaptırmak ne yalan söyliyim. belirti yaşayıp hevesleniyorum sonra yaptırınca da tısss diye kalıyorum. prolaktın yukseklığı vardı bende daha yenı dusurduk bu ay olma olasılığıda yuksek aslında ya kıslar bekliyim ben hafta sonuna kadar. ama eczaneden idrar testi alıcam bu gun yine ne olur ne olmas. belki bu seferkı çızgıyı cıft gorurum.

ndk varmı ailenizde ikiz. ay ne güzel olur ya iki cimcime :)))))))))

çok var bizim sülalede ikizzz, annemin dayısı onun çocukları, amcam, eşimin anne tarafında var var yani bayaaa olur inşallah yaaa süper olur vallaaa ilerde de bi çocuk daha yaparım yeter :lepi:

Back