ya hiç sıra gelmezse bize bundan çok korkuyorum, ya hep böyle bekleyenler hamiş olurda ben kalırsam sizinkiler doğardda bebişlerinizi anlatmaya başlarsanız ben bunları sadece okursam(ayy düşüncesi bile ne kadar kötü):a015::çok üzgünüm:
aaaaaaa kızlar 2 dakka kaçtım unuttunuz beni benden umutlu değilmisiniz aşk olsun
aaaaaaa kızlar 2 dakka kaçtım unuttunuz beni benden umutlu değilmisiniz aşk olsun
sorunummu ne hamiş kalmak istiyorum.kan pıhtılaşması yuzunden 2düşük yaptım.2. düşüğümden sonra anlaşıldı.5 aydırda korunmuyoruz ama olmadı işte.
önce cok içiyordun galiba hatay mide bulantın yok sanırım.ama genelde 6.haftada başlar bulantı olursa zaten tiksinirsin sigaradan.tabi içmesen daha iyi.bu arada bende sigara kullanıyorum...
Günaydınnnnnn... kızlar bana bi yardımcı olsanız sabah kalktıgımdan beri hatta dünden beri baş agrısı mide bulantısı var. sabah ateşimi ölçtüm 36,6 sizce bi.şi varmıdır??* test yapimmi erkenmi? günüm 7 kasım
canım bi yap istersen ben erken yapmıstım cıktı inşallah hamişsindir
bencede ben bugun yapim bakim kaydirigubbakcemile3 peki sen vucut ölçünü falan ölçmüşmüydün bide 2 gündür bir gazlılık durumum var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?