Erken Hamilelik Belirtileri

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl

ben de bugun garıp bir hal var sabahtan berı gevezelıgım ustumde neselıyım ama nedenını bılmıyorum herseyı hafıfe alıyorum rahat relax ve dalgacı takılıyorum noldu bugun bılmıyorum vallahısırnaşık şey:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

ne güzel işte canım.bunalım takılmaktan iyidir.Allah bu neşeni hiç bozmasın:Saruboceq:

kızlar ben artık eskisi gibi takmıyorum nasıl olsa bizim elimizde değil rabbim isteyince olacak boşuna sitres yapıorum zaten işimden dolayı sitresliyim erken yaşta saçlarım beyazlamaya başladı onun için takmıyorummm

kacıncı haftandsın cnm sen allah ınsallah bıze de nasıp eder:Saruboceq:

var ya ben de avr dıye stres yapıyodum 30ekımde kanamam kesıldı 3kasımda test yaptık tek cızgı cıktı rahatladım ama sonra tecrubelı bıkac kısıden duydum hamıle oldugunda kadın vucudu bı sıvı salgılıyormus o sıvının degerı gebelık baslarında dusuk oluyormus bu yuzden hemen bellı olamayabılıyormus.Belkı sende de dusuktur bu yuzden tek cıkmıstır erken yapmıssın dedıler ıdrar testını.Artık kafamı karıstırmıcam napalım on onbes gun sonra bı daha yaparım test bakarım Allahtan hersey olmussa da ondan olmamıssa da belkı bugunku mayhoslugum bundndır:CüvCüv:

canm kanda baktırmayı düşünmüyor musun?

yok daha gecikmedi ama garip hissediyoum ve lekelenme oluyor.adet tarihlerimde tuhaf.diğer sayfaya yazmıştım

eğer o lekelenme yerleşme kanaması ise daha bebişin yeni yerleşmiştir ve daha yeni olduğu için testlerde çıkmayabilir.kan testi bile adetten 1 ya da 2 gün önce hamilelik varmı belirleyebiliyor.bence adet tarihine kadar bekle canım.

yok daha gecikmedi ama garip hissediyoum ve lekelenme oluyor.adet tarihlerimde tuhaf.diğer sayfaya yazmıştım

canım soyledıgın sey aynı benım yasadıgımla.Adetımın gelmesı gereken tarıhten 5gun once lekelenme seklınde ve tam sekız gun boyunca surdu lekelenme sonra kesıldı adet seklınde olmadı kesıldıgı gıbı 4uncu gunde test yaptım negatıf cıktı.

sen baya sabretmişsin test için ben hem umutsuz hemde heyecanlıyım. normalde 10unda olmam lazım.yarın adet olmazsam cuma kanda baktırsam çıkar mı?

canm kanda baktırmayı düşünmüyor musun?

lekelenmeyı yasarken doktora gıttım bılgı aldım ama lekelenme esnasında kan testı yapmayalım dedı dogru sonuc alamayız bekle kesılınce ıdrar testı yaparsın pozıtıf cıkarsa gel kan testı ıle keınlestırelım demıstı negatıf cıktı ben de gıtmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…