Erken Hamilelik Belirtileri

ah kuzuuum, sen biz doğurana kadar beklemeyi göze alıyosan hiç üzülme.. kadınlar doğururken ne için dua ederlerse kabul olurmuş. sen o zamana kadar hamile kalmazsan söz ben doğururken avazım çıktığı kadar "Allahım nooolur umutsuz hamile kalsıııın" diye bağıra bağıra dua etcem sözzzz.
Ama bence o kadar beklemeyeceksin üzülme. diyoruz ya eli kulağında senin leylek çoktan yola çıkmış sana uçuyodur bile...

sorunummu ne hamiş kalmak istiyorum.kan pıhtılaşması yuzunden 2düşük yaptım.2. düşüğümden sonra anlaşıldı.5 aydırda korunmuyoruz ama olmadı işte.

sorunummu ne hamiş kalmak istiyorum.kan pıhtılaşması yuzunden 2düşük yaptım.2. düşüğümden sonra anlaşıldı.5 aydırda korunmuyoruz ama olmadı işte.

canım en azından hamile kalabiliyosun bu var elimizde peki bunun ilacı falan yokmu yada başka bi tedavisi

hamile kalmak içinmi.hamilelikte sorunsuz olması için kan sulandırıcı iğne var.clexan 0.4 kullanacağım.benim düşüklerden sonra sağ tarafımdaki tüpümde hafif yapışıklık oldu rahım filmiyle açıldı.
ama başka sorun varmı bilmiyorum.belki yumurtalarm çatlamamıs olabilir diyorum yoksa hamile kalmmak için soruum yoktu.

önce cok içiyordun galiba hatay mide bulantın yok sanırım.ama genelde 6.haftada başlar bulantı olursa zaten tiksinirsin sigaradan.tabi içmesen daha iyi.bu arada bende sigara kullanıyorum...

önce cok içiyordun galiba hatay mide bulantın yok sanırım.ama genelde 6.haftada başlar bulantı olursa zaten tiksinirsin sigaradan.tabi içmesen daha iyi.bu arada bende sigara kullanıyorum...

caanım sen nekadar içiyosun günde bırakmayı çok istiyorum bazen kaçırıyorum bikaçtane hiç bırakamam gibi geliyor inşallah dediğin gibi oluda bırakırım

ben bazen cok kaçırıyorum.ama genelde gunde 7 dal bazen 5 yanı bir paket 3 gun gidiyor.bazı gun 2 dal bazı gun 10 yanı ortalamayla 3 gun gidiyor.paketim.yanı genelde gebelikte tiksinti oluyor hatta bizim evn kolşdoru cok uzun eşim en son odada içse bile kokusu inanılmaz geliyordu ve rahatsız ediyordu.ama dediğim gibi 6. haftadan sonra başlıyor bende bulantılar.deterjan dahi kokuyor benim fazla oluyor bulantım.sen calışıyorsun inşallah o kadar fazla bulantın olmaz ama sigaradan tiksinecek kadar olur inşallah.

ben 5+5 te sigaradan tiksindim bi daha da hiç içemedim. zaten 6+6da bulantı kusma iyice bastırdı. şimdi görmeye bile tahammül edemiyorum. senin de bulantın olursa içemezsin heralde. senin kaç haftalık şimdi?

bende özlemişim sizleri valla neyse ben kaçsam yoruldum daha sabaha kadar nöbetçiyim biraz ayaklarımı uzatayım hiç olmazsa kendinize iyi bakın en kısa zamanda yine görüşelim

Günaydınnnnnn... kızlar bana bi yardımcı olsanız sabah kalktıgımdan beri hatta dünden beri baş agrısı mide bulantısı var. sabah ateşimi ölçtüm 36,6 sizce bi.şi varmıdır??* test yapimmi erkenmi? günüm 7 kasım

canım bi yap istersen ben erken yapmıstım cıktı inşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…