Sebeyza tşk ederim ya rahat olup,düşnmemem gerekiyor ama ne gönlüme ne de beynime söz geçiremiyorum..son günlerde işime de konsantre olamiyorum
arkadaşlar ben 1 sene 4 aylık evliyim bebek çok istiyorum olmadı doktoro gittim bi ara iltihap var dedi şimdi yok artık yumurtalılarında cok güzel çalısıyo dedi ama bakalım sanki bu ay var gibi geliyor bana.9 oldum gecen ay hesaplamalara göre kasım 5 yani bugün olmam lazım ama olmadım daha bakalım.göğüslerim falan acımıyo ama kirlencekmişim gibi.ama dün akşam yumurtalığıma keskin abi ağrı saplandı bidaha yok bişey.2 gün olmazsam testle baksam çıkarmı acaba .cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
ben hamileliğimi adetimin gelmesine 10 kala 2 3 damla kan geldi.ben adetim geliyo sandım.doktoru aradım.adetim 10 gün önceden gelirmi dedim.gelir demişti. ama gelmedi.o kan hamileliğin bi belirtisiymiş.eğer adetinizden 1 hafta 10 gün önce 2 3 damla kan lekeniz varsa hamilesiniz.hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
ben hamileliğimi adetimin gelmesine 10 kala 2 3 damla kan geldi.ben adetim geliyo sandım.doktoru aradım.adetim 10 gün önceden gelirmi dedim.gelir demişti. ama gelmedi.o kan hamileliğin bi belirtisiymiş.eğer adetinizden 1 hafta 10 gün önce 2 3 damla kan lekeniz varsa hamilesiniz.hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
özlemacar bence en daranti kan testi yaptırman eger geç döllenme varsa çıkar umarım gönlünce olur
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar lütfen cevap verin en son 23 ekimde adetim başladı ve 27 ekimdede bitti adetim bittikten sonrada biz çalışmalara başladık ancak 2 gündür göğüslerimde ara ara sızlama hissediyorum bi sol göğsüme giriyo sonra geçiyo bi süre sonra sağ göğsüm sonra geçiyo bi süre sonra ara ara yine sızlıyo ya bu kadar erken olmaz dimi hamilelik belirtisi :uhm:senağlama
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar lütfen cevap verin en son 23 ekimde adetim başladı ve 27 ekimdede bitti adetim bittikten sonrada biz çalışmalara başladık ancak 2 gündür göğüslerimde ara ara sızlama hissediyorum bi sol göğsüme giriyo sonra geçiyo bi süre sonra sağ göğsüm sonra geçiyo bi süre sonra ara ara yine sızlıyo ya bu kadar erken olmaz dimi hamilelik belirtisi :uhm:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?