• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

eş demek plesenta yanı bebek kordonu derler halk dilinde eş derler.bebek eş aracılığıyla beslenir.ilk 3 ay sadece kandan beslenir o yzuden mide bulantılarında doktorlar korkmayın cocuk beslenir der.3 aydan sonra annein yediği içtiği seylerde besin almaya başlar tabi eş aracılığıyla.sadece sigara alkol ve kafein maddeleri direk bebeğe geçer.onun dışında eş yanı plasenta zararlı maddeleri kendine toplar yararlı olanları bebeğe gönderir.ve buda bir mucize eş ve bebek hiç bir zaman birbirine değmez yerleri çok kısıtlı olmasına rağmen değmez değdiğinde zaten bebek ölümü gerçekleşi.birbirine özellikle lerleyen aylarda cok yaklaşırlar ama asla birbirine değmez.bu bir mucize bence doğumla bebkten sonra eşde cıkar.bebek göbeği dedikleri ona başlı işte.

folik asidin fazlası hiç bir zararı yok.zaten fazla alındığında vucut idrarla fazlasını atıyor merak etme yani birşey olmaz.ben gunde 2 defa içiyorum sababh akşam.tok karnına içmen daha iyi diyorlar ben tokken içiyorum.

canım çok tebrik ederimmm, bendede işte senin gibi bi iki damla kahverengi akıntı olmuştu 3 gün önce kesildi hemen, dün test yaptırdım 2.25 çıktı negative yani, ilaç falan kullanmışmıydın canım 5 ay boyunca? dua et bizedeeeeeee:1hug:

canım inşallahhh en kısa zamanda versin Allah. Hayır hiçbir ilaç kullanmadım. bende iltihap varmış geçen ay onu kuruttuk antibiyotikle. ve hemen kaldım.

selam kızlar benim 22 kasımda adet olmam gerekiyor. Hiç bi belirti yok sadece karnımda sancı gibi ağrılar oluyo ara ara akıntım yok denecek kadar az. çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz daha ne yapsam yaa

eğer psikolojik değilse bu belirtilerle benim kesin hamile olmam gerekir umarım psikoloik değildir

canım inşallahhh en kısa zamanda versin Allah. Hayır hiçbir ilaç kullanmadım. bende iltihap varmış geçen ay onu kuruttuk antibiyotikle. ve hemen kaldım.

maaşallah canım yaaa,
kıslar folik asit tavsiye edeceğiiz bir ilaç ismi varmı? ya da hangisini kullanıyosunuz bende alayım bugün???

kızlar burda belirtileri saydım ama gözünüzü seveyim pskolojik olabilir.kendinizi üzmeyin yıpratmayın.fazla takılmayın.bynimiz vucudumuzu yönetiyor kızlar.bizde belirti yasıyoruz sanıyoruuz.zaten adet ve gebelik belirtileri birbirine cok benziyor.herkeste aynı seyler olacak diye brşeyde yok.kendinizi her duruma alıştırın.hayal kırıklığına uğramanızı istemem.

selam kızlar benim 22 kasımda adet olmam gerekiyor. Hiç bi belirti yok sadece karnımda sancı gibi ağrılar oluyo ara ara akıntım yok denecek kadar az. çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz daha ne yapsam yaa

canım test yaptırma bence daha, insanın psikolojisi daha da bozuluyor hem varsa bile değerin düşük çıkabilir, bekle bi geçsin günün . karındaki sancılar hepimizde oluyo şuan belkide havalardandır acaba topumuz birden üşüttükmü naniknanik

canım test yaptırma bence daha, insanın psikolojisi daha da bozuluyor hem varsa bile değerin düşük çıkabilir, bekle bi geçsin günün . karındaki sancılar hepimizde oluyo şuan belkide havalardandır acaba topumuz birden üşüttükmü naniknanik

evet canım haklısın beklicem mecburen inşallah geçer:)) bu arada üşüttüğümüz kesin ama kafayımı üşüttük vücudumu onu bilemicemlaelaelaelaelae

kızlar bu arada adet gecikmesi yada adet gununuz gelmeden test yaptırmayın.yanı zaten gebe cıksanız bile doktorunuz bu zamanda ne keseyi görecek ne kalp atısını.yanı sabredebilirseniz bekleyin.şimdi öğrenmeniz sadece merakınızı giderecek yoksa doktorun bakacağı birşey olmayak.zaten döl yatağına yerleşmesi 4. haftada gercekleşecektir.kese olusumuda başlayacaktır o zaman.o yzuden acele etmeyin.
gebeliğinizi öğrendiğinizde doya doya gidin doktora kesenizi görün kalp atışlarını görün.yksa bu sefer dahada sabırsızlanacaksınız.

kızlar benim geç kızlığımdan beri adet olmadan önce göğüslerim hassaslaşır hemde 10gün öncesinde ama ben belirtilere o kadar takmıştım ki kafayı inanırmısınız şimdi adet olmadan önce ne göğsüm ağrıyor ne başka bi yerim onu bile bitirdim yani düşüne düşüne :)

canım ii hoş diyonda bak sen bile sabredemedin gitin test yaptırdın ama en azından birazda olsa rahatlama olmuştur

kızlar bu arada adet gecikmesi yada adet gununuz gelmeden test yaptırmayın.yanı zaten gebe cıksanız bile doktorunuz bu zamanda ne keseyi görecek ne kalp atısını.yanı sabredebilirseniz bekleyin.şimdi öğrenmeniz sadece merakınızı giderecek yoksa doktorun bakacağı birşey olmayak.zaten döl yatağına yerleşmesi 4. haftada gercekleşecektir.kese olusumuda başlayacaktır o zaman.o yzuden acele etmeyin.
gebeliğinizi öğrendiğinizde doya doya gidin doktora kesenizi görün kalp atışlarını görün.yksa bu sefer dahada sabırsızlanacaksınız.

hamile olduğumuzu bi duysak buseferde keseyi görecem kalbini duyacam kolunu görecem bacaanı görecem pipisini görecem diye sabırsızlanıp dururuz biz eve ultrason makinası mı alsak napsak kafamçokkarıştı:jeyyar:

maaşallah canım yaaa,
kıslar folik asit tavsiye edeceğiiz bir ilaç ismi varmı? ya da hangisini kullanıyosunuz bende alayım bugün???

Canım benim kesinlikle folikplus günde 3 kez kullanman gerekiyor.Calsiyum içerdiği için bu ilaç diğerlerine göre daha iyi

Back