Erken Hamilelik Belirtileri

Kızlar bence de kafaya takmayın ben korunmadığım ilk ay o kadar takmışım ki kafaya 20 gün gecikti,
takmadığımızı düşünüyoruz ama takıyoruz, biliyorsunuz regl beyinle de alakalı beyne sinyal gelicek ki regl olasın ama acaba bu aya hamilemiyim gibi düşünceler beynimize sinyal vermesine olanak tanımıyor...
Allah hepimizin gönlüne göre versin...

bu arada şu yumurtlama döneminde karınım ve göğüslerim acayip şişti, bugün son yumurtlama ama bakalım yarın geçicek mi? sizde de aynısı oluyormu...daha şimdiden olması enteresan...Hamilemiyim ne :)))

Kedi 79 canim seni cok iyi anliyorum
senin gibi asiri belirti yasayip sonunda negatif sonucu almak cok aci oluyorr.
bende cok yasadigim icin..kendimi inceledikce kasik bel gogus hepsi basliyor..

Ama umudumuzu yitirmemek lazim...insaallah en kisa zamanda hayirli bebeisler gelicek inaniyorum
HEr zamanhepimiz icin dua ediyorum

bu arada şu yumurtlama döneminde karınım ve göğüslerim acayip şişti, bugün son yumurtlama ama bakalım yarın geçicek mi? sizde de aynısı oluyormu...daha şimdiden olması enteresan...Hamilemiyim ne :)))

:))my angelim biraz sakin ol temennim geçmemesi bizlere güzel haberler vermen ama stres yaptıkça olmuyor bebiişim

merhabalar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum çünkü son 4 gündür psikolojim iyice bozuldu lütfen yardımcı olun 2 yıllık evliyim her zaman eşim kurundu fakat 28ekim gece 12de ilişki oldu 30 ekim günü piyasada satılan ovulasyon kitlerinden edindi ve iki tane koyu çizginin oluştuğunu gördüm sizce ben 28ekim gecesi hamile kalmış olabilirmiyim spermler vücut içinde kaç gün yaşar gebelik düşünmüyorum sizce ne yapmam lazım 31 ekim günü kasık ağrılarım olmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim yarın kan tahlili yaptıracam

merhabalar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum çünkü son 4 gündür psikolojim iyice bozuldu lütfen yardımcı olun 2 yıllık evliyim her zaman eşim kurundu fakat 28ekim gece 12de ilişki oldu 30 ekim günü piyasada satılan ovulasyon kitlerinden edindi ve iki tane koyu çizginin oluştuğunu gördüm sizce ben 28ekim gecesi hamile kalmış olabilirmiyim spermler vücut içinde kaç gün yaşar gebelik düşünmüyorum sizce ne yapmam lazım 31 ekim günü kasık ağrılarım olmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim yarın kan tahlili yaptıracam

canım canlılığını 5 gün sürüyor keşke sonrraki gün hapı kullansaydın nasip herşey kasık ağrın psikolojikte olabilir ,allah dilediğin gibi olsun dilerim..

gögüsler hemen hassaslaşıp uçları koyulaşmaya başlıyormuş..

gögüsler hemen hassaslaşıp uçları koyulaşmaya başlıyormuş..

canım kişiye göre degısıyor sanırım .belli olmuyor.ben 9+2 haftalık hamişim.adetime 5-6 gün kala göğüsler hafif şişti ve hassaslaştı.ama adet zamanında da oluyordu.bir fark yoktu arada.kararmada daha yeni yeni başladı.mesela ben de uzun zaman sonra hamile kaldım.sürekli incelerdim.her seferinde kararıyor gibi gelirdi.ama gercek hamilelikte cok farklı.bariz bir kararma oldu suan.ama önceki aylardan farklı olarak sunu yasadım.adete 1 hafta kala hiç yokken birden tuvaletim geliyordu.saatlerce sıkışıkmısım da tutmusum gibi karnım şişiveriyor,zor yetişiyordum wc ye..

canım kişiye göre degısıyor sanırım .belli olmuyor.ben 9+2 haftalık hamişim.adetime 5-6 gün kala göğüsler hafif şişti ve hassaslaştı.ama adet zamanında da oluyordu.bir fark yoktu arada.kararmada daha yeni yeni başladı.mesela ben de uzun zaman sonra hamile kaldım.sürekli incelerdim.her seferinde kararıyor gibi gelirdi.ama gercek hamilelikte cok farklı.bariz bir kararma oldu suan.ama önceki aylardan farklı olarak sunu yasadım.adete 1 hafta kala hiç yokken birden tuvaletim geliyordu.saatlerce sıkışıkmısım da tutmusum gibi karnım şişiveriyor,zor yetişiyordum wc ye..

nurcum aldiğim engüzel haber bana illa gögüslerden anlarsin demişti birileri yaşamiş birinden duymak daha iyi oldu dün 1 ay daha ertelendi umutlarim ama olsun hayirlisi

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katilanlardanim ... Aslinda bendende cok farkli seyler duymayacaksiniz ... 16. Ekim son adet tarihim ... heseplamalara göre su an eger hamileysem 2 hafta 5 gün oluyor ... ama yaklasin son bir haftadir ara ara midem bulaniyor ve yaniyor.. bas agrisi var oda ara ara .. ama su son iki gün bel agrisi ve kasiklardaki batmalar artti ... gögüslerde sanki bicak saplamasi gibi seyler oluyor arada bir ( olmazdi kolay kolay) Ve en ilginci iki gündür tükrük salgilama olayim cok artti sanki tükürükler agzimda birikiyor ...Test yap diyor etrafimdakiler eger bu kadar erken hissetmeye basladiysan hormon salgilaman hizli olmustur testde cikar diyolar ama bilemiyorum cok korkuyorum yine negatif cikicak diye:( Benimle ayni seyleri yasayan bir hamile varmi acaba ... yardim edebilirmisiniz ...Hepinize simdiden tesekkürler..

kızlar adet günümü 4 dört gün geçti çok heyecanlanıyorum.Allahım inş olur yarabbim.perşembeye kadar bekleyıp eğer adet olmazsam kan testi yaptırıcam.sizden nasıl haberler bakalım

kızlar adet günümü 4 dört gün geçti çok heyecanlanıyorum.Allahım inş olur yarabbim.perşembeye kadar bekleyıp eğer adet olmazsam kan testi yaptırıcam.sizden nasıl haberler bakalım

benimde normal adet tarihim yarın aslında, çok fazla belirtim yok göğüslerim özellikle bugün çok ağrımaya başladı başkada belirgin bi değişiklik yok inşallah hamişizdir ya

inşş canım ya ALLAHIM okadar istıyorum kı inş Allahım sevıncten ağlarım ne yapacağımı bılmem.ama şimdi 5 gün gectı ya hamıle değilsem çok üzülürüm bu seferde üzüntüden ağlarım.Allahım hayırlısını nasıp etsın.senın kaç gün gecıktı.ya benımde göğüslerim şiş.kendimi dinlıyorum midem bulanıyo mu fln die.ama psikolojıktır dıorum..ama bu sabah börek almış eşim üstüne yumurta sürmüşler herzaman yediğim böreğin kokusundan tiksindim

inşş canım ya ALLAHIM okadar istıyorum kı inş Allahım sevıncten ağlarım ne yapacağımı bılmem.ama şimdi 5 gün gectı ya hamıle değilsem çok üzülürüm bu seferde üzüntüden ağlarım.Allahım hayırlısını nasıp etsın.senın kaç gün gecıktı.ya benımde göğüslerim şiş.kendimi dinlıyorum midem bulanıyo mu fln die.ama psikolojıktır dıorum..ama bu sabah börek almış eşim üstüne yumurta sürmüşler herzaman yediğim böreğin kokusundan tiksindim

hamiş olabilirsin sen canım benim adetim yarın bakalım ne zaman gelecek kırmızılar, benim hiç umudum yok aslında bazı belirtiler ümit versede yok aslında biliyorum:çok üzgünüm:

hamiş olabilirsin sen canım benim adetim yarın bakalım ne zaman gelecek kırmızılar, benim hiç umudum yok aslında bazı belirtiler ümit versede yok aslında biliyorum:çok üzgünüm:

umudunu yitirme.olmayınca insan çok üzülüyo.ama umutsuz yaşanmaz kı.iyi düşün iyi olsun canım inşşş Allahım tüm isteyenlere nasıp etsin.inş senden güzel haberler alırız.dualrım hepimiz için

Back