• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Valla bende takılıyom işler yığıldı patronlar yok diye sallamıyom bırakamıyomki bu güzel muhabbeti iş yapayım

bende alayım da yapayım sabah. kız ndk sülalen ikiz he çok şanslı olursun valla bir tasla iki kuş :))))

Evet massallah sohbet koyu.. sohbetiniz bol olsun.. cabucak hamile kalirsiniz insallah..dun doktara gittim.. bebegimin kalp atislarini gordum/ duydum cok guzel bi duygu allah herkese yasatsin..

kıslar yaaa canım herşeyi istiyoooo, hamile değilim ama hamileden beterim yaaa offf ciğ köfte istiommm :çok üzgünüm:cokacimcoook
ya hamileysem :jeyyar:

ceylancım valla bu belirtiler iyicene esir aldı bizi ben şahsen işi gücü bıraktım internette belirti arastırıyorum. yani gebelikte mide yanması olur diye duymuştum. şimdide o yanmanın ne şiddetinde olduğunu arastırıyorum ama bulamadım :( kendimi çokmu dinliyorum ne ufff

dur kiz cig koftemi.. ben onu hergece ruyamda goruyom ama yemek yasak.. annem yapmiyo :( cig et yasak diye.. cig kofteyi cok ozledim.. gine aklima getirdin simdi kiz off off

Birazdan turkcell e gideceğim internet abonesi olacağım akşamda girerim oleyyyyyyyyyyy...kocam beni öldürecek:)))

Evet massallah sohbet koyu.. sohbetiniz bol olsun.. cabucak hamile kalirsiniz insallah..dun doktara gittim.. bebegimin kalp atislarini gordum/ duydum cok guzel bi duygu allah herkese yasatsin..

oyy kuşumm sen hamilemisinnn oyy oyy oyyy allah kucağına almayı nasib etsinnn ne kadarlıksınn?

Patricia cım çalış çalış..ben eşimle çalışıyorum bazen abartıyorum :) işleri bırakıyorum

:CüvCüv:

:CüvCüv:tubacik sende mıde yanması oldumu ilk zamanlarda? nasıldı bi anlatırmısın ince ince :) biz nekadarda bilsek hep okumak hoşumuza gidiyor ya bilirsin. nasıldı senin belirtilerin.:enbuyukkk:

kızlar bu çiğköftecilerde satılan çiğ köfteler etten yapılmıyo kiii onlardan yiyebilirsiniz bişey olmazzzzzz burda olsaydınız size ısmarlardım

dur kiz cig koftemi.. ben onu hergece ruyamda goruyom ama yemek yasak.. annem yapmiyo :( cig et yasak diye.. cig kofteyi cok ozledim.. gine aklima getirdin simdi kiz off off

ayy canım yaa kusura bakmaa :çok üzgünüm: ama canım ye yaa nolcak yaa aş eriyosun sonuçtaa kıs ye bişi olmaz azcık ye bariii, ben bayılırım çiğköfteyeee inşallah hamileliğimde tiksinti vermez patlayana kadar yiyebilirimmmmmkafamçokkarıştı

valla tubacık biz bi hamile gördükmü kaçırmıyoz hemen sorulara başlıyoz canım belirtilerin nelerdi biraz anlatsana

Back