Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patricia+tubacik+ndk bisim canımıs çiğköfte istiyoo kesin hamileyisss naniknanik
çiğköfte istemek te belirti olabilir bence kıslarrr :1shok:
-tatlicadiarzu-çiğköfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecokacimcoook
eşime mesaj yazdım almadan gelme diye :jeyyar:
bizim ordaki çiğköfteci kıymasız yapıyor kızlar. galiba zaten artık hepsi kıymasız yapıyorrr. ay allahım allahın gebzesinde bi sanayiideyim burdada bulamki mecbur beklicem akşamı
kızlar konuyu değiştirelim yoksa bi taraflarım şişecek kesin :enbuyukkk:
yok kızlar yaw bakın siz konustukca bizimde canımız cekti ama hamiş değiliz.:)))
evet canim ovulasyon testi eczanelerde olur.. tavsiye edeerim hic olmassa yumurtanizi kacirmassiniz. :)
valla kizlar hepimizin biyeri sisecek kapatalim bu konuyu :) benim burda gidip cigkofte alacak yerde yok.. kimseede bana yapmiyokolay biseyler ceksin caniniz :) insallah hamilelikten istiyordur caniniz..
gelgitcim istanbulda bile çoğu eczanede bulunmuyor ne yazıkkı. ama internetten rahatlıkla satınalabilirsın canım. bende bu ay tutmazsa bidahaki ay kesin alıcam kesinnn, hem hsg de cektiricem bakalım ozaman tutacakmı.
canım hsg rahim filmi dimiii? banada doktorum 2 ay deneyelim dedi yumurta takibiyle olmassa rahim filmini çekeris dedi ama ben çok korkiomm normal muayenede bile içim sızlıyo benimmm ona nası dayanırımm. araştırdınmı sen hiçç ağrılı bi operasyonmuş dimii senağlama