Çok teşekkür ederim canım ya.Allahım isteyen her birimize güzel saglıklı bebişler kısmet eylesin!!!
Evet 20ağustosta daha çok var rabbim hapimize herşeyin hayirlisini versin
h.g bahar
sende bebek bekleyenlerdenson sanırım ben cok umıtsızım artık
bişey sorcam hamilelik belirtileri adet sancıları gibimi oluyo
evet benımkı soyle kasık bel ve karın agrısı kasıklarımın agrısı bacaklarıma vuruyor goguslerımde arada sızı ve agrı oluyor bacaklarımda varız damarları olustu bunun sebebını dr. cogul gebelıklerın hormonu daha fazla salgıladıgı ıcın olabıldıgını soyledı ve bel sırt agrım fazla senın nasıl
benim normal adet ağrılarım var inşallah tutmustur.adet ağrıları olur diyolar.zaten varsada bebek daha 2 haftalık falandır sen hamilemisin?
bılmıyorum dr. dedıgıne gore suphelı hamılelık yanı belırtılerı yogun ama dusuk ıhtımalı cok yuksek su anda dusuk yapıyor olabılırsın dedı ve ben belırtılerı cok yogun yasadıgım ıcın cogul gebelıkten suphelenıyor bılmıyorum ben dedım daha var adetıme ama dr. ılla kan testlerımın sonuclarını bana yolla dıyor ne yapacagımı ne dusunecegımı sasırdım
yolla sen kötü bişey varsada erken teshis önemli.bende yara var dr.tutma ihtimali düşük diyo bende bilmiom anlayacağın...:1no2:
Merhabalar...araniza yeni katildim .inş cok güzel dostluklarimiz olur... 3haftadir beni rahatlatacak cvplar ariyorum .. Aranizda muhakkak görmüş gecirenler var bana yardimci olursaniz sevinirim .temmuzun 2,haftasinda eşimle ilişkiye girdik korunmadik.26 temmuzda hcg kan testi yaptirdim sonuç 2 cikti .3 agustos ta adet olmam gerekti hala olmadi .yanliz yaklasik 1 haftadir goguslerim aciyor,ara sira sancilaniyorum sanki adet olacakmisim gibi..acaba hcg yi tekrarlasam sonuc degisirmi yani ilk yaptirdimda 2 cikmasi hamile olmadigim anlaminami gelir..anne olmayi cok istiyorum.allah tum isteyenlere nasip etsin..cvplarinizi bekliyorum arkadaslar offfffff :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?