- 6 Mart 2008
- 60
- 1
- 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizlerin sizlamasi hamilellik belirtisi olarak hiç duydunuzmu siz
tatlı bela düşünme çünkü düşündükçe dahada artacak dizlerindeki ağrı emin ol. benim olmazdı ama bu adetimden önce sağ bacağım çok ağrıdı ama komple kalçadan itibaren dizim ağrımadı hiç. gerçi ben hala adet olup olmadığımı anlayamadım ama.
Arkadaşlar s,ze birşey sorucam 1 ay boyunca günü birlik yani bir gün durup bir gün ilişkiye gireniniz ve hala hamile olmayaniniz varmi
Max09 tebrik ederim.. Ne güzel bir haber..
Uslub.. Anlayışlı eşin ve sen elele verdikten sonra Allah'ın izniyle altından kalkarsınız bu durumun.. Ne olur kendini üzmeee.. Çok sevdiğim bir iş arkadaşımın da uzun yıllar denemelrinden sonra aşılama ile dünya güzeli bir kızı oldu.. Şimdi diyor kiii keşke o kadar parçalamasaydım kendimi..İşte bebeğim kucağımda..
Bu arada benim adetim 4 gün var.. 30 yaşına kadar hiç belimde ağrı olmazdı belim kopuyor, karnımda gaz ve ağrı kii adetten bir gün öce ağrırdı.. meme uçlarım acıyooo çok.. Merak ettim çokkk yaa olabilir mi..
Bilmiyorum ama bu ay içimde değişik bir umut var sanki bu ay boşa çikmayacak gibizaten ben hiç doktora gitmedim bu ayda olmassa kesin bu ay doktora gidicem