Erken Hamilelik Belirtileri

ya sen bilirsin bende 2 kilo aldım 1 hafta içinde ki ben kilo almam çok zordur. bide çok yemek yemeye başladım ne olsa yiyorum hemde saat başı açıkıyorum benim bünyeme öle terski bu yaptıklarım acaba belirtimidir sence?

günaydın kızlar,
Bugün daha iyiyim dün depresyondaydım dün itibariyle ateş ölçme yöntemine başladım faydası olurmu bilmem umarım yarar evet bakalım bugün beklemedeki arkdaşlarımızın hangilerinden güzel haberler alacağız

günaydın kızlar
önce size belirtilerimi yada belirti sandıklarımı yazmak istiyorum. kasıklarda sürekli sancılar batmalareğilip kalkarken ani batmalar, göğüslerde dolgunluk hassasiyet sanki ucuna doğru çekiliyomuş gibi sızlamalar, belde ve sırtta ağrı, iştah artması, yoğun bir uyku hali, halsizlik, çok sevdiğim tatlıdan uzaklaşma ve tuzlulara saldırma, kasıklarda dolgunluk, kirpiklerde karışma, ara dönemde yoğun akıntıyla birlikte kanama ancak rengi çok açık pembe gibi, bu belirtiler herzamankinden okadar farklı ve değişiktiki kesin dedim. okadar inandımki. eşimle birlikte herşeye dikkat etmeye başladık. ağır kaldırmıyodum hareketlerime dikkat ediyordum. neyse dedimki 2 gün kaldı adetime kanda çıkar eşimede sürpriz yaparım. büyük bir heyecanla gittim kan verdim. 1 saat sonra alacaktım. ve emindim. nasıl söliyeceğimi eşime aileme karar vermiştim bile. sonucu almaya gittim. heyecanla açtım ve sadece 1 yazıyodu emin olamadım kadına sordum yani bu yokmu demek diye evet dedi gebelik yok. o an kendimi zor tuttum yıkılmamak için ağlamamak için. çok uzun yazdım özür dilerim hepinizden. ama ne olur hiçbir belirtiyi belirti saymayın. ben artık tekme atmadan inanmıycam bebeğimin olduğuna. okadar kırıldıki umutlarım ne olur sizde kırmayın umutlarınızı neolur :-((((((

gunaydınalr hanımlar nasılsınz ıyısınız ınsallah kedı 79 bı kac gun daha gecıkırse adetın baska erede kan testı yaptr derım tekrarar canm emın olmak ıcın hayrlısı olsun ya ebnım goguslerım cooooooooooook acyooooooooooo of bıdegoguslerımde damrlanmalar var mavı mavı szlerded varmı hamıs olanlarda hala ultasona bakmay gıtmedım syuan bebsıım 6haftalık

valla canım daha henüz adetim geçmedi zaten muhtemelen yarın olucam. ama bir afta geçmeden cesaret edemem heralde ya. hoş hiç umudum da yok. ama işin ilginç yanı hem bukadar yıkıldım hem hala varmış gibi geliyo. ama kan testi doğru çıkar benim bildiğim.sencede öyle değilmi

günaydın kızlarrrrr.kimse yokmu.benimde az kaldı 5 gun ama umudum y
ok o yuzden belirtilerede bakmıyorum zaten coğu pskolojik kızlar üzülmeyın yanı bende yasadım onları artık bakmıyorum belirtilere.

walla ben hemen bakarım adet olmazsam pazartesi sabahı bakarım 1 gun gcikmiş oluyor o zaman.çünkü ben hemen iğnelere başlamam gerek beklerdim bende 1 hafta geçmesini.yoksa 6. haftamda gun alayım kanamam başlıyor hemen
5. hafta girer girmez öğrenmem gerek benim

adetime 1 hafta kaldi....
Bu ay ilk defa rahattim tüm tedavileri birakip herşeyi kendi haline biraktim...
1-2 gündür sol kasiğimda batma,hafif tatli bir sanci var...göğüslerimde dolgunluk ve sizlama var..
Kasiklarimi acayip şiş hissediyorum ama görünüşte şiş değil...
Bilemiyorum bunlar belirtimi değil mi ama ben artik herşeyin allahtan olduğuna karar verdim.biz ne yaparsak yapalim rabbim ol demeden olmayacak o yüzden telaşa sikintiya gerek yok ne zaman olacaği varsa o zaman olacak...
6 aydir umutla bekliyorum ve 14 aylik evliyim...

bunlar adet döneminde olan şeyler mi yoksa farklılık var mı ben hamile değilim hamile kalsam göğüslerimden anlayacağım çünkü adet olsam da göğüslerim şişmez benim ama belirtiye takılmamak lazım adet geçti mi geçmedi mi ya da ateşin kaç adete yakın ateş düşüyor ben de öyle o yüzden test almıorum

Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar. ama ne olur belirtilere sarılıp hamileyim demeyin sonu çok acı oluyo tecrübe ile sabittir

adet belirtileriyle erken hamilelik belirtileri o kadar yakın kı.. ayırt etmek cok zor.ancak benim ilk gebeliğimde inanılmaz göğüslerim sızlıyordu ergenlikte ancak o kadar ağrımıstır herhalde.ama 2. gebeliğimde hiçbir belirti olmazdı.yanı değişebiliyor sanırım.

kedi79 dün benim yaşadığım duuygular yaşamışsın tekrar üzüldüm adına kızlar sakın belirtilere kanmayın psikolojikte olabiliyor benim 6 gün geçti derken dün umutlarım kırıldı am bugün daha umutluyum kızlar pozitif düşünelim birbirimizin yanında oldukça başarabileceğimizi düşünüyorum allahın izniyle

bence o kadar çok düşünüyoruzki en ufacık bir belirtiyi hamilelige yorar hale geldim valla ama sonu nedense hep negatif oluyor

bende karar aldım bebeğimin tekme atışını kadar bekleyememde allah izin verirse bir 20 günden aşağı umutlanmayacağım cumartesi günü iş bile yapmadım hani daha önceleri yasmin kullanıyordum ne olur olmaz düşük tehlikesi yaşanması diye

aynen bende ev aldı başını gidiyor. olurmu dedim varsa dahayeni bebeğim yormayayım kendimi a.s gülüyorum şimdi kendime. neyse kızlar napalım demekki bundan sonra belirtileri takmıyoruz ve unutuyoruz. tamam istiyoruz ama belirtiler çoğu zaman bizi kandırıyor.

:)) ne güldüm hee halimize eskiler tarlada iş yaprken doğururmuş biz aman bişey olmasın diye ev işi yapmıyoruz

oooooooo kızlar siz kaptırmıssınız kendinizi epey.bnede öyleydim önceleri.ama bu ay hiç düşünmemeye çalışıyorum.hatta temizliğe giriştim yarın doğalgazcılar gelecek.halıları kaldırdım yıkamaya gönderdim.perdeler camlar.........yanı o kadar ummutlanmakta vazgeçtim.bakalım bu ay ne olacak.aslında gebelik olasılığı olanlar dikkat etmeliymiş ama kaç aydır olmayınca bıraktım artık dikkat etmeyi.dedim bebiş varsada yuce Allahım korur.bişe olmaz dedim.cunku hayal kırıklığı kotu oluyor.

:)) ne güldüm hee halimize eskiler tarlada iş yaprken doğururmuş biz aman bişey olmasın diye ev işi yapmıyoruz

yerimseniben alemsin kız.dediğin doğru canım haklısın.ama bende öyle diyordum biara.ama bana söylenen eskiler tarlada calışırdı ama temiz hava hormonsuz yiyecekler.yanı a dan z ye hersey sağlıklıymıs.şimdi o kdar kirlendiki herşey.sebze yediğimizde bile sunu yemeyın su sakıncaklı hormonlu yanı inan bana hormonlu yiyecekler ve fastfood o kadar zararlıkı organlarımız doğru dürüst çalışıp gelişmiyor bile yanı gebelikte o yuzden sakıncalı.askında sadce ağır işlerde değil yediklerimizede dikkat etmeliyiz.gerçi bn hormonlu yiyecek eve sokmam.kısın domatesmıs salatalıkmıs almam yanı.yazın vucuda depo yaparım.yanı sanırım o tur seylerinde etkisi var.:sm_confused:

8 kasımı sabırsızlıklşa bekliyorum. umarım olur ama işte hem umutlanmak istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için, hesaplar falan yapmak istemiyorum ama işt ekendimi tutamıyorum içimde herzaman umut oluyor sonrada tabi hayalkırıklığı

bundan sonra yok öle aman deyip dikkat etmek valla bu haftasonu deligibi temizlik yapıcam. yani inşallahh. sinirlerimide bozmıcam artık. takıntıda yok. silkelenmek lazım kendimize yapıyoruz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…