Erken Hamilelik Belirtileri

Evet kubrass sana katiliyorum nekadar üstüne düştüğümüz takdirde olmuyor işte..allah bize sabir eylesin

Sebeyza tşk ederim ya rahat olup,düşnmemem gerekiyor ama ne gönlüme ne de beynime söz geçiremiyorum..son günlerde işime de konsantre olamiyorum

Sebeyza tşk ederim ya rahat olup,düşnmemem gerekiyor ama ne gönlüme ne de beynime söz geçiremiyorum..son günlerde işime de konsantre olamiyorum

canım u işin tek düşmanı stres ben ümidi kesip düşünmeyi bıraktığım an kızıma hamile kaldım eminim aynı sey senide hamiş yapıcak lütfen canım düşünme artık

Sebeyza çok saol desteğin inşallah dediğin gibi olur bu ay tüm belirtilerim vardi 6gün geçikmeyle oldum ama hala umutluyum bu seferde ateş ölçme yöntemine başladim stres yok ..

bencede stres yok relaxxx bıraz rahat oun ınanın olyo bakın sabır edın ve unutun aklnzdan ckarmaya calısın oluruna bırakın

ben dün doktora gittim kızlar neredeyse 5-6 gündür özellikle sağ kasıgımda agrılar vardı
regl olmama 5 gün var
doktor sağ tarafta 2 yumurta oldugunu ve catlamış olduğunu söyledi o kasık agrım yumurta çatladığı için olabilir mi acaba öyleyse 22. gün çatladı yumurtam
ama gebeliği göremiyorum dedi kese belli olmazmış hamile dahi olsam

arkadaşlar ben 1 sene 4 aylık evliyim bebek çok istiyorum olmadı doktoro gittim bi ara iltihap var dedi şimdi yok artık yumurtalılarında cok güzel çalısıyo dedi ama bakalım sanki bu ay var gibi geliyor bana.9 oldum gecen ay hesaplamalara göre kasım 5 yani bugün olmam lazım ama olmadım daha bakalım.göğüslerim falan acımıyo ama kirlencekmişim gibi.ama dün akşam yumurtalığıma keskin abi ağrı saplandı bidaha yok bişey.2 gün olmazsam testle baksam çıkarmı acaba .cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

canım inşallah hamilesindir. uzun zamandır bekliyormuşsun inşallah gönlüne göre olur. eğer adetlerin düzenli ise bugünün geçmesini bekle ve gidip kan testi yaptır. idrarda hem çıkmayabilir hemde yanlış olma ihtimali çok yüksek. benim başıma geldi iki çizgi göründüğü halde gebe olmadığımı söyledi doktorum. en güzeli sağlam iş yapmak sen en iyisi yarın erkenden aç karnına git bi güzel kan testi yaptır. güzel haberlerini bekliyoruz. a.s.[/COLOR]

sevgili gizem allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende daha yeni katıldım sana birşey sorucam karnında göbeğin altı yani karın boşluğunda ağrı varmıydı aradada batmalar oluyo benimde adetime 10 gün var

bakarmısınız arkadaşlar!
1.mide bulantısı,baş dönmesi .........hafif
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali ...............çok
3.alt karında şişkinlik.....yumruk varmış gibi bir his
4.akıntının artması.....kahve rengi çok değil
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet.....hafiffff
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk....yoğun
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması......5gündür
13.mide yanması....4 gündür
14.idrar kokusunda değişme....koklamadım:)
15.kasıkta batma,kramp.....batma,yumurtalık ağrısı
16.gazlı olmak....hafif
17.eklemlerin ağrıması....var
18.kasığımda hafif bir şişlik ...var
19.göğüslerde ve kasıklardan yukarı doğru çıkan damarların koyulaşması
20.göğsden gelen akıntı
21. Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
22.Bel kalınlaşması...var
23.Göz bebeklerinin büyümesi.....
24.Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25.Dudakların fosur fosur olması...var
26.Kirpiklerin karışması ...alt kirpik
27.Tansiyon düşmesi....ölçmedim

adet tarihlerim şöyle:
24 mayıs adet
.26 haziran adet
23 temmuz adet
21 ağustos adet
13 eylül akıntı,15 eylül kanama
10ekim akıntı, 13 ekim kanama
sence neler oluyor bana???????????????
3 kasım kan(açık renk)
4 kasım açık kahve akıntı
5kasım koyu kahve akıntı

sizce lekenme mi? yoksa çikolata kistimin bir azizliği mi kızlar?

son adet

canım öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucaklamanı dilerim. sen ne zaman kan testi yaptırmıştın?durumum hakkında yorumun nedir?

canım herkeste aynı olmuyor bende hamileyim ve öyle bir kan gelmedi benden.hamilelik belirtisi kişiye göre değişiyor.o belirtilerin hepsini aynı zamanda yaşamıyorsun zaten.seninkisi yerleşme kanaması galiba.kutlarım canım.Allah sağlıklı birşekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

özlemacar bence en daranti kan testi yaptırman eger geç döllenme varsa çıkar umarım gönlünce olur

başakcım yani biraz daha bekleyip test yaptırsam bellı olurmu gercek sonuc yaaa acıkcası ılıskı 12 veya 13ekım gıbı oldusenağlamagebelık olmussa bu tarıhte olmustur yanı suan 5kasımdayız bu kadar erken bellı olurmu:1no2:ben erken mı test yaptım ki bır hafta fılan sonra bı daha mı yapsam?

ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar lütfen cevap verin en son 23 ekimde adetim başladı ve 27 ekimdede bitti adetim bittikten sonrada biz çalışmalara başladık ancak 2 gündür göğüslerimde ara ara sızlama hissediyorum bi sol göğsüme giriyo sonra geçiyo bi süre sonra sağ göğsüm sonra geçiyo bi süre sonra ara ara yine sızlıyo ya bu kadar erken olmaz dimi hamilelik belirtisi :uhm:senağlama

bu kadar erken olmaz kı canım 27ekımden sonra dıyorsun :S

yumurtan catlıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…