• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Kızlar lütfen bişey söyleyin hamile olunca bu kadar ağrı olurmuki değişik bi ağrı bu ya

gelgit asspirin sizin içtenliğiniz çok hoşuma gitti. Siz ne kadar zamandır gebe kalmaya çalışıyorsunuz?

canım 2 yıllık evliyim ve 5-6 aydır istiyorum bebiş. sorma ya biz neler yaşadık bu topicte bi güldük bi ağladık sürekli belirtilere takıldık şimdi de nasihatlara başladık biz yaptık siz yapmayın diyoruz :teytey: :enbuyukkk:

kızlar bir girmedim yarım saat oooo doldurmuşsun tekrar geçmişi okudum ne güzel hamiş haberleri almışız...Allah kucağına almak nasip etsin madgril

asspirin ben sabahtan beri diyorum en büyük hayal kırıklığımı bu ay yaşadım onlarında yaşamalarını istemiyorum

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Canını sıkmak istemem ama bebeğin stresten mi düşmüştü?

hayır cnım kan pıhtılaşması cıktı bende.şimdi hergun bebe asprini ve folik asid kullanıyorum.gebe kalıncada hergun doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağım.kan pıhtılaşmasında bebek yada eş gelişemeyerek düşükle sonuclanır.kanamayla sebebini 2. düşüğüöden sonra öğrendim.2 ay hastanede yattım sürekli kanamam vardı.bebeğim iyiydi ama eş gelişememişti bende.hayırlısı olsun diyorum.cünkü eş gelişemediğinde bebek sağlıklı beslenemiyor ve sakat doğma olasılığı oluyor.erken doğum riski oluyor.yanı hayırlısı buymus diyorum.şimdi 3. kez hamile olmayı bekliyorum.

oooo ..13 kullanıcı okuyor ben hariç herkese merhaba...Umutlarını kaybetmeyin belirtilerin hepsi yanıltıcı

Evet nilüfercim bendede ilişkide sancı oluyo bikaç zamandır

valla canım bende 2.5 senelik evliyim hic ilişkide agrı falan hissetmezdim ama bu uc seferdir dedigim gibi agrıyan ve acıyan yerim dahada agrıyor hic bu kadar erken belirtilerim olmazdı benim adetlerim cok cok duzensiz polikistik over var bende gecen ayın 22sinde ilacla adet oldum ve bu ay olmazsam klomene baslıyacaz bu adette ama ben hep aklımdan bu ay olmayacak diye planladım nasıl olsa diger ay ilacla belki olur diye dusundum iste bilmiyorum bakalım belirtilerimiz birebir aynı tahminimizde oyle mi olacak.....CADIARZU

İnşallah canım tez zamanda hamile kalman umuduyla gelgit Allah bir daha böyle durumu yaşatmasın

maviş83 biraz sabırla beklıyorum anlıyorum iyicene sabırsızlandın ama herkese göre değişiyor belirtiler bilgin olsun

ceylan bende geçen ay yaşadım oo bütün belirtiler vardı ve adetim 10 gün gecikmişti eşimde bende dedik bu sefer oldu ama elime aldığım beta hgc sonucu bütün beklentilerimi bitirdi ve dedim rabbim ne zaman isterse o zaman gelsin o hayırlısını bilir

bu arada kızlar hamiliği düşünen herkes folik asid kullanmaya başlasın derim ben.vucudunuzu rahmi hazırlıyor folık aasit.

evet bende folik asit kullanmanızı tavsiye ederim gelgitin dediği gibi. sanırım reçetesiz satılıyor 8 ytl falan fiyatı eczanelerden alabilirsiniz ben her sabah bi tane alıyorum artık.

benim kasıklarımda ağrı oluyor, regli ağrısı desem değil garip bişey. hamileyken regli döneminde olurmuş böyle ağrılar. seninki nasıl bi ağrı?

ya nasıl anlatayım değişik bi ağrı arada midemi bile bulandırıyor sancılanma desem diil sadece ağrı desem diil arada şiddetleniyor gibi

maviş gebelikte genellikle adetine 1 hafta kala sankı kılcal damarların cekilir gibi kramplar girer.bebiş yer açar.arara olur bu.kimisindede bel ağrısı olur.buyukler kız coçuğu ise kasıklar erkek ise bel ağrır derler.tabi tıbben kanıtlanmıs bişey değil.mide bulantısı içinde erken bence.yanı cok nadir adet gecikmesi olmadan midesi bulanan.genellikle 5. haftadan sonra başlar bulantı ve kusmalar.ama ağızda metalimsi tat kramp ağrılarla aynı zamanda başlar.ve ilk belirti bence göğüslerdeki hassaiyet bunla beraber hiç bir belirtide olmayabiliyor.

dün yazmıştım aslında belirtileri canım yazayım tekrar:) benim 15-20 gğn önceden göğüslerim şişmeye başladı üstüne bile yatamıyodum. bide adet görmem gereken gün 1-2 damla koyu bşeyler geldi adet oluyorum dedim ama kesildi. sonra test yaptım evde sonuç pozitif çıktı. kan testi yaptırdım oda pozitif değeri bilmiyorm çünkü telefondan öğrendim sonucu. gebesininz dediler. aklıma bile gelmedi sormak. umarım en yakın zamanda hepinize nasip etsin ben 5 ay uğraştım. sonunda oldu ve çok mutluyum:):CüvCüv:

canım çok tebrik ederimmm, bendede işte senin gibi bi iki damla kahverengi akıntı olmuştu 3 gün önce kesildi hemen, dün test yaptırdım 2.25 çıktı negative yani, ilaç falan kullanmışmıydın canım 5 ay boyunca? dua et bizedeeeeeee:1hug:

Kızlar lütfen bişey söyleyin hamile olunca bu kadar ağrı olurmuki değişik bi ağrı bu ya

canım sana soyle soyleyim eltim suan 3 aylık haimle ve daha hamile oldugunu ogrenmeden adet zamanı gelince falan bir iki once ve sonrası cok agrıyor egilemiyorum dogrulamıyrum ...... gibi siddetli şikayetleri vardı insandan insana degisiyor ama benim bilemem de sen hamilesin gibi geliyor bana canım inşallllahhhh

Back