Erken Hamilelik Belirtileri

:1hug: eslem allah razı olsun senden. hakikaten öle güsel yazmışsın kii.. içimi ferahlattın. çok yalnızım ben. bazen şu kadar cümle bile beni mutlu insan yapmaya yetiyo ama söleyecek insan yok eşimden başka.. allahım hepimize en erken zamanda tattırsın inş anneliği..

sılacım Allah hepimizden razı olsun inşallah
ve en kısa zamanda beklediğimiz sağlıklı hayırlı bebeişleri müjdelesin
canım kendini yalnız hissetme olurmu, bizler burdayız yerimseniben

arkadaşlar ben 7 aylık evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamıyorum bu ay çok şiddetli kasık ve bel ağrılarım var neden hamile kalamıyorum

arkadaşlar ben 7 aylık evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamıyorum bu ay çok şiddetli kasık ve bel ağrılarım var neden hamile kalamıyorum

merhaba fatmacım doktora gidip bi muayne ol istersen çünkü hamile kalmak gerçekten zormuş burada çoğumuzın derdi aynı anne olmak inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşursuna.s

Teşekkürler sürmelim, sen idrar da denemiş miydinn..
Sanki kan testi yaptırıp negatif görürsem daha çok yıkılırmışım gibi geliyor ama en iyi sonucu da o veriyor..

merhaba kızlar bugün hastalandım.Sema beni listeden silebilirsiniz eylül 8 e yazalım artık bu ay ileç içmeyecegim
yanlız su cörek otlu tarifi yapayım diyorum
bugün baslayayım mı yemeye?

Arkadaşlar s,ze birşey sorucam 1 ay boyunca günü birlik yani bir gün durup bir gün ilişkiye gireniniz ve hala hamile olmayaniniz varmi

canım biz bu ay aynen dediğin gibi yaptık ama malesef bugün hastalandım...
birsürüde belirti yaşamıstım bu ay ümitliydim.
göğüslerim şişti damarlar cıktı
akıntı son güne kadar oldu karnım kasıklarım sızladı
bacaklarım agrıdı vs...:sm_confused:

merhaba fatmacım doktora gidip bi muayne ol istersen çünkü hamile kalmak gerçekten zormuş burada çoğumuzın derdi aynı anne olmak inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşursuna.s

cnm çok sağol.doktora gittim herşey normal dedi.1 sene bekle olmazsa bi tedavi uygularız dedi ama ben çok takıyorum k:1no2:ama. neden olmuyo acaba

sılacım Allah hepimizden razı olsun inşallah
ve en kısa zamanda beklediğimiz sağlıklı hayırlı bebeişleri müjdelesin
canım kendini yalnız hissetme olurmu, bizler burdayız yerimseniben
sağolasın canım. bunu farkındayım. buraya geldiğimden beri içim daha rahat.sizleri çok sevdim.. hepinizden allah razı olsun.:1hug:

cnm çok sağol.doktora gittim herşey normal dedi.1 sene bekle olmazsa bi tedavi uygularız dedi ama ben çok takıyorum k:1no2:ama. neden olmuyo acaba

bencede üzülmen için daha çok erken daha çok yeni evlisin inşallah tez zamanda güzel haber verirsin bize, bende 1.5 yıldır istiyorum ama kısmet hiç üzülme

kızlarrr!!! farkındamısınız çoğumuz bugün hastalandık. şimdi üzülmeyi bırakıyoruz hastalıkların bitmesini bekliyoruz veee çalışmalara devam moral bozmak yok giyinip süslenip yanaşıyoruz kocişlerimizin yanına ama bebiş olsun diye değil kafaya takmadan istediğimiz için.. hadi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için yeni başlangiç. allah gönlümüze göre hayırlısıysa versin inşallah.:)

ahhh arkadaşlar benimde 2 gün kaldı ama ümidi yitirmeye başladım nerdeyse çünkü bakıyorum belirtilerimiz aynı olan arkadaşlar hep hastanladı bakarmısınız ya bende ümidimi yitirdim artık

Selam.Kızlar bu gün benim de adetimin 24 cü günü.1 hafta önceden göğüslerimde ağrılar,hassaslaşma ve büyümeye başladı. Sıcaklığım da 36.9.kasıkta azcık agrılarım var.Çok umutluydum hamileyim diye ama bu gün belim ağrımaya başladı.Artık umudumu kesdim.Her reglimden önce keskin bel ağrılarım oluyor çünki.Ve onlar geri geldiler.Bu ay da bögle gitti.Çok mutsuzum
Kızlar erken hamilelik belirtilerinde bel ağrısı da ola bilirmi?

benim kasıklarım agrıyordu mide bulantılarım azda olsa avardı iştahım açıldı baş dönmem oluyor halsizlik var baş agrısı var daha başka

olabilir diyorlar ama ben bilmiyorum inşallah hastalanmazsın ya:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…