Erken Hamilelik Belirtileri

işte ne bıleyım öyle olursa üzülürüm ya bakalımondan perşembeye kadar bekleyeyım diyorum artık cuma günü hastaneye gidicem.çok zor canım ya Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

bizim 3, ayımız olcak bu ay canım.bu ay doktora gitmeyı düşünüyorum zaten hamıle kalsam kalmasam da bakalım ALLAHIM dualarımızı kabul et yarabbim

bizim 3, ayımız olcak bu ay canım.bu ay doktora gitmeyı düşünüyorum zaten hamıle kalsam kalmasam da bakalım ALLAHIM dualarımızı kabul et yarabbim

erken karar vermişsin doktota ben daha kararsızım açıkçası beklemek daha iyi yoksa biran önce gitmekmi bilemiyorum kimisi git diyo kimiside daha erkenden gidipte iyice sıkıntıya girme karar veremedim bende

yanı kımıleri karar verdiği isenız gitmeyın doktor 1 yıldan sonra tedavı yapıyor diyorr.ama kımısıde git ya bi problem varsa zaman kaybetme diyor.gecen ay rahım ve yumurtalıklara baktırdım ultrasonda hanı kıst var mı fln die yok demıştı doktor okadar bilmiyorum ama bu ay gideceğim kesin karar verdım

kızlar adetimin yarın olması gerekiyo aslında ama bana dua edin lütfen buna çok ihtiyacım var, dokuz ay boyunca görmeyim kırmızıları

Kızlar bunu daha öncede yazmıştım bazı belirtiler bunlar, herkeste farklı olabiliyo bazen hiçbiri olmayabiliyomuş bile ama bneim gibi sürekli bişeyler arayanlar sürekli vücudunda değişiklik bekleyenler için;
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kasığımda hafif bir şişlik
19.göğüslerde ve kasıklardan yukarı doğru çıkan damarların koyulaşması
20.göğsden gelen akıntı
21. Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
22.Bel kalınlaşması
23.Göz bebeklerinin büyümesi
24.Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25.Dudakların fosur fosur olması
26.Kirpiklerin karışması
27.Tansiyon düşmesi

Kızlar ben tam olarak perşembe günü lekelenmeden kesildim salı günü akşam test yaptım tek çizgi çıktı beklemem gerekir miydi yada sabah idrarıyla yapmak?Aceele mı ettim yoksa dogru sonucu aldım mı:1no2:

özlemacar bence en daranti kan testi yaptırman eger geç döllenme varsa çıkar umarım gönlünce olur

özlemacar bence en daranti kan testi yaptırman eger geç döllenme varsa çıkar umarım gönlünce olur

teşekkür ederim canım yanı aslında cuma gunu yapıcaktım ama ısrar edenler oldugamyoncuiremsubende gaza geldım dıyelım yaptım ınsallah herkes ıcın en hayırlısı olur

günaydın arkadaşlar inşallah hakkında hayırlısı olur canım benimde 3 gün kaldı çok heycanlıyım ama hiç bi belirti yok sanki.....

Günaydın kızlar benim daha 8 günüm var ama dün yine belirtiler başladı yine diyorum çünkü her ay yaşamaya başladım midem bulanıyor felan bi kızdım kendime ne oluyor ya dedim yok mide bulantısı felan dedim bugün turp gibiyim maşallah. kendi kendimize yapıyoruz resmen. özlem acar canım inşallah hamilesindir.Allah herkesin gönlüne göre versin. güzel haberleini bekliyoruz. sonucu mutlaka yaz.fazla kafaya takmayın kızlar kendimi şartlandırıyoruz sonra test yapıyoruz sonuç negatif çıkıncada bütün moral ayaklar altına. inşallah Allah isteyen herskese içindede bize hayırlı birer evlat nasip etsin.

ay bende de bunnarın 10 tanesi filan war..ama ben eminim hamiş filan olmadıımdan??? hayırıdr iişallaahh :)

kızlar umarım hepinizin bebişi hayırlısıyla enn kısa zamanda annecini sewindirir..

su yazdıgınız belırtılerın hepsınımı yasyunuz sasrdım acıkcası bende hamıleyım ama bukadrınıda hepsınıyasamyrum goguslerım sıs mıyde bulantısı bas donmesı gouslerımde damrlanmalar var bıde sık ıdrara cıkma okadr ama bukar sey yasıyomusunuz ya valla soık oldummm bukadr ustune dusmeyın bence ya dıdık etmeyın abyanalr bıraz rahat olun adet belırtılerıde hamıle belırtısı gıbı cunkı kızmayın bana ama bıseyın ustune cok gıtmek ıyı olmyo gercekten bırakın adetınınz bı gecıksın bakalım 1hafta gecerse test yapar ogrenırsınız belırttıler bu kar erken kendını belleı etmyo ınsallah hamılesınızdr

oluruna bırakın zuzzu bence bukadr seyı usenmemıs yazmısın canım benım bılyrum cok ıstysun allahım ınsallah nasıp etsın ben sadece uyaryrum yanlıs anlasılmasın cok ustune dusmek pek ıyı degıl ınsanın haytta hep cok ıstedıgı seyler olmaz dkkat ettınzmı bunuda oyle dusunun allah bılır ısını merak etmeyın hadı bakalım zuzzzu guzel haberlerını beklyruz

merhaba bayanlar bişey danışmak istiyorum ben en son 6 ekimde adet gördüm ama geçtiğimiz pazardan beri tansiyonum yükselip duruyoo 14 8 15 10 hatta bugün 16 ya falan çıktı baş dönmesi yapıyor doğal olaraka acaba hamileyimde ondan mı yapıyor gebeliğn başında tansiyon yükselirmi bununla lakası varmı bilen varsa lütfen cevaplayın

canim bilmiyorum tansiyon düşmesi yaşaniyor ama yaşayan arkadaşlarimiz söyler inşallah allah gönlüne göre verir

3 aydir bebe bekleyişi içindeyiz bu kasim ayinda da olmazsa doktor gitsem doğruolurmu?allah hepimizin gönlüne göre versin insanin yüreğine bir kere evlat hasreti düştümü,günler çekilmez oluyormuş..

Kizlar..acaba yumurtam geçmi çatliyor,yumurtanin geç çatladiğini nasil anlayabiliriz belirtileri neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…