eslem allah razı olsun senden. hakikaten öle güsel yazmışsın kii.. içimi ferahlattın. çok yalnızım ben. bazen şu kadar cümle bile beni mutlu insan yapmaya yetiyo ama söleyecek insan yok eşimden başka.. allahım hepimize en erken zamanda tattırsın inş anneliği..ayyy hiç boş bırakmaya gelmiyor bu bölümklava:
bu ne yaaa, ümitsizlik, üzüntü v.s. almış başını gitmiş
okurken daraldım valla
toparlanın yahuuu, herşeyin başı sabırdır, sabretmezssek nasıl olcak??
gelen adetimizi sevinçle karşılamaya çalışalım, yapmacıkda olsa yapın :dance:
adet olur olmaz bir sonraki ay için hedefler belirleyin zihninizde bu sizi umutlu kılacaktır
sizi en çok mutlu eden neyse onu yapın ve kafanızı dağıtın lütfen
bu şekilde gebeliği geciktirdiğinizin farkındasınız umarım
adet olamayan arkadaşlarım, hiç vakit kaybetmeyin, kullanın adet söktürücüleri
gebelik olsaydı çoktan belli olurdu canlarım
adet olunki bomba gibi hazırlanın oky? :sm_cool:
ben aklıma gelip üzülcek gibi olunca NANJİ AJRAMın en sevdiğim hareketli parçasını açıyorum, 2dk geçmeden bi bakmışım ayaktayım oynuyorum kaydirigubbakcemile2
sizleri görmeden seviyorum, Allah için, üzülmeyin olurmu, kıyamam size
dualarımdasınız hep kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben 7 aylık evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamıyorum bu ay çok şiddetli kasık ve bel ağrılarım var neden hamile kalamıyorum
Arkadaşlar s,ze birşey sorucam 1 ay boyunca günü birlik yani bir gün durup bir gün ilişkiye gireniniz ve hala hamile olmayaniniz varmi
merhaba fatmacım doktora gidip bi muayne ol istersen çünkü hamile kalmak gerçekten zormuş burada çoğumuzın derdi aynı anne olmak inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşursuna.s
7 ay normal korkma canım.. hastalandınmıı peki bu ay
sağolasın canım. bunu farkındayım. buraya geldiğimden beri içim daha rahat.sizleri çok sevdim.. hepinizden allah razı olsun.:1hug:sılacım Allah hepimizden razı olsun inşallah
ve en kısa zamanda beklediğimiz sağlıklı hayırlı bebeişleri müjdelesin
canım kendini yalnız hissetme olurmu, bizler burdayız yerimseniben
cnm çok sağol.doktora gittim herşey normal dedi.1 sene bekle olmazsa bi tedavi uygularız dedi ama ben çok takıyorum k:1no2:ama. neden olmuyo acaba
Selam.Kızlar bu gün benim de adetimin 24 cü günü.1 hafta önceden göğüslerimde ağrılar,hassaslaşma ve büyümeye başladı. Sıcaklığım da 36.9.kasıkta azcık agrılarım var.Çok umutluydum hamileyim diye ama bu gün belim ağrımaya başladı.Artık umudumu kesdim.Her reglimden önce keskin bel ağrılarım oluyor çünki.Ve onlar geri geldiler.Bu ay da bögle gitti.Çok mutsuzum
Kızlar erken hamilelik belirtilerinde bel ağrısı da ola bilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?