Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelgit asspirin sizin içtenliğiniz çok hoşuma gitti. Siz ne kadar zamandır gebe kalmaya çalışıyorsunuz?
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Canını sıkmak istemem ama bebeğin stresten mi düşmüştü?
Kızlar lütfen bişey söyleyin hamile olunca bu kadar ağrı olurmuki değişik bi ağrı bu ya
Evet nilüfercim bendede ilişkide sancı oluyo bikaç zamandır
benim kasıklarımda ağrı oluyor, regli ağrısı desem değil garip bişey. hamileyken regli döneminde olurmuş böyle ağrılar. seninki nasıl bi ağrı?
dün yazmıştım aslında belirtileri canım yazayım tekrar:) benim 15-20 gğn önceden göğüslerim şişmeye başladı üstüne bile yatamıyodum. bide adet görmem gereken gün 1-2 damla koyu bşeyler geldi adet oluyorum dedim ama kesildi. sonra test yaptım evde sonuç pozitif çıktı. kan testi yaptırdım oda pozitif değeri bilmiyorm çünkü telefondan öğrendim sonucu. gebesininz dediler. aklıma bile gelmedi sormak. umarım en yakın zamanda hepinize nasip etsin ben 5 ay uğraştım. sonunda oldu ve çok mutluyum:):CüvCüv:
Kızlar lütfen bişey söyleyin hamile olunca bu kadar ağrı olurmuki değişik bi ağrı bu ya