• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Valla patriciacim benim ikinci hamileligim ilk hamileligim husranla sonlandi.. 9 ay sonra yine hamile kalmayi basarabildim.. 9 ay ölüm gibi gecti her ay husran gozyasi.. hamile kalmadan onceki ay okadar umutluydumki dedim bu sefer tuttu herhalde mide bulantisi, goguslerde hassasiyet, gebelikle ilgili ne varsa yasadim adetim 2 gun gecti dedim tamam. ama malesef agladim allaha yalvardim nolur kucagimi bos birakma diye..ondan sonraki ay okadar umutsuzdumki dedim takmiyacam olmassa olmaz ovulasyon testi aldim hergun yaptim adetimden sonra dedim yumurtami kacirmayim.. 16 gun yumurtadim tavuk gibi :) bir arada olduk ve hamile kaldim ama hic bir belirti yasamadim. ne mide yanmasi, ne bulanmasi, ne yorgunluk, testi gordum ama gozlerime inanamadim.. hatta ben adetimden 5 gun once hamile oldugumu ogrendim..ovulasyon testi hep positief kalmisti.. arastirdim ve ovulasyon testide gebeligi saptaya biliyormus..iste boyle size tavsiyem fazla dusunmeyin rahat olun , bol , bol dua edin.. eminim sizde en kisa surede hamile kalacaksiniz!

patricia+tubacik+ndk bisim canımıs çiğköfte istiyoo kesin hamileyisss naniknanik
çiğköfte istemek te belirti olabilir bence kıslarrr :1shok:

ahaha valla dogru ben her iki hamileligimdede once canim cig kofte cekti ama oyle boyle aci degil.. agzim yanacak.. off agzim sulandii yaa aklima nerden getirdiniz.. :)

patricia+tubacik+ndk bisim canımıs çiğköfte istiyoo kesin hamileyisss naniknanik
çiğköfte istemek te belirti olabilir bence kıslarrr :1shok:

-tatlicadiarzu-çiğköfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecokacimcoook
eşime mesaj yazdım almadan gelme diye :jeyyar:
bizim ordaki çiğköfteci kıymasız yapıyor kızlar. galiba zaten artık hepsi kıymasız yapıyorrr. ay allahım allahın gebzesinde bi sanayiideyim burdada bulamki mecbur beklicem akşamı:delphin:
kızlar konuyu değiştirelim yoksa bi taraflarım şişecek kesin :enbuyukkk:

-tatlicadiarzu-çiğköfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecokacimcoook
eşime mesaj yazdım almadan gelme diye :jeyyar:
bizim ordaki çiğköfteci kıymasız yapıyor kızlar. galiba zaten artık hepsi kıymasız yapıyorrr. ay allahım allahın gebzesinde bi sanayiideyim burdada bulamki mecbur beklicem akşamı:delphin:
kızlar konuyu değiştirelim yoksa bi taraflarım şişecek kesin :enbuyukkk:

:roflol: bende alcam akşammmm, canım sen hamile değilsin dimiiii???*

valla kizlar hepimizin biyeri sisecek kapatalim bu konuyu :) benim burda gidip cigkofte alacak yerde yok.. kimseede bana yapmiyo :( kolay biseyler ceksin caniniz :) insallah hamilelikten istiyordur caniniz..

yok kızlar yaw bakın siz konustukca bizimde canımız cekti ama hamiş değiliz.:)))

gelgit canım nerdesinya ne zamandır göremiyorum seni naber ne durumdasın bizim adet günlerimiz yakındı seninle ben dayanamadım doktora gittim klomen başladı yeni adet tarihim 4 aralık.......sen ne durumdasın...:teytey:

evet canim ovulasyon testi eczanelerde olur.. tavsiye edeerim hic olmassa yumurtanizi kacirmassiniz. :)

yumurtaları yavaş çalışanlar için de tavsiye edilirmi canım , benim yumurtalar çok ağır menogonla güçleniyo bende alsam fayda görürmüyüm sizce?

gelgitcim istanbulda bile çoğu eczanede bulunmuyor ne yazıkkı. ama internetten rahatlıkla satınalabilirsın canım. bende bu ay tutmazsa bidahaki ay kesin alıcam kesinnn, hem hsg de cektiricem bakalım ozaman tutacakmı.

canim adet oluyosan yani yumurtluyosundur demektir faydasi olur yani.. hatta senin durumunda gec calisan yumurtanin gununu hesaplayamassin ama artan prostegon hormonunu bu test goruyor yani nezaman yumurtayacagini

gelgitcim istanbulda bile çoğu eczanede bulunmuyor ne yazıkkı. ama internetten rahatlıkla satınalabilirsın canım. bende bu ay tutmazsa bidahaki ay kesin alıcam kesinnn, hem hsg de cektiricem bakalım ozaman tutacakmı.

canım hsg rahim filmi dimiii? banada doktorum 2 ay deneyelim dedi yumurta takibiyle olmassa rahim filmini çekeris dedi ama ben çok korkiomm normal muayenede bile içim sızlıyo benimmm ona nası dayanırımm. araştırdınmı sen hiçç ağrılı bi operasyonmuş dimii senağlama

canım hsg rahim filmi dimiii? banada doktorum 2 ay deneyelim dedi yumurta takibiyle olmassa rahim filmini çekeris dedi ama ben çok korkiomm normal muayenede bile içim sızlıyo benimmm ona nası dayanırımm. araştırdınmı sen hiçç ağrılı bi operasyonmuş dimii senağlama

arastırdım canım arastırmazmıyım. şimdi iki çeşit hsg varmış bitanesinde rahimi çekim sonra yerine geri itiyorlarmış. bu canın yanan hsg. ama yeni olan
c kollu bilgisayarlı hsg; rahmini çekmiyorlar özel aparatlarıda canının yanmamasını sağlıyor canım. yani tabi okuduğum kadarıylu bu şekilde. birde zaten ne olursa olsun anestesili yaptırmayı düşünüyorum , yinede riske atamam zaten hemen canım yanar benim :delphin:
bakalım hafta sonu regl olursam hemen arayıp randevu alıcam.

Back