Erken Hamilelik Belirtileri

ya kızlar birşey soracaktım benim yumurtalama günüm şuan 5 ile 10 arası bu aralar ilşkiye girince
hamile kalma ihtimali varmı ?

her zaman hamile kalabilirsin ama yumurtlama zamanlarında şansın % 90ların üzerinde. neden olmasın sen çalışmaları bırakma ama olmazsada takma bi dahaki ay adetin bittikten 4 gün sonra çalışmalara başla yani doktorun bana söylediği bu, gün aşırı çalışın.:lepi:
pardon bu arada tabi sen çocuk istiyosan?

Merhaba Arkadaslar...
Nasilsiniz...??
Ben yeni kayit oldum kulübe...
ya benim bir sorum olacak ön bilgisi olanlar bana yardimci olursa sevinirim..
ben dogum kontrol hapini biraktim Allah izn verirse bebek istiyoruz Allahim herkese verir insallah amin.
ben 27.06-03.07 adet oldum ama ara kanamam oldu 13.07-23.07 arasi simdi kafam karisi normal günündemi gelmesi lazimdi yoksa gecikirmi ya hamile olabilirmiyim? gecenlerde test yaptim negativ cikti bir hafatadir istahsizlikta var sasirdim ne yapacagimi... bilginiz varsa bana akil verin ne olur

çok merak ediyorum hamilemıyımdır acaba bu belırtılere gore yarın kan testı yaptırıcam

bugün adet olmam gerekiyordu belirti okumaktan ve kendimi dinlemektan yoruldum gittim az önce kan testi verdi akşama alıcam neyse çıksın..artık.

önceki aylarda kaç günde gelirdi adetin canım

s.korkmaz nasılsın arkadaşım,dün giremedim işim vardı.Şimdide çıkıcam fatura yatırıcam döndüğümde açarım

Allahim herkesin gönlüne göre versin...
Herseyin hayirlisini versin saglikli osun en önemlisi... AMIN!!!!!!

Brisling hadi hayırlısı canım..
Kaçta alıcaksın sonucu.. Çok merak ettim inş. istediğin gibi olur.

canımsaol
duramadım walal yarını bekliyodum gittim bir aceleyle..çok yoruldum şöle mi böle mi demekten yoksa bu ay artık umudumu kesmek istiyorum bu aydan..
canım telefonda söylemiyoruz dediler eve geçerken alıcam 6 gb akşam siteye girmeye çalışırım ..yazarım sonucu Allahım hayırlısıysa olsun diyorum..

pilleyi kulanirken 21 gün hap
hap bitdikten 4 gün sonra gelirdi hep

canım öncelikle inşallah..hayırlı olur..
dr.lerin söylediği hamile kalmayı düşünmeden en az 3 ila 6 ay öncesinden hapı bırakın ki adetleriniz yumurtlama günleriniz ve rehminiz kendine gelsin.. eğer adetlerin düzene girerse örneğin 28 günde bir adet göremeye başlarsan adetinin ilk gününe (28-14=14 ) gün ekliyorsun mesela 1 ağustosta adet görmüşsen 14. gün yumurtlama günün sayılıyor..ve bugün döllenme olasılığı fazla yumurta 24 saat spermlerse 48-72 saat canlı kalıyor bunu göz önüne alarak ve erken yada geç yumurtlamanı da hesaba katarak 14. günden önce ve sonrada gün aşırı ilişki tavsiye ediliyor ..
yani:

adetinin ilk gününe 10-12-14-16-18 ekle bu günlerde birlikte olmaya bak..birgün dinlenin birgün çalışın :)

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.Kafam çok karşık.Bilgileriniz varsa lütfen bana yardımcı olun.Ben 3aydır bebek istiyorum bu 3. debememizdi normalde ben ağustosun 8inde adet olacakken 1inde oldum.Ama bi türlü tam adet olamadım.İlk 3 günü çok az damla damla kahverengi leke geldi.Sonraki günler ise sadece öğleden sonraları açık pembe lekeler geldi.Öğleden sonra lekeler geliyor akşama bitiyor.Bu gün hiç gelmemişti az önce baktım yine damla damla geliyor.Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?Yerleşme kanaması normalde kaç gün sürer? Bilgisi olan varsa kütfen beni aydınlatsın.Şİmdiden çok teşekkür ederim.

öncelikle hoşgeldin aramıza sorduğun soru hakkında çok fazla bilgi sahib değilim ama test yapmadıysan bi test yap derim ben yada bi doktordan bilgi alırsan senin için daha iyiy olur.a.s.

s.korkmaz.Öncelikle çok teşekkür ederim hoş bulduk.Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bu güneymiş.Aceba bu gün test yapsam çıkar mı kafam çok karışıkNolur bana yardım edin.

s.korkmaz.Öncelikle çok teşekkür ederim hoş bulduk.Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bu güneymiş.Aceba bu gün test yapsam çıkar mı kafam çok karışıkNolur bana yardım edin.

canım benim stress yapma lütfen sen bi dene ondan sonra duruma göre hareket edersin.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…