benimde önceki aylarda bu kadar geciktiği olmuştu hele geçen ay kesin bu sefer hamileyim diyodum adetimi hiç beklemiyodum kasık ağrısından uyuyamamıştım ama ertesi gün baktımki gelmiş çirkin şey:çok üzgünüm:
işte ne bıleyım öyle olursa üzülürüm ya bakalımondan perşembeye kadar bekleyeyım diyorum artık cuma günü hastaneye gidicem.çok zor canım ya Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
bizim 3, ayımız olcak bu ay canım.bu ay doktora gitmeyı düşünüyorum zaten hamıle kalsam kalmasam da bakalım ALLAHIM dualarımızı kabul et yarabbim
özlemacar bence en daranti kan testi yaptırman eger geç döllenme varsa çıkar umarım gönlünce olur
Kızlar bunu daha öncede yazmıştım bazı belirtiler bunlar, herkeste farklı olabiliyo bazen hiçbiri olmayabiliyomuş bile ama bneim gibi sürekli bişeyler arayanlar sürekli vücudunda değişiklik bekleyenler için;
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kasığımda hafif bir şişlik
19.göğüslerde ve kasıklardan yukarı doğru çıkan damarların koyulaşması
20.göğsden gelen akıntı
21. Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
22.Bel kalınlaşması
23.Göz bebeklerinin büyümesi
24.Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25.Dudakların fosur fosur olması
26.Kirpiklerin karışması
27.Tansiyon düşmesi
merhaba bayanlar bişey danışmak istiyorum ben en son 6 ekimde adet gördüm ama geçtiğimiz pazardan beri tansiyonum yükselip duruyoo 14 8 15 10 hatta bugün 16 ya falan çıktı baş dönmesi yapıyor doğal olaraka acaba hamileyimde ondan mı yapıyor gebeliğn başında tansiyon yükselirmi bununla lakası varmı bilen varsa lütfen cevaplayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?