• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canım ii hoş diyonda bak sen bile sabredemedin gitin test yaptırdın ama en azından birazda olsa rahatlama olmuştur

canım ama ben 30. günümde yaptım tahlili, hemde belirtilerim çoktu o arkadaşın gününe daha çok var hemde belirtiside yokmuşşyasakkelime

ya ben günde 3 kere kullanmıyorum 1 kere alıyorum 3 çok fazla gibi geldi de :))) kendi kendime iş yaptım galiba yine en azından akşamlarıda içiyim bari

asspirin sen gene 2 defa iç bence. 1 yetersiz gelebilir.bana doktorum gunde 2 defa iç dedi sabah akşam.fazla olsada birşey yapmıyor nasılsa.

Canım benim kesinlikle folikplus günde 3 kez kullanman gerekiyor.Calsiyum içerdiği için bu ilaç diğerlerine göre daha iyi

bende onu alayım ozaman canım, inşallah faydası olur hamişliğimizi kolaylaştırır canım teşekkürlerrkaydirigubbakcemile5

bende günde 2ye çıkarayım dra sormadım yada söyledi o sırada şoktaydım malum hatırlamıyorum bu arada gelgit özele yazdım

yok gelgit gebeliğe hazırlamıyor sadece bebeğin gelişimini etkiliyor folic plus 4 aydır kullanıyorum..

gebeliğe hazırlıyor derken vucudumuzda yeteri miktarda folik asit bulunmuyor gebelik öncesi kullanılmaya başlamasının sebebi bu.yanı yetrrsiz olan maddeyi yeterli hale getiriyor.bebeğin gelişimi için gerekli bu.zaten gebeliktede ilk 3 ay kullanılıyor genellikle.zaten 5. haftada öğrenilirse kullanma zamanı 1.5- 2 aya düşübiliyor. o yuzden önceden başlatıyorlar.

Back